Komentari

muzikologija.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • misty

    Jacques me nikada nije impresionirao svojim glasom, a bome ni pjesmama. Nijedna mi se nikad nije svidjela, a ni ova nova se previše ne razlikuje od ostalih. Dinin album nisam preslušao, ali ako je imalo na tragu pjesme Hipnotiziran može biti solidan, čak i dobar (sudeći po svim kritikama koje bi trebale biti objektivne i jest).

    avatar

    23.12.2008. (00:35)    -   -   -   -  

  • we_belong_together

    ja sam u šoku za ovo kaj si napisao o jacquesu ahahaha, ali u pravu si .. bolje je pjevao 2002. nego danas, baš me zanima kak se to može pokvariti glas nekome u 6 godina? i ja mislim da je on žena duboko u sebi kako si i napisao, samo si to još uvijek nije priznao, ili je ali mi to ne znamo. dinu ne slušam, niti imam namjeru. ne paše mi njegova glazba, nikad i nije.

    avatar

    23.12.2008. (09:20)    -   -   -   -  

  • misty

    Drew Foxx, mislim da samo trebaš izraziti svoje mišljenje o glazbi izvođača, a ne zamarati se analiziranjem mišljenja i komentara drugih ljudi. Mislim da su komentari upravo zbog toga bili ukinuti.

    avatar

    23.12.2008. (14:18)    -   -   -   -  

  • andrej

    da, ni ja stvarno ne znam kako nekog može živcirati taj debeli umišljeni ljigavi prikriveni peder, možda se onda svi moramo zapitati koja jebena mržnja, post je preblag što bi se sve moglo reći!
    i nisi li baš ti drew napisao neki dan da je alexandra ružnija verzija leone? hmmm...zapitaj se zašto je tako...buahahaha...koji lik!
    muzikologijo, ne daj se!

    avatar

    23.12.2008. (17:51)    -   -   -   -  

  • SummerRose

    Žaka nikad nisam voljela. Imao je on dobrih pjesama, ali arogantan mi je, odbojan....Ne znam, jednostavno mi nije nikad sjeo. Imao sebi jako visoko mišljenje a da su svi drugi
    "ispod njegove razine". Nisam poslušala novi album, vjerojatno ću ovih dana pa ću moći
    nešto konkretnije reći.

    avatar

    23.12.2008. (18:58)    -   -   -   -  

  • we_belong_together

    sretan ti božić ako ga slaviš, muzikolože!

    avatar

    24.12.2008. (20:29)    -   -   -   -  

  • we_belong_together

    je li jacques gay? da li netko od vas to zna

    avatar

    25.12.2008. (16:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...