Komentari

potravljeselo.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Međugorski glas

    Eto još jednog materijalnog dokaza da je i Potravlje oduvik bilo vrt duhovnosti, rasadnik sviju milina što rastu iz simena vire. A kad su današnji žitelji ovoga pitomog mista došli na ove strane, imali su što naslidit. Pa kad se lipo pomiša sve što su sa sobom donili i ono što su ovdje našli, eto ti čovištva, ustrajnosti, viteštva i vire koji se do dana današnjega nisu ugasili. Molin Boga da se u ciloj Rvackoj proširi potročanski duh, svitlosna garancija za bolju i zdraviju budućnost.

    avatar

    13.12.2008. (22:09)    -   -   -   -  

  • bukara

    O moj svitli i prisvitli gospodine iz Međugorja, svaka ti brte čast na vakin povalama. Mada moran reć, zaslužilo je to potravlje, i ne pritraješ ti niti zeru. Ja vaik tupin, a šta je najgore ne smiju mi se samo ovi vamo gorika u purgeriji nego i oni ozdal moji (ko će koga već svoj svoga) kad ja kažen da je u nas žena bila mecipirana prvo nego šta je vamo gorika ili bilo di. Svak vidi kako je žena radila i mučila se ki muško. Al bome niko ne vdi da je žena bila poštovana. U mojon kući, za primjer, ćaća je zna udarit JEDINO kad bi se mate uvridilo, a za sve ostalo je tukla mate. I njega je tako njegov ćaća, mašijo ga se samo kad je mate uvridijo, a inače ćaća nikad nije tuka. Ne kažen ja da je svagdi tako i da je to opaćenito, ma u kod mojizi je. Mate se mora poštivat samo zato šta je mate, a to jedina jedincata ona na svitu more bit i niko više. e.

    avatar

    14.12.2008. (00:15)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Eeee... da u tim dvorima nisu gole zidine iznutra... ne bi sve ono što smo došli vidjeti toliko dolazilo do izražaja. Klovićevi dvori su predivni.... a izložba o kojoj pišeš je bila odlična.

    avatar

    14.12.2008. (12:59)    -   -   -   -  

  • Pokraj kipa sv. Ante u Turjacima

    super blog
    posjetite
    http://turjaci5.blog.hr

    avatar

    15.12.2008. (17:15)    -   -   -   -  

  • potravlje moje

    @međugorja glas
    lipo zboriš, brte, koda si iz potravlja....fala ti na tomu...

    @bukara
    to mora uć u povist da su se žene upravo na tlu potravlja izborile da budu jednake s muškon čeljadi.....triba poradit malo na promidžbi...kakva ruža lusemurg i klara cekin....a ti se baš uvatijo matera koda je majčin dan?!
    al dobro si pogodijo...jer evo ovi iz turjaka piše da su sad materice, u trećoj nedilji došašća
    "Dobro jutro gazdarice
    Došle su vam Materice
    Mi smo došli znaš
    Da nam nešto daš..."
    sićaš li se tizi dana?

    @ima jean svit
    u pravu si...ja mislijo nije niko bijo vanko mene pa mogu vrljat šta mi pane napamet...

    @kraj kipa u turjacin
    fala, bijo ja i jopeću navratit jerbo betevi lipo kontaš...

    avatar

    15.12.2008. (19:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...