Komentari

zelenaskrinjica.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • smotani

    uf draga.... doista , pitam se , ne bi li petoro djece trbalo biti i previše da se TO (ma što too bilo) riješi? Ne mogu vjerovati da postoji nešto jače od ljubavi prema toj djeci , prema tebi... koja si ih rodila, podizala.... ne znam...zaintrigiran sam.... što TO može biti jače....?
    Draga.... slobodan dan neće riješiti TO....ali... želim ti, svakako, da se riješi...na pozitivan, zadovoljavajući i sretan način.....
    Ugodan (ako može uz TO bit) vikend ti želim.......i šaljem topli pozdrav...

    avatar

    12.12.2008. (13:54)    -   -   -   -  

  • ze_le_na

    smotani: TO je ovisnost...nije bitno o čemu. Ovisnost je. Na žalost kao i kod drugih ovisnika, on to ne vidi i zapravo nitko ne pati osim mene...nitko za to ne zna osim mene...O ovisnosti kaže: ja nemam s tim problem, ti imaš! I to je istina...jer da ima, odbacio bi TO...tako da, ako hoću riješiti situaciju moram se ja odmaknuti, od njega i TOGA...nema druge...vrlo, vrlo teška situacija...
    A što me lomi...ozbiljno shvaćam "i u dobru i u zlu"...i previše volim tih naših 5.
    Patnja...i kao što netko kaže sve ima svoj razlog...ja bi još dodala da sve ima i svoj kraj i početak...a za jedno i drugo treba strpljenje...brrr (to trpljenje unutra je izgleda najveći problem!)...topli pozdrav i tebi :) ...

    avatar

    12.12.2008. (15:03)    -   -   -   -  

  • smotani

    drži se draga......shvatio sam.......i vjerujem da će pobjedititi i u dobru i u zlu.....iskreno
    topli pozdrav ti šaljem.........

    avatar

    12.12.2008. (15:30)    -   -   -   -  

  • Julijana

    To je predpostavljam alkohol, kocka, droga... Ne može on to sam, to je jače od njega. Ali evo ti jedna uistinu čudotvorna molitva:

    Molitva za zadobivanje milosti zagovorom
    sluge Božjega pape Ivana Pavla II


    O, Sveto Trojstvo,
    zahvaljujemo ti što si Crkvi darovalo
    papu Ivana Pavla II te je u njemu zasjala
    nježnost tvoga očinstva, slava križa Kristova
    i sjaj Duha ljubavi.
    Pouzdajući se sasvim u tvoje beskrajno milosrđe
    i u Marijin majčinski zagovor,
    on nam je pružio živu sliku Isusa dobroga pastira
    i pokazao da je svetost,kao najviši oblik redovitoga
    kršćanskoga života, put kojim možemo postići vječno
    zajedništvo s tobom.Daj nam, njegovim zagovorom,
    po tvojoj volji, milost što je molimo,
    nadajući se da će on uskoro biti ubrojen
    u broj tvojih svetih. Amen.

    Gotovo sve što smo molili po njoj uslišano je. I mnogi drugi.
    Pa znaš da Bog čini čuda, a da je Ivan Pavao II bio osoba u čijoj smo se blizini svi osjećali posebno, bolje, a sada je zaista zagovornik na Nebu za nas.

    Drugi prijedlog ti je da odete zajedno u Tabor, kuću susreta za duhovne obnove i ozdravljenja u Samoboru, kod fra Zvjezdana Linića. Ako on bude nad njim molio, mogao bi ga osloboditi te strašne ovisnosti (ako nije alkohol, svejedno, ovisnost bilo koje vrste je uvijek jača od njih). I bolje dogovori s nekim izvan obitelji (prijatelj, kum, netko do koga mu je stalo) da ga nagovori. Kada su u tom stanju, obitelj im ništa ne znači, vjerujem da to već vidiš i sama. Ja sam se u Taboru oslobodila cigareta, uz sve ostalo predivno što sam tamo doživjela. Znam neke narkomane koji su ondje čudesno promjenili život, jedan je čak otišao u svećenike i danas je zaista pun duha, hvala Bogu. Ako trebaš raspored, imaš na stranici ofm.hr, klikni na Tabor, pa bilten. Ako ne uspiješ, javi se pa ću ti poslati. Evo ti mobitel u Taboru: 091/5986-672, pa možeš dgovoriti da vas primi fra Zvjezdan, ali još je bolje ako možete otići ondje na obnovu, to je temeljiti proces čišćenja. Ako niste financijski u mogućnosti, možeš im objasniti situaciju, jer možete i besplatno boraviti ondje.

    Želim ti da vam se život uistinu promjeni u potpunosti nabolje! Znam kako to izgleda, doživjela sam i sama. I bilo je najljepše kada je alkohol nestao s pozornice naših života.
    Ili je kocka u pitanju. Što god da je, ovisnost je. neka vas Bog blagoslovi i oslobodi od zla!

    Molim te pokušaj s ovim, teško je živjeti sama s petero djece. Ja sam sama s četvero, pa znam. Kod tebe još ima nade da će se situacija izmjeniti. Ali ako ništa od ovoga ne upali, otiđite od njega. Nekada se onda opamete. Moj nije. Podnositi stanje ovakvo kakvo je sada nema smisla, niti je za ikoga dobro. Samo ne znam je li i nasilan, pa da ti nešto ne učini. Neka ti Bog pomogne! Moli i znaj bit će dobro ako vjeruješ u to!

    Iz srca pozdrav i blagoslov Božji cijeloj tvojoj obitelji, uključujući i njega!

    avatar

    12.12.2008. (21:49)    -   -   -   -  

  • Julijana

    Dobro jutro!

    Upisala sam ti jednu krivu znamenku u broju od Tabora, ispravan je:
    091/5986-972
    01/3369-781

    Sretno!

    avatar

    13.12.2008. (09:22)    -   -   -   -  

  • zoki

    Dobar ti dan zelena...teško je,ali djeca su ti najvažnija:-))Posveti se njima pa ćeš uz njihovu sreću i ti pronači svoj mir..želim ti svako dobro zelena...neka ima zdravlja,pa će i sve ostalo doć na svoje:-))

    avatar

    13.12.2008. (14:48)    -   -   -   -  

  • ze_le_na

    smotani: hvala ti i moram priznati zadivljuje me tvoja snaga duha...sve nas obilaziš, svima nesebično pružaš svoju toplinu, a osjećam da i ti imaš specijalno razdoblje...hm...jesam li otkrila da vjerujem u anđele?...nisam? E da, vjerujem u anđele ;) ...

    Julijana7: tvoj komentar me rasplakao...hvala , no sumnjam da bi on pristao da ode u Tabor, eto, najiskrenije...moram sama odraditi sve...ali ja molim...nisam vjernica koja ide često u crkvu i zna sve molitve napamet...ali imam vjeru i neku svoju "komunikaciju" sa Nebom i vjerujem u anđele :) ... hm, moj je na slobodnim danima trenutno izgleda :) !

    zoki: za sada jest zdravlja, osim evo, virozica ovaj vikend :) ... a manjak kila...je u modi...ili...više nije :) ? ...

    avatar

    15.12.2008. (11:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...