Komentari

zelenaskrinjica.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • smotani

    nemam master :) samo American.... uf i već su brojevi izlizani.....ali, draga..... ono što najviše u ovom tjednu želim, ono što bi mi bio najveći dar..... e to, to draga moja ni jedna kartica ne pokriva..... i da...zašto ne pomisliti da će to, ipak, možda- možda biti ove godine...ima još vremena, zar ne?
    tebi želim ne dosadan tjedan, ne uobičajeni...želim ti radosti i veselje... želim ti tjedan bez rutine, bez suza...neki novi i veseli tjedan:)))) i naravno, fučkaš master:))

    topli ti pozdrav šaljem:)

    avatar

    16.12.2008. (13:11)    -   -   -   -  

  • ze_le_na

    smotani: :)) hvala smotani!

    avatar

    16.12.2008. (13:41)    -   -   -   -  

  • smotani

    :) molim...nema na čemu...samo neka se ostvari:)

    avatar

    16.12.2008. (13:55)    -   -   -   -  

  • zoki

    A i ja nemam master..imam American kojeg peglam za što stignem.....ali ne mogu ispeglati ono što želim,a silno želim da se ostvari.Kako mislim da se ipak ponekad čudo desi..ja se nadam da će se moja želja,a i želja nekih meni dragih ostvariti...želim eto da netko tko je to jako zaslužio dođe doma i konačno živi život dostojan čovjeka:-))Tebi želim puno sreće..radosti i osmijeha..što manje briga i da tuga nestane sa tvog lica,neka oči zasjaju srećom:-))

    avatar

    16.12.2008. (16:36)    -   -   -   -  

  • Julijana

    E, draga zelena prijateljice,

    kada smo pretrpani obvezama oko male djece, onda želimo jedan dosadan tjedan. A kada odrastu i polako odlaze iz gnijezda (a to ti jako brzo dođe, vjeruj) onda nam je dom prazan i rado bismo vratili ono vrijeme kada smo imali mnogo posla oko njih, malo brige i puno smijeha i radosti s njima. Zato uživaj u njima sada. Ponekad se malo zatvori u kupaonu (ja sam ondje imala mali kutak za par minuta čitanja u miru), ponekad mudro ostavi cijelu ekipu mužu (trebaju malo biti nasamo s njima, da bi se zbližili i spoznali da nije baš lako odgajati djecu iz dana u dan), nađi neku neizostavnu aktivnost samo za sebe, ili ustani pola sata ranije ujutro, pa nešto pročitaj ili uživaj u mirnoj glazbi jednostavno, i svojim mislima. Tako u miru započneš dan i imaš snage za sve. Popodne uzmi pola sata za odmor (nauči ih da imaš i svoje vrijeme, da bi bila bolja i njima). Kada odmoriš, stigneš brže i bolje odraditi i drugu smjenu doma.
    A sve mi mame poželimo nekad malo, samo malo, jedan dan odmora. Dugo nije dobro. Ipak nam nedostaju. Kada moji svi odu preko ljeta kod tate na dva tjedna, mislim umrijeti od samoće. Ne volim doći kući. Obilazim prijatelje i rodbinu, samo da ne moram doći u kuću pustu, bez priče i smijeha. Toliko od mame sa skoro 22 god staža u obiteljskom životu.

    Želje? Da su svi moji sretni i dobro, i svi za koje molim i znam da im treba puno sreće. Da svima bude blagoslovljen i lijep ovaj Božić, a i sve nakon njega!
    Za sebe polako učim više ne željeti. Neke želje me dovedu samo u novo razočarenje. Zato bih rado da ih više i ne želim. Osim snage i mira da mogu radosno nositi sve što mi život donosi.

    avatar

    16.12.2008. (20:11)    -   -   -   -  

  • pravila zivota

    Hej pozdrav i hvala na onako lijepim komentarima na mom blogu. Što se tice naslova slobodno uzmi što ti treba, jer sve je to naše, zato i pišemo da nad svima koristi i da možda nešto promijenimo u našim životima. Kad nam je vrijeme ovakvo kakvo je covjek je u nekoj depresiji pa mu sve nekako ide na živce. Kartice, to je nužno zlo, samo pamet u glavu kod provlacenja.
    Budimo nabijeni pozitivnom energijom bez obzira na vrijeme vani, stiže nam Božic i ovi dani veselja i srece, nadam se.
    Pusa !!!!!!!!

    avatar

    17.12.2008. (10:30)    -   -   -   -  

  • ze_le_na

    ...unijela sam svakome od vas poseban komentar, ali sam si ga i izbrisala :)...ti moji blog počeci, teški su ponekad, a više nemam vremena utipkati drugi, pa vam svima zahvaljujem na toplim riječima, razumijevanju i podršci...za sada...ljubi vas zelena!

    avatar

    17.12.2008. (15:42)    -   -   -   -  

  • svismoisti

    od danas pratim. za početak samo pozdrav šaljem.

    avatar

    17.12.2008. (19:49)    -   -   -   -  

  • smotani

    danas ništa iz škrinjice....da se možda ne pegla Master? :)))))) lijep ti i topli pozdrav i ugodnu večer želim...:)

    avatar

    17.12.2008. (20:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...