Komentari

dinajina-sjecanja.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • misko

    Mirnu i ugodno nedjelju ti želim!

    avatar

    21.12.2008. (10:00)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    "Svitanje najkraćeg dana u godini zaustavljeno u trenutku je postalo maglovita slika do sada neviđenog, čudesna slika koja se širila i mjenjala nijanse boja oblikujući uvijek nove prostore."

    Dobru i lijepu ovu sunčanu, po danu najkraću, nedjelju ti želim. I meni je ova nedjelja započela lijepo uz tvoj produhovljeni tekst. Topli pozdrav ti ostavljam.:))

    avatar

    21.12.2008. (10:15)    -   -   -   -  

  • Zauzeti

    mirnu nedjelju ti želim
    pozdrav

    avatar

    21.12.2008. (11:36)    -   -   -   -  

  • dordora2

    Znati?! Vjerovati?!
    Ja ipak vjerujem, da ono najljepše dolazi iz srca ma što znanost o tome rekla.
    Srcem te prihvaćam i danas srcem molim za sve bolesne...))))))))
    Grlim.........))))))))))))

    avatar

    21.12.2008. (12:22)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    I ja se pridružujem...iz srca...

    avatar

    21.12.2008. (12:58)    -   -   -   -  

  • Mendula

    U Zagrebu je osvanula divna sunčana nedjelja. Moram ti reći, pred jutro sam sanjala moje dečke, mojeg i tvojeg supruga. Tvoj suprug tražio je neke dečke koji su na balkonu svirali gitare. Jasno sam ga vidjela u snu. Neobičan san, ne znam čime je potaknut.
    I tebi i njemu želim lijepu nedjelju!:-)

    avatar

    21.12.2008. (13:09)    -   -   -   -  

  • viam inveniam

    Predivan post, draga Dinajo, tako plemenit!!

    Da spokoj istisne strah u ovoj četvrtoj nedjelji Došašća i da prvi dan zime zatreperi Ljubavlju i Mirom Srca, te označi početak ljepšeg doba, želim Tebi i Pjesniku:))

    avatar

    21.12.2008. (15:03)    -   -   -   -  

  • Decy

    Paziš da se skroz- naskroz ne presanjam...
    tako jednostavno, a tako slatko....

    avatar

    21.12.2008. (15:52)    -   -   -   -  

  • smotani

    srce.... taj čudnovati mehanizan u nama koji svojim nekad totalno neprihvatljivim ritmom stvara slike života, prisjeća nas onih prošlih, a na krilima tih otkucaja tako često odletimo u neku našu, od srca, zacrtanu budućnost. Mozak....on tada samo nijemo, sa nekim kasnim reakcijama, prima te impulse...ali...srce je već odlučilo, ono je reklo...mozak je samo nijemi zapisničar, evidentičar tih ritmičnih plesova kojima muziku svira naše srce...
    Radujte se narodi..........radujte se....
    Doista si me ovih dana odvela u neko čudno, ali lijepo raspoloženje......sav sam u nekim lijepim sijećanjima, kao da ih svojim mislima izvlačiš iz mene....HVALA TI Dinajo na njima......

    Dinajo, i tebi i Pjesniku doista želim svijetlije vrijeme obasjano baš ovom Četvrtom svijećom......
    Topli pozdrav ti šaljem draga moja prijateljice

    avatar

    21.12.2008. (17:33)    -   -   -   -  

  • teuta

    Za ljubav bi zapalila sve svijeće svijeta ali pošto je to nemoguće, onda ih palim u svojem srcu s nadom da se nikad neće ugasiti.
    Zaista si to krasno napisala, draga Dinaja.

    Pozdravček tebi i tvom dragom pjesniku. Cmokkkk.

    avatar

    21.12.2008. (20:14)    -   -   -   -  

  • Barbara

    Zračiš. Grlim:)

    avatar

    21.12.2008. (20:28)    -   -   -   -  

  • duh jedinstva

    ...charobno draga dinajo...charobno...i mi smo u zhivoj nadi zapalili chetvrtu svijechu za sve bolesne i nemochne u svijetu i dozhivjela sam jednako ovako charoban dozhivljaj poput dozhivljaja kojeg si opisala...a koji jedino prozhivljen mozhe biti opisan ovako charobno...ovo shto si napisala o srcu...koje jest najsvetija posuda iz koje izvire sveta krv zhivota...da su mnoge katedrale izgradjene kao kopije ljudskog srca josh davno prije rodjenja u shtalici...da...to je istina o kojoj treba govoriti i to je ocharavajuche...u trenucima spoznaje budi se drevna stvaralachka energija koja je u nama josh od nashih prapochetaka...energija koja je uvjetovala nashe nastajanje u ovom obliku na ovom planetu...ta energija jest ljubav koja izvire iz nasheg srca...srce stradava od neprepoznate i neuzvrachene ljubavi...od ljubavi zgazhene poput nepozheljnog zhohara...ali ne...to se vishe neche ponavljati...jer ljubav je predodredjena da pobijedi i da nas inspirira da napredujemo...da budi sve nashe potencijale...pokushate li zarobiti ljubav...shvatiti chete da drzhite samo sebe...kako je viam predivno napisala na svom blogu...joj kako volim zvukove orgulja koje chujem negdje u svojoj svijesti...dok su srce i um u mojoj dushi pretocheni u jedno...aleph...sve tochke univerzuma...spoznatljivost beshkonachnosti...beskrajno kraljevstvo slobode...pobratimstvo dusha u univerzumu...charoban dozhivljaj koji che se ponavljati i ponavljati do u beskonachnost...sjetih se hundertwasserove slike...beskonachni put do tebe...ja bih nadodala...s tobom...i postojanje je sve charobnije i charobnije...:==)

    avatar

    21.12.2008. (21:13)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Lijepo opisan susret sa snom u sebi.
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    21.12.2008. (22:34)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Zimski solsticij ... lijepa sjećanja i mene vežu za taj dan jedne davne godine :-))

    Osmijeh ti topli ostavljam uz uzglavlje i želim mirne i lijepe dane pred nama ... a bit će svi dulji od današnjega!

    avatar

    21.12.2008. (23:20)    -   -   -   -  

  • vedjak

    Draga Dijana, mislim da bi se nas dvoje trebali ozbiljno zabrinuti! Što to Vaš suprug radi u snovima moje supruge? Šalim se, naravno! Drago mi je da Nataša sanja Zdenka. To je dio pobratimstva duša u Svemiru! Jedino, moram sa žaljenjem priznati da ja još nisam sanjao Vas! :) Kad se san dogodi, sigurno ću vas izvjestiti o tome. :) Srdačan pozdrav, Poštovana!

    avatar

    21.12.2008. (23:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...