Komentari

silvering.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Tannalein

    Napeto i dramaticno, izvrsno dobro postavljena atmosfera :D Samo, nadam se da se neces naljutiti ako primjetim da je doktor malcice nedoslijedan - prvo je paraliziran, onda se bori, pa bjezi, pa se vraca nazad - cas je hrabar cas je prestrasen. I sto radi skalpel na radnom stolu, zar ne bi pribor trebao stajat na obdukcijskom stolu? Ne vidim da igdje pise da ga je odlozio na radni stol. Obdukcijski skalpel jeste dosta veci od kirurskog, ali tesko da bi u jednom potezu mogao odrezati šaku, ipak su tu kosti u pitanju, tesko da bi se i sjekirom to moglo napravit, bez da se ruka prvo stavi na panj :) Mozda bi se moglo s vibrirajucom pilom koja se koristi za rezanje lubanje, ali ona ne reže kroz meko tkivo (premda i unatoc tome mislim da bi to bila daleko stravicnija scena da ga tom pilom pocne rezuckati umjesto skalpelom :D )

    Nadam se da ti ne smeta ova mala kritika, ipak svjeze oci prije uoce ovakve detalje nego one koje su gledale u to duze vrijeme, znam jer se meni to desilo sto puta... Ipak je vrag u detaljima, cak i mala nedoslijednost moze ubiti dobru pricu...

    Inace, prica mi se jako svidja, atmosfera je prilicno jeziva, pogotovo u prva dva dijela :D Nadam se da ces postati i onu drugu sta si spomenuo, Albonian Asylum Blues.

    avatar

    21.12.2008. (04:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...