Komentari

monasticism.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • blade777

    U današnjem svijetu smo zaista preslabi bez Isusa Krista i nismo u mogućnosti da se odupremo sami zlu i svemu onome što je povezano sa zlom.

    Naša je snaga u našoj vjeri, a time i stvarna mogućnost da usklađeni budnih duša prizovemo našeg Učitelja da kraljuje na ovome bez Njega nesavršenom svijetu.

    Zlo je moguće potpuno neutralizirati i zatočiti u ponoru pakla, ako mi to uistinu želimo, samo se moramo ujednačiti i sinkroniziranim djelovanjem vodstvom Spasitelja ostvariti Kraljevstvo Gospodnje u ovoj našoj dimenžiji, jer ovaj svijet jest Božji svijet, ta, On ga je stvorio, no mi smo se našom slobodnom voljom odmetnuli od Njega i imamo ono što smo zaželjeli.

    BB i puno uspjeha u radu, da ostanete u Kristu i s Kristom, onako kako vi to najviše želite!

    Srdačan pozdrav!

    avatar

    15.12.2008. (07:19)    -   -   -   -  

  • merkat

    Ovaj tekst je prava mala škola kršćanstva. Škola kako ne biti glumac, sektaš. Pokazuje i što ne činiti i kako činiti. Jednostavno sjajno ! čini mi se kao da sam iz ovoga teksta naučio više nego iz mnogih knjiga. Kao da sam to i prije znao ali baš i nisam. Barem ne dovoljno. Ovo mi je posvijestilo mnoga razmišljanja i neke su stvari sjele čvrsto a ne samo da su tu negdje. Pravi pečat duhovnosti. Trebalo bi ovo pročitati prije čitanja Biblije ( posebice Novog zavjeta ) i na kraju.

    avatar

    21.01.2009. (09:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...