Ahh, uuuhhhh... Malo mi se manta u glavi... [ tup! ] Molim te, malo pazljivije sa nama ovisnicima! : )
19.12.2008. (23:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Delicios for kids
Torte su ti socne i famozno izgledaju!
20.12.2008. (11:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
SweetSensation
ja sam ostala bez teksta...torta izgleda božanstveno! blago tvom mužiću s tobom ;)
21.12.2008. (10:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim_kuhati
ja sam isto ostala bez teksta... posebno me oduševio biskvit! a i kreme... ma sve... predivno! :)
21.12.2008. (15:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nlo
ajme kako dobro izgleda!
23.12.2008. (01:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
početnik
sinoć sam pravila ovu tortu, i dogodio mi se lagani zez. Na kutiji piše da vrhnje za šlag treba dobro ohladiti što sam i napravila. Kad sam taj šlag izmutila i ulila u rastopljenu čokoladu ona se cijela stvrdla i pretvorila u kockice, tako da sad umjesto tamne kreme imam šlag s kockicama čokolada. Dakle upozorenje svima koji prave ovu kremu da ne ohlade previše vrhnje. Pitanje vezano za biskvit! On bi trebao biti pomalo mokar, pekla sam ga 40 min, ali mi je unutra još uvijek malo vlažan. Pozdrav,
21.01.2009. (11:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pocetnik, vrhnje za slag svakako treba biti dobro ohladjeno. Ne znam zasto ti se to dogodilo, bas mi je zao. Kakva je bila situacija s bijelom cokoladom? Jesi li miksala kremu? Sto se biskvita tice, on ne smije biti suh. Vlazan je pa pretpostavljam da ti je dobro ispao :-)
25.01.2009. (22:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
početnik
Pa i sa crnom i sa bijelom čokoladom dogodilo mi se isto. Kad sam ubacila šlag u čokoladu ona se stvrdla i dobila sam nešto tipa sladoled stracciatella. Pokušaj mi malo detaljnije opisati postupak dodavanja šlaga u čokoladu, vjerovatno sam tu nešto zeznula. Inače, ja sam na kraju te dvije smjese - crnu i bijelu (OK baš i nije bila crna :) ) smješala u jedno dodala malo kakaa i time filovala tortu. Svima je bila OK, ali mene je nerviralo to što mi se dogodilo s kremom.
28.01.2009. (22:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
10.03.2009. (14:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
and1
ovo je meni najfinija torta koju sam ja ikad probala.prvi put sam je radila u 11 mj. i od tad je radim za svaku priliku,pa čak i danas opet. ovo ti je stvarno nešto naj naj naj. čestitam na ovakvom dobrom uradku!!!!!!
04.02.2010. (12:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zakon
Ovo ćemo napravit, jedva čekam!
05.02.2010. (01:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marea
ovo mi je jedna od najboljih torti. kako nisam bas veliki ljubitelj slaga, ukrasila sam je glazurom od bijele cokolade i crnim lindor kuglicama (da ostanemo u temi crno-bijelo). odlicna je.
25.09.2010. (23:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
početnik
Predivno! jedno pitanjce-kojih mjere bi trebao biti kalup? tu se uvijek zeznem :) hvala i svaka cast na blogu. Ugodni blagdani
27.12.2010. (10:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vex
hm... postoji li mogućnost da se recimo u te kreme stavi i malo sira? ja taaaako ne volim šlag, a ova torta izgleda toliko privlačno da nemam srca en probati napraviti ju... Mislite da bi sir bio višak ili da probam? :) Hvalaaa
29.03.2011. (12:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jasna
Jučer sam radila i torat je fenomenala... Hvala za recept!
04.04.2011. (12:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lilly
ova torta je pre prefina mmmmmmmm... Preksutra radim opeeeeet:)))
18.09.2011. (15:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
maldad
meni bijela krema nije uspjela....ne znam dal je do cokolade (slag je bio isti kao i za crnu). uglavnom, stavila sam bijelu milka cokoladu. i dodatna razlika je, sto sam u rastopljenu bijelu cokoladu umijesala slag (kako i pise na receptu), a crnu cokoladu sam umijesala u slag.
13.01.2013. (01:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mamajac
Ahh, uuuhhhh... Malo mi se manta u glavi... [ tup! ]
Molim te, malo pazljivije sa nama ovisnicima! : )
19.12.2008. (23:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Delicios for kids
Torte su ti socne i famozno izgledaju!
20.12.2008. (11:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
SweetSensation
ja sam ostala bez teksta...torta izgleda božanstveno! blago tvom mužiću s tobom ;)
21.12.2008. (10:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim_kuhati
ja sam isto ostala bez teksta... posebno me oduševio biskvit! a i kreme... ma sve... predivno! :)
21.12.2008. (15:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nlo
ajme kako dobro izgleda!
23.12.2008. (01:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
početnik
sinoć sam pravila ovu tortu, i dogodio mi se lagani zez. Na kutiji piše da vrhnje za šlag treba dobro ohladiti što sam i napravila. Kad sam taj šlag izmutila i ulila u rastopljenu čokoladu ona se cijela stvrdla i pretvorila u kockice, tako da sad umjesto tamne kreme imam šlag s kockicama čokolada. Dakle upozorenje svima koji prave ovu kremu da ne ohlade previše vrhnje.
Pitanje vezano za biskvit! On bi trebao biti pomalo mokar, pekla sam ga 40 min, ali mi je unutra još uvijek malo vlažan.
Pozdrav,
21.01.2009. (11:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vali
Pocetnik,
vrhnje za slag svakako treba biti dobro ohladjeno. Ne znam zasto ti se to dogodilo, bas mi je zao. Kakva je bila situacija s bijelom cokoladom? Jesi li miksala kremu?
Sto se biskvita tice, on ne smije biti suh. Vlazan je pa pretpostavljam da ti je dobro ispao :-)
25.01.2009. (22:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
početnik
Pa i sa crnom i sa bijelom čokoladom dogodilo mi se isto. Kad sam ubacila šlag u čokoladu ona se stvrdla i dobila sam nešto tipa sladoled stracciatella. Pokušaj mi malo detaljnije opisati postupak dodavanja šlaga u čokoladu, vjerovatno sam tu nešto zeznula. Inače, ja sam na kraju te dvije smjese - crnu i bijelu (OK baš i nije bila crna :) ) smješala u jedno dodala malo kakaa i time filovala tortu. Svima je bila OK, ali mene je nerviralo to što mi se dogodilo s kremom.
28.01.2009. (22:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mamaosmice
aaaa ovo izgleda divno, divno!!!! bravo vali!
10.03.2009. (14:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
and1
ovo je meni najfinija torta koju sam ja ikad probala.prvi put sam je radila u 11 mj. i od tad je radim za svaku priliku,pa čak i danas opet.
ovo ti je stvarno nešto naj naj naj. čestitam na ovakvom dobrom uradku!!!!!!
04.02.2010. (12:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zakon
Ovo ćemo napravit, jedva čekam!
05.02.2010. (01:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marea
ovo mi je jedna od najboljih torti. kako nisam bas veliki ljubitelj slaga, ukrasila sam je glazurom od bijele cokolade i crnim lindor kuglicama (da ostanemo u temi crno-bijelo). odlicna je.
25.09.2010. (23:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
početnik
Predivno! jedno pitanjce-kojih mjere bi trebao biti kalup? tu se uvijek zeznem :) hvala i svaka cast na blogu. Ugodni blagdani
27.12.2010. (10:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vex
hm... postoji li mogućnost da se recimo u te kreme stavi i malo sira? ja taaaako ne volim šlag, a ova torta izgleda toliko privlačno da nemam srca en probati napraviti ju...
Mislite da bi sir bio višak ili da probam? :)
Hvalaaa
29.03.2011. (12:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jasna
Jučer sam radila i torat je fenomenala... Hvala za recept!
04.04.2011. (12:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lilly
ova torta je pre prefina mmmmmmmm... Preksutra radim opeeeeet:)))
18.09.2011. (15:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
maldad
meni bijela krema nije uspjela....ne znam dal je do cokolade (slag je bio isti kao i za crnu). uglavnom, stavila sam bijelu milka cokoladu.
i dodatna razlika je, sto sam u rastopljenu bijelu cokoladu umijesala slag (kako i pise na receptu), a crnu cokoladu sam umijesala u slag.
13.01.2013. (01:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...