Komentari

nksolingrada.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • adisandosa

    idemo u prvu ligu

    avatar

    17.12.2008. (12:08)    -   -   -   -  

  • tifosi japirko

    dabog da i bilo tako...onda možda i navijaci dođu

    avatar

    17.12.2008. (13:22)    -   -   -   -  

  • adisandosa

    navijaca bi onda bilo pun kurac nakupili bi se ka muve na govno samo triba stadion rijesit tamo u majdanu ima mista za 5 stadiona ali posto ovi vlaji iz kluba samo kupe pare kojih je i ovako malo i dalje igramo na onome kamenolomu

    avatar

    17.12.2008. (19:09)    -   -   -   -  

  • adisandosa

    samo neznan bili se zvali tifosi mozda nekako drugacije

    avatar

    17.12.2008. (19:10)    -   -   -   -  

  • ustasa

    alo jel iko ima volje meni blog napravit jer ja neznan a i neman e-mail adresu
    onome koji mi napravi blog bija bi mu dozivotno zahvalan

    avatar

    17.12.2008. (20:20)    -   -   -   -  

  • novo-nuovo-neu-new

    Tema, koju smo prije ili kasnije morali obraditi. Tema, koja je uistinu tabu. Radnja koja vam može ponuditi fantastične užitke!
    Primite se ljubljenja nožnih prstiju! (Foto: JLP)
    (Foto: JLP)

    Ne, nećemo govoriti o opsesiji lizanja prstiju na nogama, koju mnogi (pogrešno isključivo) smatraju samo muškim fetišem. Ne treba imati fetiš na stopala da bismo ih ljubili i posvećivali im više pažnje. To je možda čudna spolna praksa, ali može je isprobati gotovo svaki par, kako muškarci tako i žene, i jednima i drugima može pružiti užitak.

    Isto kao na primjer lizanje i ljubljenje bradavica, vrata ili spolnih organa. Samo morate probati! Naravno da nije nužno da ližete stopala, već različitih načina ljubljenja ima dovoljno. Ako to još niste isprobali, svakako pročitajte sljedeće crtice. Ako ste već ovo isprobali, možda saznate nešto novo. Idemo lagano po redu..

    Zašto upravo stopala?

    Stopala imaju mnogo točki što ih često zapostavljamo. Pomislite samo kako vam godi već sama masaža stopala, a kamoli ako vam ih netko ljubi i posvećuje im se. Na kraju krajeva, stopala nas cijeli dan za svaku pohvalu drže uspravno, nose naokolo, mi ih strpamo u tijesne cipele i čarape, mi žene ih mučimo visokim petama. Ako i jedan dio tijela zaslužuje nagradu, to su upravo stopala

    Počnite s vrlo temeljitom higijenom

    Razumljivo je da se mnogima gadi ljubiti stopala, jer su upravo radi već ranije spomenutih štetnih čimbenika najčešće obavijena neugodnim mirisima. Ipak, rješenje je sasvim jednostavno. Prije no što se bacite na ljubljenje, bacite se zajedno u kadu, pod tuš ili do bidea i jedno drugome nježno, ali temeljito operite stopala.
    Ako se dovoljno opustite, ova predigra može donijeti božanske užitke

    To može biti vrlo ugodan dio intime. Najbolje je da sjednete uz bide ili kadu za kupanje, uzmete partneričino, odnosno partnerovo stopalo u naručje i nježno i temeljito ga operite. Pri tome upotrijebite kvalitetan sapun. Zatim stopalo pažljivo obrišite ručnikom. To vrlo lako može, ukoliko se oboje opustite, probuditi među partnerima veliko poštovanje i osjećaj ljubavi. Pokušajte!

    Ako ne želite ići dalje, tu se možete zaustaviti i već time ste napravili veliki korak u odnosu ili upravo prema zadovoljavajućoj i intimnoj predigri. Ako želite nastaviti, ovo je dobar način da budete sigurni da ste se zaista pobrinuli oko higijene. Ona je, naime, od ključnog značenja za užitke koji vas čekaju.

    Počnite polagano

    Ako je teško probiti led, najbolje da partneru, odnosno partnerici najprije u stopala umasirate kremu za stopala. To napravite tako da kremu nanesete na ruke, raspodijelite ju među dlanovima, i zatim počnete nježnim pokretima partneru, odnosno partnerici masirati stopala. Posvetite se svakom djeliću posebno, najprije cijelim stopalima od gležnjeva prema prstima, zatim svakome prstu posebno, od stopala prema vršcima prstiju i obrnuto.

    Nježno stisnite svaki prst posebno, kao da ga želite okrenuti ukrug oko vlastite osi odnosno ožeti. Pri toj masaži ćete vrlo brzo moći zaključiti da li je vaš partner/-ica škakljiv/-a ili ne. Ako je vrlo škakljiv/-a, biti će uskoro vrlo teško nastaviti. Ako nije, igra može početi.
    Primite se ljubljenja nožnih prstiju! (JLP)
    !(Foto: JLP)

    Neka ljubljenje počne

    Time kako ste se posvetili svakom prstu posebno već rukama, partnera/-icu ste pripremili na sljedeći korak ljubljenja. Počnite polagano. Poljupcima. Najprije poljubite gornji dio stopala i gležanj, zatim se polagano pomičite prema prstima. Za početek neka to budu suhi poljupci, dok se oboje ne naviknete, a zatim postepeno sve više širite usnice i dodajte jezik. Najprije oko gležnjeva, zatim prema prstima, pomalo možete početi i s lizanjem. Važno je da ste oboje u ugodnom položaju. Najbolje da onaj kojega se ljubi leži. Tako ćete oboje biti opušteniji vi, jer vas ne vidi, vaš/-a partner/-ica, jer je u opuštenom položaju.

    Sada je vrijeme za glavni dio

    Kad vidite da ste oboje spremni, počnite s palcem. Najprije ga, tako kao što ste prije i stopala, nježno ljubite, zatim dodajte jezik, lizanje i zatim ga uzmite u usta.

    Najbolje je da ga nježno, ali zaista nježno sisate, tijekom sisanja jezikom kružite oko prsta. Ako vam oboma to pričinjava užitak, nastavite s ostalim prstima, svakim posebno ili svima odjednom. Kad završite, možete se usredotočiti na cijela stopala. Većini se više od lizanja stopala sviđa da uzmete u usta vanjski dio stopala i ustima se mičete uzduž njega. Možda će najprije osjećaj biti neuobičajen, ali kasnije kada se oboje opustite, predigra takve vrste vam može donijeti božanske užitke.

    Ako vam se ova nova predigra sviđa, možete nastaviti s položajem 69 i uživati oboje odjednom, naravno, ako već niste u akciji. Ako vam ljubljenje stopala nije priraslo srcu, sigurno nećete morati reći da nikad u životu niste probali. I kao što rado kažu, ako ne probaš, nikad nećeš znati. Želimo vam puno užitaka u istraživanju!

    Više o ovojt temi pročitajte na sexation.info.

    avatar

    17.12.2008. (20:22)    -   -   -   -  

  • tifosi japirko

    zvali bi se valjda tifosi...cemu minjat...a stadion...možda budu igrali u vranjicu

    avatar

    17.12.2008. (21:55)    -   -   -   -  

  • roko.terze@hotmail.com

    Ako tria dizajn na nk solin samo se obratite. pozz!!! By: Murina

    avatar

    17.12.2008. (22:17)    -   -   -   -  

  • adisandosa

    ma koi vranjic koi ti je ?! izbacili bi nas odma pa necemo valjda docekivat dinama Hajduka Zagreba Zadra Šibenika Slaven Belupa itd. na azbestnom otpadu ...........
    mozda bi igrali na poljudu dok ovi lopovi iz kluba nebi nesto poduzeli

    avatar

    18.12.2008. (11:25)    -   -   -   -  

  • a di san dosa

    .znaci sad svako selo triba na krpu napisat TIFOSI i ime pripizdine iz koje dolazi.......ZNA SE KO ZASLUZUJE IMAT I NOSIT TRANSPARENT...a ne ko sta se desavalo da svaka budala napravi transparent od 10 metara i onda ga popuše kad odu 2 puta godišnje na gostovanje....zato okanite se toga

    avatar

    19.12.2008. (11:15)    -   -   -   -  

  • a di san dosa

    izbrisi ovi komentar povise jer ga ja nisan napisa neko se potpisa ka ja i izbrisi onaj komentar o lizanju stopala

    avatar

    22.12.2008. (17:53)    -   -   -   -  

  • a di san dosa

    Sritan Božić prijatelju zivija ti meni sto godina i sve najbolje nasem Solinu u novoj godini zelimo mu puno pobjeda i ulazak u drustvo najboljih

    avatar

    25.12.2008. (13:47)    -   -   -   -  

  • ILI JESI ILI NISI 1950

    dobar blog možda solin uđe u prvu ligu al rađe bi da karlovac uđe u prvu ligu tak da HADJUK Dođe u moj grad no dajem i vama podršku da uđu i karlovac i solin tad bi bilo najbolje pozz iz Karlovca

    MI SMO VJERNA TORCIDA IZ KARLOVCA

    avatar

    26.12.2008. (00:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...