Komentari

uztrme.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • dora dmd

    jel to židek....on je pre dosadan...joooooj

    avatar

    14.12.2008. (17:41)    -   -   -   -  

  • dora dmd

    joooj...pa svima je matematika dosadna...samo pišeš...moraš učit dosta...smjc

    avatar

    04.01.2009. (17:12)    -   -   -   -  

  • dora dmd

    joooj prvo ti moram reč::boooooook

    avatar

    04.01.2009. (17:12)    -   -   -   -  

  • dora dmd

    pa kak si?

    avatar

    04.01.2009. (17:12)    -   -   -   -  

  • dora dmd

    ja sam suppper

    avatar

    04.01.2009. (17:13)    -   -   -   -  

  • dora dmd

    imaš zakon blog...i dizajn...i naravno postove...hehe

    avatar

    04.01.2009. (17:14)    -   -   -   -  

  • dora dmd

    samo da staviš jedan slide i još neke slike blog bi ti bio još bolji...heh

    avatar

    04.01.2009. (17:15)    -   -   -   -  

  • dora dmd

    ajde idem...k&$$

    avatar

    04.01.2009. (17:15)    -   -   -   -  

  • CROSTOJKOVIC1958

    PROFUNKCIONIRALE SU PRAVNE INSTITUCIJEU BJELOVARU I REPUBLICI HRVATSKOJ


    STIŽU BOLJI DANI ZA BJELOVARSKU PRAVDU UHIĆEN JE MIROSLAV LEVAK

    Zbog veze s bjelovarskom sutkinjom Miroslav levak odlazi u varaždinski zatvor.

    LEVAK JE PROŠLI TJEDAN UHIĆEN I PRITVOREN U BJELOVARSKOM ZATVORU, DO PREBACIVANJA U VARAŽDINSKI ZATVOR.

    Tereti ga se za pokušaj teškog ubojstva iz bezobzirne osvete.

    OBRAT Krvava tučnjava body bildera Miroslav Levaka i policajca Miroslava Chlude, dobio je konačno svoj epilog*, levak odlazi u varaždinski zatvor, radi pristranosti Bjelovarskog suda.

    U bjelovaru je Miroslav Levak, bodiy bilder sa čeličnim kljućem za montiranje kotača na autu - gotovo teškim tri kilograma nekoliko puta izudarao policajca po glavi. Zbog toga je uhićen i priveden u okružni bjelovarski zatvor.

    Miroslav Levak je uhićen nakon što je izvan-raspravno vijeće bjelovarskog Županijskog suda prihvatilo zahtjev Županijskog državnog odvjetništva iz Bjelovara, koje ga tereti za pokušaj ubojstva policajca iz bezobzirne osvete.

    ŽUPANIJSKI SUD JE POTOM IZDAO NALOG ZA LEVAKOVO UHIĆENJE

    A u međuvremeno je na adresu Vrhovnog suda u Zagrebu poslao i prijedlog da ga se izuzme mjerodavnosti nad cijelim slućajem. Prosljeđen je i spis. Uhićeni body bilder, naime, u vezi je s bjelovarskom sutkinjom Sandrom Hančić, pa se Bjelovarski sud želi izuzetu iz tog predmeta.

    Vrhovni sud je prihvatio taj prijedlog i za daljnje vođenje istrage odredio Županijski sud u Varaždinu kojem su još sredinom prošlog tjedna prosljeđeni svi spisi i izjave. O tome kada će sud u Varaždinu saslušati prve svjedoke krvave tučnjave u trgovini Billa i ispred trgovine, još uvijek nije poznato.

    ŠPEKULIRA SE DA BI MIROSLAV LEVAK JOŠ OVOG TJEDNA MOGAO BITI PREBAČEN U VARAŽDINSKI ZATVOR

    Levak je uhićen nakon događaja neposredno i saslušan pred istražnom sutkinjokm bjelovarskog Županiskog suda Ankom Turak-Novak.

    Sutkinja Turek odbila je prijedlog Opčinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru za zadržavanje koji je podnesen zbog bojazni da će utjecati na svjedoke.

    Levak je pušten da se brani sa slobode, a Odvjetništvo se u međuvremenu žalilo na takvu odluku istražne sutkinje Anke Turak-Novak.

    OSTAO JE ZAKRVLJEN KLJUČ OD UDARACA POLICAJCA PO GLAVI

    Sluća je prosljeđen Županijskom odvjetništvu čiji je istražni zahtjev usvojilo izvanraspravno vijeće Županiskog suda. Miroslav Levak je uhićen - na adresi njegove nevjenčane supruge S. Hančić, na adresi šetalište dr. Ivše Lebovića u Bjelovaru, te mu je određeno zadržavanje u zatvoru.

    Poznati bodiy bilder Miroslav Levak i policajac Miroslav Chluda posvađali su se 8. prosinca 20010., a zatim i fizički potukli u bjelovarskom trgovačkom centru Billi, a potom i vani.

    Prema policijskom priopćenju, Levak je prigovorio policajcu Chludi zbog ranijeg ponašanja prilikom obavljanja službenog posla. Svađa je prestala, jer policajac je uhvatio rukama oko Lervakovog tijela i tako ga "zahkljućao", kada je pustio Levaka ovaj se uputio iz Bille van i pričekao Chludu ispred ulaznih, tj izlaznih vrata. Nakon što je pšolicajac izašao Levak ga je iznenada udari šakom u glavu, kada se policajac pribrao pružio mu je napadaču otpor i uspio ga svladati Levak je otrčao u auto i izvado čelilni kljuc, s kojim mu je zadao nekoliko udaraca po glavi. Uz divljačko udaranje policajca, Levak ga je vrijeđa, psova i prijetio.. Levak je prestao udarati policajca kad je ovaj obilno krvario i kad je krv špricala svuda. Trgovkinjama trgovačkog centra Billa došla je zbog toga muka... Policija je odmah uhitila Miroslava Levaka i privela u policijsku postaju, zati, sprovela kod istražnog suca. Iako je Tada Levak pušten na slobodu, ubrzo je došlo do novog obrata u kojem je Miroslav Levak zatvore.


    PREDSJEDNIK:
    Branko Stojković

    HRVATSKA UDRUGA ZA PRAĆENJE I PROMICANJE LJUDSKIH PRAVA "ŠTIT"
    brankostojkovic152@yahoo.com
    0958148290, 0917976556
    Bjelovar - C R O A T I A
    ------------------------------------------------------------------

    avatar

    22.12.2010. (14:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...