Komentari

samo.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • smotani

  Bijeli Božić...doista..dugo ga nismo vidjeli.... i , ova slika malo podsjeća na neka stara vremena kada je prosinac bio prosinac.....istina... on je uvijek nekako stresan mjesec.... užurban.... , kao da će nam nešto pobjeći...hoće li? ma, ne..neće..samo nekako u tempu u kojem živimo, užurbanosti koja vlada sve izgleda još brže.....
  i da...vrlo malo nam treba ... samo treba otvoriti srce...a to...to smo nekako zaboravili.....istina....
  ugodan ti vikend želim... i topli pozdrav šaljem:)

  avatar

  12.12.2008. (15:50)    -   -   -   -  

 • Sam' što nije

  Jao, prekrasna slika! Baš bih voljela da i ovaj Boži bude bijeli, da me iznenadi snijeg kao prošle godine, ali, čini se, ništa od toga. :(
  Imaš pravo, tako je malo potrebno za sreću, a ja jedva čekam da uredim stan i da zamirišu svježi kolačići... Mmmm... Do tada se zavaravam Air-wickom s mirisom kuhanog vina i cimeta, hehe. :)
  MiB

  avatar

  12.12.2008. (16:21)    -   -   -   -  

 • lion queen

  I ja maštam o bijelom Božiću. No kod nas na Kvarneru toga nema. Samo jugo, bura ili sunčan dan, ako se posreći. Danas sijemo pšenicu, a sutra se pali treća svjećica. Slavi se sveta Lucija. Pozdrav s mora.

  avatar

  13.12.2008. (10:51)    -   -   -   -  

 • mvko

  Drago mi je da si mi se javila na blog, jer sam tako došla i do tvog bloga za kojeg dosada nisam znala.
  Kad spominješ tu neku depresiju sjetila sam se da zaista božićna depresija postoji kao pojava. S jedne strane izgleda da sve pršti od radosti, a s druge strane ima povećani broj samoubojstava i depresija. Oni sretni i radosni još su radosniji, ali se i žalost i osjećaj nesreće pojačava. Sjećam se da je moj djed, dok sam još bila dijete, svakog Božića plakao i nitko s njim nije mogao razgovarati. Bilo mi je to onda čudno, a poslije sam skopčala da je to bilo povezano sa gubitkom njegova 3 sina, koje je "pomeo" ratni vihor. Za njega je Božić bilo najteže doba godine.
  Bilo bi možda dobro i ovog Božića misliti i na takve ljude i biti im blizu.

  Pozdrav

  avatar

  16.12.2008. (23:06)    -   -   -   -  

 • admin

  Provedi blagdane s ekipom na novom forumu www.tipkalica.com!!! Čekamo te, pozz.

  avatar

  18.12.2008. (10:10)    -   -   -   -  

 • Mišel

  zgodno!

  avatar

  24.12.2008. (11:31)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...