Komentari

angelo1.blog.hr

Dodaj komentar (58)

Marketing


  • skaska

    kad pomislim kaj je u stanju delat 90% uljuđenog gledateljstva. recimo, i ovaj matanović s kavicama za 50 soma ojra činil se uljuđen, kaj ne? pozdrav done, otkad si u lici svugdje te ima

    avatar

    15.12.2008. (17:07)    -   -   -   -  

  • hemicar

    sto reci na ovaj clanak sto komentirati.. ja tu samo vidim dvije strance istog novcica..i to onog koji ima dvije iste strane!..ipak L3 mi je drazi od popova.. valjda zbog brkova..

    avatar

    15.12.2008. (17:42)    -   -   -   -  

  • R E F O R M A T U S

    Nakon emisije Nu2 svatkom je jasno čemu se radi. Na žalost postoje mnogi koji svoju devijaciju proglašavaju umjetnošću, pa nas uvjeravaju da je njihov poremećaj umjetnost.
    Stoga možda treba duhovna terapija, moliti za obraćenje njihovih duša!

    avatar

    15.12.2008. (17:50)    -   -   -   -  

  • pero126

    @R E F O R M A T U S
    mislim da ti je bolje da se molis za njihove guze ...

    Ali vidim da je Andjelko ljubomoran, njegove eksbicije sa NIves nisu prouzrocile ni pola takve frke. :)

    Uostalom ona Bozaniceva svinjarija sa rehabilitacijom Brajse se bas lepo poklopila sa ovim brkovima i guzama. Sto cete nas pravovjerni grmi na glupe guze a na Brajscu koja je skrivala silovanja hendikepirane djece ni da zucne, eto ti katiolickog morala...
    Guza u javnosti to je uzas, ali silovati djecu pa to skrivati to je kleru drago ...

    avatar

    15.12.2008. (18:15)    -   -   -   -  

  • lion queen

    1. let 3 plasiraju u Hrvatskoj kulturu istočnih susjeda, odakle imaju korijenje
    2. let 3 su reprezenti "kulture" koju rijeci nameće vojko obersnel sa svojom nekulturnom klikom, kojoj je vrhunski "kulturni" domet riječki karneval i koji nemaju pojma da u gradu imaju kazalište i muzeje. vojku obersnelu je čep u stražnjici vrhunski kulturni domet! ništa čudno od čovjeka kojem ništa nije sveto i koji je, nakon pogibije četiri naša mlada sugrađana u jami tower-centra umjesto sućuti izjavio da tuda ljeti prolaze stotine turista i da još nitko nije upao u jamu towera. od takvog čovjeka nije neočekivano da podržava čepove u stražnjici, umjesto remek djela operne umjetnosti.
    3. rijeka nije samo grad nekulturnih primitivaca istočnog mentaliteta, u rijeci žive i pristojni i časni intelektualci, koji na žalost ne mogu doći do izražaja od primitivaca poput gradske klike i leta 3, koji u svetu nedjelju poslije ručka djeci pokazuju gole dlakave stražnjice. ti intelektualci se srame svog gradonačelnika i njegove klike, leta 3 i sličnih faca, poput vedrane rudan.
    4. u gradu rijeci mogu se afirmirati samo umjetnici koji će jasno i glasno izgovarati riječi p..ka i k...c, poput leta3 i velike "književnice", a podržavajući ih, tu spada i vojko obersnel i ekipa zadužena za (ne)kulturu grada rijeke.
    5. žalosno je što je rijeka postala utjelovljenje nekulture i primitvizma!!! međutim, kad se zna da rijekom oduvijek vladaju komunisti i sdp-ovci onda je i budali jasno zašto je to tako.

    p.s. njihove stare izborane stražnjice mogu izazavati samo gađenje. žalosno je što obersnel uživa u pogledu na iste. da sam njegova žena, iskreno bih se zabrinula s kim imam posla.

    avatar

    15.12.2008. (18:43)    -   -   -   -  

  • konstantinopolis

    I slijepcu je jasno da je kraj emisije reziran od strane Stankovica.

    avatar

    15.12.2008. (19:02)    -   -   -   -  

  • SadisticoShy

    daj izvadi ti iz gača goluba! :P

    avatar

    15.12.2008. (19:55)    -   -   -   -  

  • svinjce

    @Done,
    ako ne shvaćaš Let3, kako da ti povjerujem da shvaćaš Bibliju?

    avatar

    15.12.2008. (20:35)    -   -   -   -  

  • mujer sin nombre

    Don Anđelko...nešto ću vas pitati. Jeste li ikad pomislili kako bi bilo da blagoslovite svaki oblik ljudske emocije, ljudske misli, ljudskog djela, uz uvjerenje da je ama baš sve što postoji na ovom svijetu, divno i grozno, pravedno i nepravdeno, samo dio postojanja koje je Bog omogućio, kako bi nama ljudima pokazao da smo i kao užasni, zli, glupi, površni, ipak samo njegova djeca? Jeste li ikad pomislili tijekom vašeg života da možete biti svjesni, neutralni, i zahvalni? Puno bi mi značilo da razmislite. Objektivno. Da samog sebe pogledate iz perspektive jedne bijele golubice koja leti. Da promotrite sebe, ljude koje podržavate, i ljude koje osuđujete.

    S poštovanjem,

    avatar

    15.12.2008. (20:38)    -   -   -   -  

  • ElectricFrog

    "Međutim, nikoga nisam uvrijedio ako sam rekao istinu - to više što tako misli gotovo 90 posto uljuđenoga gledateljstva koje nema prigodu izraziti svoje mišljenje ili se to ne usudi."
    Nije mi baš poznata definicija "uljuđenoga gledateljstva". Možda si htio reći "konzervativno gledateljstvo", "ultradesničarsko gledateljstvo", a možda čak i, ali možda "kršćansko gledateljstvo"?

    avatar

    15.12.2008. (20:43)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    mene njihove dlakave riti ne zanimaju ali ima onih koje zanimaju. a svi vi koji se zgrazate nad njima, cinite im uslugu. jer da se hrvatska nad njima ne zgraza, ne bi nikada dobili niti desetinu ove pozornosti koju imaju. bezveze.

    cudi me da se ne cuje tvoj glas protiv farse oko kiklopa. eno su tvojoj sticenici uzeli nagradu umjesto da su prije preispitali svoj pravilnik....

    a za kraj, mene zanima sto ti, kacunko, cinis protiv nasilja?

    avatar

    15.12.2008. (21:04)    -   -   -   -  

  • Pokojnici i pijanci

    Meni je tako zakon kada svećenstvo krene o blasfemiji...
    jeste gledali ono (oni jesu)? Jeste čitali ovo (oni jesu)? Jeste poslušali ovo (oni, znate i sami, jesu)?
    Jeste li čitali onaj dio knjige kad su se njih dvoje u šumi (oni jesu)?...
    Mislim, halo, znali ste što će biti, pa što ste onda gledali?
    Ja nisam gledao, pomislio sam kako mi se to neće svidjeti i nisam gledao.
    Ali kler ima običaj vidjeti sve nepristojno s onim tradicionalnim opravdanjem kako oni moraju vidjeti grešne stvari da bi onda lakše ispovjedali ljude i upozoravali ih na to što je danas grijeh, a što ne.
    A i što je Aleksandar Stanković mislio da će oni činiti? Što je bilo tko mislio? Zna se kakvi su im nastupi i zna se da će pred kamerama imati svoje, svidjelo se to nekome ili ne.
    HTV je mogao razmisliti o njihovom pozivanju eventualno u nekoj večernjoj emisiji, u trenutku kada je gledanost manja, premda sumnjam da bi to našim dragim donovima promaklo.

    avatar

    15.12.2008. (21:08)    -   -   -   -  

  • ossimpleljubica

    @Poisonlvy
    Hajde nas prosvijetli pa nam objasni što je napredno, ljevičarsko i kulturno u pokazivanju začepljene stražnjice . Što su "umjetnici" htjeli reći?

    avatar

    15.12.2008. (21:09)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Eto, ja nemam pojma tko je taj Let 3. Mora da sam nesto propustio ... Al zato znam jedan nas crtic koji je, ako se ne varam, cak kandidirao za Oskara. Zvao se "O rupama i cepovima". Predlazem za projekciju u pauzama koncerta ... ;). Decki, ideja se placa :))))!

    avatar

    15.12.2008. (21:12)    -   -   -   -  

  • Pokojnici i pijanci

    Pametan čovjek i nedjeljom si može naći posla.
    Sada, neka mi se dežurna Helenči javi da je to nedjeljom zabranjeno i da je grijeh, pa da me nakon večere zaboli želudac zbog pomisli kako je možda i jedan Alija Sirotanović u paklu.
    Em čovjek završio na novčanici, em gradio Jugoslaviju, em se nije žalio na neisplaćenu božićnicu... mora da je bio užasan grešnik... joooooj, kuku lele!

    avatar

    15.12.2008. (21:17)    -   -   -   -  

  • ossimpleljubica

    @Pokojnici i pijanci

    Aaaaaa! Alija je zakon! Jedino na što se on žalio je -premalena lopata koju je dužio na poslu. Jedino je žalosno što se zadnjih par godina života propio i - propao. Pa je das (pazi ovo!) pokojnik - pijanac.

    avatar

    15.12.2008. (21:32)    -   -   -   -  

  • Microsoft Azerbejđan

    E din done...
    Ne shvaćaš li da je cijela jučerašnja emisija NU2 bila jedna velika provokacija? Na nacionalnoj dalekovidnici se vodi rad protiv svemoćne Hlo, i ovo je sve izrežirano: i čepovi iz stražnjice (jel vidiš kako sam pristojan na katoličkom blogu) i prekid emisije.
    Što se tiče članova grupe Let 3, svaka im čast, sprdaju se sa svim i svačim (usput jesi li dobio komad jeruzalemske zemlje koji su ti ostavili kod Stankovića?). Čemu toliko halabuke oko pokazivanja stražnjica? Stražnjice se viđaju na TVu stalno, u reklamama, u filmovima, stražnjicu je i tvoja Nives pokazala.
    Što ćemo sa čepovima. Eto nekima je uvreda vidjeti čepove u stražnjici, meni je uvreda vidjeti lik mrtvog čovjeka kako visi s komada drveta, pa ne kukumačem...
    Uostalom kad smo kod provokacija, i ovaj tvoj post je jedna velika provokacija, kao i cijeli tvoj blog.

    avatar

    15.12.2008. (21:34)    -   -   -   -  

  • pero126

    @Microsoft Azerbejđan

    ti bi htio da Andjelko koristi mozak i da se razumno ponaša
    sto ce kad mu to bog nije dao ...

    Ali bog nam ga je dao da nas zabavlja, iako je don vec pomalo predvidljiv, ponavlja se,
    ja ipak imam povjerenja u Dona da ce jos bar koju huncutariju napraviti do bozica

    No moram uputiti kritike na Helenu i Ljubicu nekako su izgubile zar, to je valjda od postova
    i nema Tomspina sa njegovim doprinosima ..

    A fali mi i broker, nadam se da mu je posao oduzeo vremena a ne da je izgubio volju za pisanjem.

    avatar

    15.12.2008. (21:44)    -   -   -   -  

  • ossimpleljubica

    @Ali zato si ti tu i zujiš kao komarac. To baš nije poticajno, jer samo pričaš, pričaš, pričaš i ništa ne kažeš. A kad te čovjek nešto pita ne odgovoriš. A i vrlo rijetko se držiš onoga što piše u postu i promašiš temu. Beznadan si.

    avatar

    15.12.2008. (22:46)    -   -   -   -  

  • TOWAR U DUŠI

    da, da, don K., svi koji ne ližu dupe Crkvi po defaultu su komunjare i jugonostalgičari...

    avatar

    15.12.2008. (22:51)    -   -   -   -  

  • skaska

    ja sam po jugu isto nostalgična

    avatar

    15.12.2008. (23:03)    -   -   -   -  

  • Pokojnici i pijanci

    @Ljubice, evo ti osmijeh na tvoju šalu:

    :))

    Barem da jednu noć možeš vjerovati samoj sebi kako si smiješna.

    avatar

    15.12.2008. (23:31)    -   -   -   -  

  • Pokojnici i pijanci

    I još nešto, Ljubice,
    jesu li tebi beznadni baš svi koji razmišljaju drugačije od tebe?
    Pardon, od don Kaćunka?

    avatar

    15.12.2008. (23:32)    -   -   -   -  

  • Petrusijan

    Što komentirati na sve ove komentare... jedni protiv, jedni za... uvijek će tako biti, samo done jedno uvijek boli, a to je istina... jedno uvijek smeta, a to je istina... i uvijek će smetati... slagali se ovi ljudi sa Vama ili ne, pljuvali po kleru ili ga dizali u nebesa, sve ovo što Ste napisali je istina, a o na ipak najviše boli... Ja se slažem sa Vama, ali to nije bitno ljudima, bitno je da je istinu izrekao, kako oni ovdje kažu, pop, a to najviše boli... jer za većinu Hrvata ipak je bolji Let 3 od bilo kojeg popa ili vjere ili istine, jer tko je pop da priča o tome, da bude upućen u sve to, on bi trebao biti nekakav pastir u samostanu na obroncima Velebita, i da dođe samo kad nekome ustreba radi naroda pokopati ili ispovjedati ili nešto deseto.. a za sve ostalo imamo modernu umjetnost... što će nam istina, što će nam religija, što će nam Bog... Ovako je puno lakše, puno humanije u svijetu u kojem psi imaju veća prava od djece, ali to je moderno, to je umjetnost življenja u umiranju... pozzz i držite se... Ja vam se iskreno divim, jer to je borba protiv vjetrenjača... Ali u istini je spas, samo istina... i ljubav...

    avatar

    15.12.2008. (23:34)    -   -   -   -  

  • MIKI1958

    Mislim da Stankoviću i HTV_u ovo nije trebalo.Ako je Stanković dovođenjem Let_a 3 u svoju emisiju htio pokazti na čega nalikuje hrvatska estradna scena, a uspio je, trebao je to napraviti na drugačiji način.Ja osobno neznam niti jednu pjesmu dotičnog sastava izuzev da pokazuju svoje spolne i ine organe na koncertima. I gle čuda tu smo na temi o kojoj je @angelo već pisao, nemamo što čuti samo gledati(tko želi).Nije istina da Hrvati gube ukus za glazbu, već im se (mislim na mlade) sustavno na TV-u i mnogim radio postajama pušta loša glazba. Mladi ljudi jako prepoznaju dobre pjevače i glazbenike ali njima se teško probiti između korova koji hara našom estradnom scenom i produkcijom. Kuhari više ne moraju znati kuhati, krojači šivati, plesači plesati, pa tako niti pjevači pjevati, skladatelji skladati....... važno je bez imalo skrupula i posebnih glazbenih zasluga budu viđeni na TV-u. Mislim da mi ipak imamo puno vrijednijih glazbenika koji su svojim talentom, radom i znanjem zaslužniji biti u jednoj tako gledanoj emisiji od LET-a 3

    avatar

    16.12.2008. (07:46)    -   -   -   -  

učitavam...