Komentari

mypurplefairytale.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Benko

    e mala. a nemoj biti tužna. znam da ti fali dečko, ali znaš i sama da će uskoro praznici i da ćeš ga uskoro vidjeti. i znam koliko ti fali ljeto i Srima jer ipak mi svaki dan barem jednom u razgovoru spomeneš ljeto i to kako ti fali i kako ti je bilo lijepo. i stvarno mi je drago zbog tebe jer očito si našla osobu svog života, i zato moraš izdržati ovu udaljenost. iskreno ja se tebi divim jer ja nema šanse da bi to mogao.
    ajde mala nemoj mi biti tužna.. budemo mi još pričali u školi sada kada se vidmo. nadam se da si barem malo vježbala matišu. držim ti fige danas. i knjigovodstvo će ti sigurno dati 2. mora inače će imati posla sa mnom. idem se ja sada spremati za školu, pa se vidimo u školi onda. jedva čekam.. :)
    pusa. vtppp..

    avatar

    17.12.2008. (11:38)    -   -   -   -  

  • 03.08.

    eei benko..a čuješ..mi smo jači od ove udaljenosti tako da nam ništa nie prepreka jer je naša ljubav jača od svega,ali doslovno SVEGA..
    i ljubavi,izdržat čemo mi još ovo malo dok se nevidimo,i biti sretni skupa,i oživit čemo ljubav sa ljeta..o očemo..nemoj mi biti tužna,jer čim si ti tužna,to moje srce osjeća i osmjeh na mome licu se miče..
    ajd čujemo se mi..
    fališ mi ljubavi moja užasnooo =(((
    puse najveće šaljem na tvoe slatke usne
    volim te najviše ljubavi moja jedinaa

    avatar

    17.12.2008. (14:46)    -   -   -   -  

  • Benko

    a vidim da ste jači od ove udaljenosti i drago mi je zbog toga. samo pazi da ju ne povrijediš, jer ako se to dogodi imat ćeš posla sa mnom.. :)
    a ti Ana.. jučer ono pod hrvatskim.. hahahha.. ja sam umirao od smijeha.hahha.a carica si. a vidiš, vi cure imate način da dobijete više od 3 za kraj, a mi dečki?? što sa nama? hahahah.
    i držim ti fige danas za matišu. za mene ti si jučer trebala dobiti barem 3, jer riješila si toliko zadataka, a ona te ruši zbog jedno i. ali zato ćeš danas to ispraviti i bit će sve ok.a za knjigovodstvo se nemoj živicirati, znaš i sama da je samo čekala trenutak kada će te moć rušit. ali u 2 pol pokazat ćeš ti njoj tko zna knjigovodstvo. i kako si joj jučer rekla: nije možda, vi ste sigurno prolupali. hahha. nije ni čudo da te ne voli. nemoj se svađati sa njom, nije te toga vrijedna.
    mi se danas vidimo u školi. i nadam se da si malo bolje od jučer. i nemoj plakati molim te. sve će to srediti, a ja ću ti pomoći koliko mogu.i imaš prekrasne lokne. hehehe..
    ajde mala ja te ljubim u čelo.. :).. i vtpppp..

    avatar

    18.12.2008. (10:14)    -   -   -   -  

  • Ančica Banančica xD

    aaa Benkoo.. hahaha.. to jučer pod hrvatskim.. to je biloo slučajnoo hahha.. ili ne?? ma naš prof zakon.. =D.. a vi dečki.. ako želite više od 3 za kraj, onda naučite za 4 ili 5.. hahaha.. =D.. jadni.. xDD..
    i hvala ti što si me jučer tješio.. i ono što si napravio Teni.. hahhaha.. aime ja sam umirala od smijeha.. da si to meni napravio.. aimee jadan ti.. =D.. a stoka sii.. =D..
    i njemam lijepe loknee.. fuuj.. =D.. ali hvala.. xDD..
    i bolje joj je da mi danas da 2 iz matiše.. i žalit ću se ovoj kravi iz knjig za 1.. i pitat će ona mene sutra za 2.. pa makar satovi trajali 20 min, ja ću dobit svoju dvojku.. samo kada je nađem dns u školi.. neće ona više hodat na onim ružnim nogama.. =D..
    mi se danas vidimo u školi.. wii wii.. i bolje ti je da si naučio ono iz matiše.. hahaha.. =D.. ja jučer zdenki objašnjavala mat pod robom.. hahaha.. i rekla da ako dobije 2 dns da će me izljubit, a ja ruke pred sebe i kažem: aj zdenka smiri se.. samo ti to nauči, poljupci nisu potrebni.. haha =D.. brijem da bi mi neku boleštinu prenjela.. =D..
    šaljem velikee puse na tvoj nosić.. (koji raste koliko lažeš.. upsić.. xDD.. zezam se ja =D).. voljam te premuchooo srećoo moja.. =D mwa mwa mwa =D

    avatar

    18.12.2008. (11:45)    -   -   -   -  

  • Benko

    da slučajno Ana.. ahahhaha. ma carica si nema šta. :)
    a za Tenu. hahahhaha. ti si plakala od smijeha, a ona mene udara. hahahha. a jesam zloban. hahahhaha. i ja jučer pod hrvatskim zagrlio,a ti sjedila tamo na stolu kod profa (i to je bilo slučajno hahaha) i ja vičem: ana anaaa. hahaha.. kad smo se mi pukli smijati. hahahahah. a jadna.aj nečemo je zezati.dok ne dođemo u školu. hahahhaa.
    ajde idem se ja spremati za školu. mi se vidimo za par sati.:)
    ljubim te u čelo.. vtpppp

    avatar

    18.12.2008. (12:13)    -   -   -   -  

  • Ančica Banančica xD

    aime Benkoo što si zloban.. hahaha..a jučer Teni baš nije bilo do zezancije, zbog engleskog..
    =((..
    a kako sam ja Emila lupila.. hahhaah.. dođe on meni: Ana ja se stvarno ljutim na tebe.. a ja se izderem: dobro, briga mee.. šta si mi ti u životu?? nitkoo i ništa.. samo jedan lik od njih 22.. što sjede samnom u razzu.. ništa mi ne predstavljaš u životu.. briga me.. ljuti se.. a on me gleda i nakon par min kaže:al ja se stvarno ljutim.. ahhaha.. umrla sam.. =))). i dođe on meni da sam ja njega kišobranom udarila.. ma dee stoka.. nisaaam. xDD.. a i ako jesam.. zaslužio je.. =).. aime još će me jadan tužit za zlostavljanje.. hahahaha. =))..
    upravo mi je iva zaželjela dobro jutro.. a sreća moja. hehehe. =))
    aide srećo.. iđem se ja obuć.. bus mi je skoro.. opet ću trčat.. -.-,. i opet će mi se smijat radnici.. =)..
    šaljem puseke.. voljam muchoos.. pusek u nosić. =)

    avatar

    19.12.2008. (09:37)    -   -   -   -  

  • Benko

    da čuo sam to na robi kada ste se svađali.hahaha.umirao sam.stvarno je bolje da se ne miješamo sa tobom dok si živčana. :) zezam se ja. nebi ti mene tako udarila.jelda? ;)
    čuo sam jučer nešto od Marka da ste se posvađali.moram te zvati danas da mi kažeš što je bilo. daj isuse, tek je nedjelja a vi se več svađate. do drugog polugodišta nećete ni pričati. :). zezam se. ja stvarno mislim da se on zaljubio. :)
    pusa u čelo. vtppp

    avatar

    21.12.2008. (14:40)    -   -   -   -  

  • jeeleena

    eej..nismo se dugo vidjele. :(( fališ mi Ana. :(((
    nadam se da je kod tebe sve oke, i da uživaš na praznicima sada. ja sutra putujem natrag za Pulu, i sumnjam da ću se vratiti do početka škole. jbmti sve. htjela sam se javiti da se vidimo jedan dan na kavi, ali znaš starce, žele svaki trenutak kada sam doma provest što bolje, pa nisam stigla. a i znam da si imala taj tjedan praksu, pa je sve nekako bilo u kurcu :(((
    ali ja se najkasnije vraćam u onaj petak prije škole, pa se možemo vidjeti taj vikend u gradu. ali ja ću se tebi još do tada javiti. i nadam se da si dobila sve što si htjela za Božić :)))
    i vidjela sam ti onog dečka. ja sam taman izlazila iz stana, a on je sjedio na stanici preko puta. i pustio je kosu. predobar je sada.. ali i prije je bio.. hahahaha :)) slikala sam ga čak. budem ti slala preko msn-a kada se sretnemo :))
    ajde mala moja. čuvaj se pls. i moli se za mene i da sve bude dobro u Puli (iako znam da bi sada rekla ono: ma kako neće biti dobro, ti si moja prvakinja.i hvala ti na svoj toj podršci.).
    volim te jako puno. i šaljem ti puse.. fališ mi :(((((

    avatar

    29.12.2008. (14:26)    -   -   -   -  

  • Benko

    zvao sam te na mobitel ali se ne javljaš pa se nadam da ćeš ovaj komentar uskoro vidjeti. :)
    uglavnom, htio sam ti se ispričati i reći da mi užasno fališ i da te ne želim izgubiti radi jedne cure. znaš kako kažu: prijatelji su važniji od cure/dečke, jer prijatelji ostaju zauvijek, a cure/dečke odlaze. :(( i istina je to Ana. ti si meni posebna prijateljica i stvarno sam te zavolio, i mnogo smo toga skupa prošli (nemožeš sada reći da nismo) i mislim da bi bilo šteta da sve to prekinemo radi jedne cure. i znam da sam preburno reagirao i da sam govno i zato oprosti. ajde kada vidiš ovaj komentar javi se. ako nemaš para na mobu, ostavi tu na blogu odg. pa ću te ja opet zovnuti popodne. nadam se da si ti dobro i da uživaš sa dečkom :)) nisam zaboravio da je trebao doći sada :))
    pusa.. vtppp fališ mi Ana :((

    avatar

    07.01.2009. (12:29)    -   -   -   -  

  • Ančica Banančica xD

    ejj.. sori što tek sada odg,jučer nisam stigla.
    ugl. fališ i ti meni užasno.. nemaš poima kako mi je čudno bez tebe. čudno mi je da me više ne zoveš navečer i da mi ne poželiš laku noch, čudno mi je da više neidemo na naše "glupe"kave, čudno mi je svee bez tebe Benko, i stvarno bi htjela da sve bude kao prije. ali jednostavno, čemu sve to ako mi ne vjeruješ?? mislim da to onda nema smisla. razočarao si me. jer za tebe sam stvarno mislila da mi vjeruješ tj. da vjerujemo jedno drugome, jer kao što si i ti rekao prošli smo mnogo toga. i to nisu sitnice, bilo je tu i suza i smijeha, bilo je svega, i mislim da nakon svega, najmanje što možemo je vjerovati jedno drugome. a ti očito nakon svega nemaš još neko povjerenje u mene.. očito još nisi shvatio da te volim beskrajno puno kao prijatelja, i da ti želim sve najbolje na ovome svijetu, jer samo si to i zaslužio. i stvarno se nisam htjela mješati u tvoju vezu, samo sam mislila da bi htio znati kako stvari stoje. ja bi tebi bila zahvalna da si isto učinio za mene. ne znam Benko.. razmisli.. znaš da te ja čekam. na istom mjestu di si me ostavio. =((.. i nadam se da je naše prijateljstvo jače od ljubavi i veza, jer prijatelja kao što si ti, jednostavno ne želim izgubiti.. poseban si..
    aide ti kada vidiš ovaj komentar, odg tu, ili me nazovi.. svejedno mi je.. i ja sam okei.. i uživam sa dečkom. =D.. i više nego što možeš pretpostaviti.. hehe =D.. nadam se da je i tebi jednako dobro sa curom.. =D..
    puseki.. volim te.. =D

    avatar

    08.01.2009. (13:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...