Komentari

mywayfoos.blog.hr

Dodaj komentar (36)

Marketing


  • myway

    razmišljao sam o dodavanju dodatnog retka u bodovanja u koji bi se upisivali bodovi za trud.. recimo meni jer sam tak dobar da sam vam vec tablicu napravil..pa ajde.. antoniu 100 bodova, il makar 36 bodova.. pa računaj :)))

    ma ajde no, ovo vam je moj Božićni poklon ;)

    avatar

    22.12.2008. (00:44)    -   -   -   -  

  • matija-raul

    Evo da zahvalim STK "STEN" na organiziranom turniru. Bilo mi je odlično kao i uvijek, stolni nogomet i super ekipa. Naravno, besplatna pizza i jedna novija metoda-nagrada za 4.mj. Tko god da se sjetio, dobro se sjetio jer kad onako popušiš 2 tekme zaredom i nije ti do niceg pa bar te utješi povrat kotizacije. Hvala. :)

    Prvo, čestitke pobjednicima. Dobro uigrana momčad i opet konstantni! Čestitam!!
    Nadalje.
    Hvala mom partneru.. kad me popodne nazvao i pitao da hocemo odigrati zajedno odmah sam se sjetio Johnnyija i njegovih 5 komada iz obrane zaredom i pomislio sam da bi to moglo dobro zavrsiti. (iako da me bilo tko pitao ne bih ga odbio).
    Uglvnom, Vasa, hvala.. bilo je odlično.. Svaka čast! Rekao sam ti da hoću među prva 3 al sto je tu je.. Platili smo i danak tomu sto smo obojica napadaci pa je bilo malo problema. Mozda bi bilo najbolje na kraju da su Vlado i Ana bili 4. Vlado je ionako razocaran 3. mjestom :))))))))

    Ispricavam se svima za krumpire, Darjanu za 5-ice,;)) Lacu i Kikiju sto sam ih opet pobijedio.:)), Antoniju i Romanu sto sam ih opet pobijedio. :)( Antonio, ovo ti je ono za repku :)) )
    Drago mi je da sam upoznao i Mirjam.. bas ima volju za stolnim,,, to je super. :)

    Imam i ja jedan prijedlog.. hoćemo od sad igrat na 2 dobivene do 4 ?? :)))))

    Za kraj, Sretan Božić svim stolnonogometašicama i svim stolnonogometašima ma gdje bili!

    avatar

    22.12.2008. (02:54)    -   -   -   -  

  • Cofek (tak me zovite, ime

    Prvi put sam sad bio na turniru i mogu reći da mi se jako dopalo. Još dok se sa Ernestom uigramo i eto nas u polufinalu :)
    Ispričavam se svima na "ravnim" golovima iz obrane :)

    Pozdrav svima, vidimo se opet.
    Vesele blagdane želim!

    avatar

    22.12.2008. (10:34)    -   -   -   -  

  • MARY-RI

    Evo kao prvo svaka čast organizatorima koji su me ovaj put ugodno iznenadili :-)) sa svime...Bilo je predobro....
    Čestitke svi m pobjednicima...i tebi Vasa iako sam te pobjedila....hahahahahah...znači sad mogu reći da sam bolja od prvog...hahahaha...to je bilo za Dačota... (šala mala)
    i naravno SVE NAJBOLJE SVIMA ZA BOŽIĆ I NOVU GODINU!!!!!
    I nadam se da se vidimo u Rijeci 31.01. na 3. ligaškom turniru....
    LP iz Rijeke

    avatar

    22.12.2008. (13:33)    -   -   -   -  

  • Filip_Ri

    cestitke pobjednicima i najbolje plasiranima, organizatorima i svima koji su sudjelovali.
    turnir je bio predobar samo nam je auto krepo na povratku pa smo u minusu 1600kn.
    hehehe sve najbolje

    avatar

    22.12.2008. (17:09)    -   -   -   -  

  • Dax

    Čestitke pobjednicima. Turnir je uistinu bio jako dobar. Želio bi još samo reći da smo više manje svi zadovoljni organizacijom. Te bi samo dodao do je turnir počeo oko 11-12h bilo bi perfektno. Pozdrav svima !!!

    avatar

    22.12.2008. (18:17)    -   -   -   -  

  • Ivor

    Pozdrav ljudi, evo da se zahvalim svima koji su došli na turnir, pa čak i ostali 2 dana u ime dobrog stolnog... Svima želim sretan Božić i Novu godinu uz iskrene želje da se ovakva kvaliteta igre i entuzijazam nastavi i sljedeće godine. Čestitke još jednom pobjednicima prvog i drugog dana ali i ostalima koji su uzeli bodove, lovu i pokoji skalp... :)

    avatar

    22.12.2008. (20:01)    -   -   -   -  

  • sinisa

    Sta da se kaze, organizacija turnira, atmosfera na turniru, sve za 10. Skupilo se drustvo zaljubljenika u stolni nogomet (cak imamo i nove clanove) i dva dana smo uzivali. Meni osobno je falilo malo muzike, ali sta se moze. Sto se tice bodovanja mislim da je turnir 1 na 1 veoma podcjenjen. Ako pobjednik turnira 2 na 2 dobije 100 bodova, onda bi toliko trebao dobiti i pobjednik turnira 1 na 1 ( ovih 30 bodova je sramotno malo). Nije nista jednostavnije ili lakse osvojiti turnir 1 na 1 od onoga 2 na 2. Bas na turniru 1 na 1 dolaze do izrazaja kvalitete pojedinca, dok kod igre 2 na 2 ako nemas stalnog suigraca ili imas a niste bas uigrani, nemate neke velike sanse za dobar plasman. Bez zamjerke ali ovo je moje vidjenje nepravilnosti u bodovanju.
    Svima zelim sretan Bozic i Novu godinu.
    Pozdrav.
    .............................................RACUNAJTE NA NAS...................................................

    avatar

    22.12.2008. (21:40)    -   -   -   -  

  • myway

    Sto se tice atmosfere ja sam iznimno zadovoljan, bas je i po tom duhu - Bozicni turnir... pa hajde domeniko i cus da vam priznamo - pustili smo vam :) ! svi smo se dogovorili da vam pustimo kad smo vidjeli kolko ste lose igrali :D :D hehe, ma drago mi je zbog njih, ipak je domeniko moj drugi parner - bar na treninzima u gameu.. jer moj roman ne trenira... ali promjenit ce on to, znam

    slazem se Sinisa da 1na1 pokazuje pravu snagu igraca - jer onda se zna tko je stvarno kvalitetan igrac stolnog, no vecina ipak ne igra obje pozicije tj. bar ih ne igra jednako dobro i onda to vise nije to. znam, ovo bodovanje nije najpostenije sto se tog tice, no nije ni nogomet ni kosarka ni formula ni jedan drugi sport. neki se jednostavno mogu provlacit uz dobru ekipu tj partnera isto kao i neki lose prolaze zbog losijeg partnera. no sto god bilo meni je 10puta draze igrat 2na2.

    bit ce na kraju sezone svakakih statistika, ali izgleda da je stolni nogome kod nas ipak timski sport

    i da..svima Sretan Božić

    avatar

    23.12.2008. (01:55)    -   -   -   -  

  • Cofek

    slažem se sa Sinišom da bi trebalo povisiti bodove 1 na 1. Ne trebaju biti kao 2 na 2 al' recimo po mojoj procjeni negdje 70 bodova za 1. mjesto itd.

    avatar

    23.12.2008. (12:11)    -   -   -   -  

  • matija-raul

    ako bi se trebali povisiti bodovi u igri 1 na 1 onda neka se i napravi posebna tablica i liga igraca kojima je bolje igrati 1 na 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    23.12.2008. (13:29)    -   -   -   -  

  • Darjan

    Kakvo povisivanje bodova 1 na 1??? Nemojte biti smiješni, i ovih 30 je puno previše. Stolni je igra parova i točka. Ovo napucavanje peticama i skakutanje lijevo desno nema previše veze sa stolnim nogometom. A da ne spominjem namještanje trojke i petice da stoje u zraku. Pa izgubim volju za životom, a ne za igranjem stolnog dok se to odvija :D
    Zato imam novi prijedlog: ubuduće bi 1v1 mogo biti revijalni turnir, isto kao random parovi, goalie wars ili natjecanje u ispijanju piva ;)

    Još jednom pohvale organizatorima turnira i čestitke pobjednicima. I, naravno, sve najbolje povodom nadolazećih blagdana!

    avatar

    23.12.2008. (13:43)    -   -   -   -  

  • vasa

    sex je igra parova... a ne stolni.... :)

    avatar

    23.12.2008. (15:02)    -   -   -   -  

  • myway

    cekaj vasa, ti vidis nest losega u 2+2? i ne mislim na stolni. :) gej.

    definitivno je to tema za neki post ili raspravu, ali naravno da se nista sad nece mjenjati. Da je stolni zamišljen kao igra 1na1 onda bi ručke bile postavljene bliže. odovi su po meni sad najpošteniji za taj oblik natjecanja koji imamo.

    Uostalom, postoji razlika imeđu borbe za bodovima i kupovanja bodova. Ovih 10 tj 5 bodova koji s dobivaju automatski pri prijavi za turnir - to je kupovanje na neki način. No kad imaš 20 parova ispred sebe za proci, onda onih 100 sigurno nije kupljenih, pa ni 60 ili 40. No kad se organzira turnir 1na1 i prijavi mozda 10 ljudi koji mogu dobro odigrati 1na1, a ostali vise iz zabave i treninga - onda prolazak skupine ili neko cetvrtfinale koje bi donosili 40-60 bodova stvarno postaje prelako i svodi se na kupovanje. A i treba priznat da 1na1 ima puno vise srece upleteno. Prjedlog a bodovima je festovski, a kolko se vidi po turnirima imamo stvarno puno dobrih pojedinaca i nama bi to naravno islo u korist, ali kad smo razradjivali prjedlog isli smo za najpostenijim.

    Na kraju sezone naravno da ce se napraviti tablica za 1na1.. a i nije da se tesko zaključuje trenutni poredak: Vasa, Tihi, Siniša,Antonio, Dačo, Domeniko, Mary, Saša...

    Ja mislim da bi se onda isto Dačo morao buniti da nije pošteno i zahtjevati da se bodovi gledaju u nkom omjeru postignutog na turnirima na kojima si se pojavio... a ne da kao i npr. Kemo igrom slučaja ne dođeš na nijedan od 2 dosad turnira 1na1, a dajem ruku da bi bio među najboljima.

    Isto kao što bih i ja mogao inzistirati da se počne igrati i ocjenjivati "2-ball" jer tamo je striktno zabranjeno zaustavljanje loptice uopće, a kamoli prije udarca.. pa da vas vidim onda

    avatar

    23.12.2008. (18:42)    -   -   -   -  

  • ifcha

    ej ljudi, svako dobro za Božić i Novu.
    hvala vam što ste se odazvali u lijepom broju, a posebno onima koji su pripomogli oko organizacije.

    avatar

    24.12.2008. (12:05)    -   -   -   -  

  • don O'meniko

    HohoHohoohooo mary X-mas :))

    Sto da vam ja kazem, prva prava najdraza medalja koja nema niti jednu mrlju od poraza, ona iz Johnnyja ima mrlju od Mary i Filipa :))) Turnir bio pravi ligaski kako mu i prilici, makar stolovi su bili varljivi. Protiv Mary i Filipa i Vlade i Ane, upravo to nam je islo u korist sto smo poceli na plavoj starni, a na crvenoj gubili i od jednih i drugih prosli s 2-1, da je bilo pocet na crvenima mozda nebi bilo medalje.

    U bodove za pojednice se nebi previse mjesao, ali kako bi se tome dala veca vaznost, moglo bi se bodovati i zasebno i kao do sada, pa na kraju napraviti Veliki Turnir 1na1 da se vidi tko je pojedinac br.1 (Sinisa, Daco, ili.... Ja :)))hohohoo)!

    Znam da se mnogima ta igra ne svida i sto je ponekad jaaako spora, zivcana i teska, i dakako sretna po nekih, a opet nekima jako svida jer ovise sami o sebi i svojim igrackim sposobnostima u obrani i napadu, pa da bi se ovi zadovoljili, moje rjesenje je navedeno gore.

    Fino se odmorite ovih dana i pozivam jaskance da nas pozovu kod sebe jer nam je Game zatvoren do 2.1.09. :)

    avatar

    24.12.2008. (21:36)    -   -   -   -  

  • sinisa

    Uopce nije bila tema da li se nekom vise svidja igra 1na1 ili igra 2na2, vec da se za pobjedu u igri 1na1 dobije premalo bodova. Ne stoji ni to da bi se u igri 1na1 u biti kupovali bodovi, jer u 2na2 investiras 50kn i dobijes 100 bodova, a u 1na1 investiras 30kn i dobijes 30 bodova. Ne stoji ni to da je u igri 1na1 slabija konkurencija jer sigurno imamo 10 igraca koji rasturaju. Toliko priblizno imamo parova koji rasturaju. Po ovome bi bilo realno da pobjednik 1na1 dobije 60 bodova, 1 bod=0,5kn. isto kao 2na2.
    Ova moja inicijativa nije da bi ja osobno imao koristi, vec da bodovanje bude postenije.
    Nebitno bi bilo koliko se bodova dobije samo u slucaju da se bodovi iz igre 2na2 i igre 1na1 ne zbrajaju za poziciju na ljestvici, tj kada bi ljestvice bile posebno.
    Toliko od mene za sada.
    I naravno veeellliiikkiiii pozdrav iz PRAGA.
    Ahoj.
    .........................................RACUNAJTE NA NAS....................................................................... ..

    avatar

    25.12.2008. (21:41)    -   -   -   -  

  • mirjam

    komentirala bih igru 1:1 budući da je nama bila više na cijeni, te smo vrednovali igrače na temelju 1:1 pa bi onda najbolje sparivali..iako sad mi se čini ni to nije bilo neko pošteno rješenje.
    zasebno bodovanje mi se čini skroz u redu jer je jedno timski sport a u drugi pojedinačni, mislim da je tako i u stolnom tenisu a kada se predstavlja zemlja bodovi se normalno zbrajaju. no kako nisam neki sportoznalac ispravite me ako griješim. napraviti dvije tablice i njihov zbroj je najmanji problem.
    obje igre su jednako kvalitetne, ali i vrlo različite i.. kako je netko komentirao na turniru ˝ne možeš okriviti partnera ak je krenulo po zlu˝ :)

    turnir je bio odličan, 1. se pamti! Zahvaljujem se svima što ste nas tako lijepo ugostili a posebno Antoniu koji mi je javio prošli turnir i te me podsjetio na postojanje organizirane stolnonogometne ekipe;) (heh zvuči ko neki teroristička ogranizacija)
    usput svima želim ugodne blagdane i mnogo dobre zabave. pozdrav iz Os

    avatar

    27.12.2008. (11:51)    -   -   -   -  

  • don O'meniko

    Tema je hvaljenje pobjednika, a ne bodovanje 1na1... to ste mogli 27.9.2008 u Johhny-u kad je bio sastanak i prijedlog lige pa do prvog turnira u fortuni. i ne moze se dobit vise od 30 bodova jer trecina i manje od svih igraca sudjeluje u 1na1 turnirima, sto kad smo vec kod matematike ispada taman 30 bodova.

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Odlican provod svima veceras i najsretnija nova 2oo9.!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    31.12.2008. (17:05)    -   -   -   -  

  • V.

    Potpuno se slažem i hvalim pobjednike!
    Pogotovo pobjednicu, tj. trećeplasiranu.
    Kvalitetno igra i izgleda - također pohvale hlačama od trenirke s mačjim capicama :-)
    Sretna Nova!

    avatar

    31.12.2008. (18:34)    -   -   -   -  

  • myway

    sretna nova svima, pa i njima (pobjednicima) ;)

    želim vam svima još više turnira i uspjeha na njima.... vidimo se i uskoro na treninzima, ako pa ne prije onda u Rijeci. sljedeći post kad se otrijeznim

    avatar

    31.12.2008. (19:41)    -   -   -   -  

  • sinisa

    Sretna Vam Nova 2009 godina.
    .................................RACUNAJTE NA NAS....................................................................... ....

    avatar

    01.01.2009. (04:39)    -   -   -   -  

  • vasa

    sretna nova svima i od vase... i hvala na pohvalama :)

    avatar

    01.01.2009. (17:31)    -   -   -   -  

  • jeky_Ri

    halo! evo i mene nakon sto godina............
    prvo da vam zazelim sve najbolje u 2009- oj i svima sto slijede!!
    bila ja malo u posjeti u zg, pa svratila do matea, ugodno drustvo, malo stolnog, ugl. prva liga. da neigram vec neko vrijeme, tu i tamo u rocku ali turniri nula bodova...................
    ali vidimo se 31-og u rijeci sto posto, nadam se da cemo biti dobri domacini kao sto ste svi vi bili nama otkako je sve ovo druzenje pocelo.........................
    pozdrav iz rijeke
    jelena

    avatar

    02.01.2009. (14:55)    -   -   -   -  

  • ifcha

    bilo je gušt igrat protiv tebe jeky - šteta kaj nisi imala kvalitetniju podršku (ne kažem da ti frendica nije zgodna nego komentar ide tvojeg partnera u Mateu - ko da ga je donijela velika gadna koza u velikim gadnim zubima:)

    obavijest svima-----
    ubacit će se jedan mali turnirčić prije migracije u Rijeku

    GRACIA OPEN DOUBLES
    25.1.2009
    3 FABIJA
    60kn PO PARU

    that's it
    bye

    avatar

    03.01.2009. (16:02)    -   -   -   -  

učitavam...