Komentari

anarhoradionica.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Anara

    Obavijest svima.
    Fašistički obrambeni mehanizam u bilo kojoj formi djelovanja znaju da je oko 150 anarhista došlo u Grčkiu kao potpora iz Hrvatske i da su među njima naši internacionalist sa Kube. Niko ih nije uspio zaustaviti. Kistovi se odvezuju! Vjerujemo da ćemo uskoro moći objaviti revoluciju! HTV objektivbno ne objavljuje vijesti iz Grčke! Gledajte film "Z"!

    avatar

    18.12.2008. (22:45)    -   -   -   -  

  • kvisko

    HTV objektivno ne objavljuje ništa! Uglavnom podupirem ove prosvjede u Grčkoj, oni bar odma izađu na ulice, a hrvati neće nikad, ali čemu nasilje? Osobno nebi volio da, npr. moj auto bude koleteralna šteta uličnih nereda...

    avatar

    18.12.2008. (23:39)    -   -   -   -  

  • Anara

    Treba objasniti što su to "neredi" na ulici. Kada se posegne za kamenom u izlog neke multinacionalne kompanije kao što je Kappa, Reebock, Rolex i sl. često se desi "pljačka" dućana, predstavništva, itd., koji skupocjeni auto se zapali... Ne smatramo da je "pljkačka" uzeti iz dućana Reebokice ili neku drugu "marku -brend" jer su proizvedene u siromašnim zemljama sa radnicima i često djecom koji rada i 16 sati dnevno za plaću niti dolar na dan! Te iste tenisice imaju nabrijane cijene do apsurda kada dođu u dućane! To je pljačka! Iskorištavanje siromašnih! Zato nije "pljačka" uzeti tenisice iz izloga ... To je vraćanje sirotinji! Ne pale se jeftini automobili, već oni skupocjeni koji voze privilegirani!

    avatar

    19.12.2008. (11:16)    -   -   -   -  

  • kvisko

    Revolt onih koji u zemljama trećeg svijeta rade za dolar dnevno kanalizirat će se u religiozni fanatizam, a na zapadu protiv ovakvog stanja stvari djeluju samo skupine anarhista koje su marginalne. Pišem ti ovo zbog rečenice-vjerujemo da ćemo uskoro moći objaviti revoluciju-pa mi nije jasno tko će je to provesti? Uostalom, prošle su se revolucije pretvarale u svoju suprotnost, pa ne vjerujem da bi i sa tom tvojom bilo išta bolje. Ne uspostavlja se diktatura da bi se obranila revolucija, već se podiže revolucija da bi se uspostavila diktatura-rekao je George Orwell.

    avatar

    21.12.2008. (15:44)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Općenito mislim, da nema neutralnosti, da se na ovom našem Planetu, dosta toga malo talasa, a neki puta nije jasno ni ono što se brani, i u ime čega se istupa i s kojih pozicija. Po meni neredi na ulici nisu rješenje, mirni prosvjed da, ali nisam za nerede, razbijanja, palenja, uništavanja..Uvijek sam za polemičke konfrontacije, one su manje štetne za sve, a može se i sa njima nešto postići i bez nasilja..:)..Ovim Planetom vlada profit, novac i interes, tako je bilo i prije, tako je i danas...i to je to...:))

    Mir i dobro vam želim, puno zdravlja, obilje mira, radosti i sreće. Sretan vam Božić želim...:)

    Lijep pozdrav vam ostavljam...ma gdje bili...:)

    avatar

    24.12.2008. (11:48)    -   -   -   -  

  • Bego

    Sretne Saturnalije!

    avatar

    25.12.2008. (12:01)    -   -   -   -  

  • kvisko

    Sanja45 piše da joj neki puta nije jasno ni ono šta se brani, i u ime čega se istupa i s kojih pozicija, pa ako je pritom mislila na mene, zbog mog anti-revolucionarnog osvrta, htjedoh napomenuti da su jedine ideologije koje branim čovječnost i razum. I konstruktivnost. Nikad mi neće biti jasno zašto svi, ali baš svi, od krajnje desnice pa do krajnje ljevice, navijače da i ne spominjem, kad se organizirano pobune protiv nečega, protestiraju, demonstriraju, zajapure se i počnu s onim sruši, razbij, zapali, raspali, ubij ovoga, ubij onoga, pljuni, raspameti, ožeži...Koji kurac se niko od njih nije skupija i reka "Evo, sad ćemo mi u znak protesta sagradit nešto!".
    Nego samo uvik sruši i zapali...

    avatar

    03.01.2009. (00:30)    -   -   -   -  

  • Anara

    Kvisko
    Unatoč činjenici da je Hitler kurio Židove ili kada danas Židovi kure Arape ipak iz dubine duše dolazi čuđenje jednog Kviska koji će sve prozvati zašto ne gradimo nešto, a ne da se bunimo. Nikada mi nije bilo jasno kako su krcate Židovima kompozicije vlakova dovozili pred peći države Deutschland über alles, a Židovi su u mimohodu odlazili mirno na plinofikaciju (Evo šta kaže Kvisko: ...kad se organizirano pobune protiv nečega, protestiraju, demonstriraju, zajapure se i počnu s onim sruši, razbij, zapali, raspali, ubij ovoga, ubij onoga, pljuni, raspameti, ožeži...Koji kurac se niko od njih nije skupija i reka "Evo, sad ćemo mi u znak protesta sagradit nešto!" ) Tako su Židovi u znak protesta bili poticaj gradnje logora i krematorija, a ne rušitelji i razbijači. Sada me prosvijetlio Kvisko. Računali Židovi na razum i konstruktivnost.
    Računao je Aljende u Čileu na uspostavu legalno izabrane vlasti - konstruktivno i razumno pa ga skupa s intelektualnom ljevicom po nalogu moćne USA sve okupilo na stardionu i helikopterima sijalo po moru!
    Ajd budi konstruktivan i razuman i nemoj samo rušiti i zapaliti kao što to čine tamo neki koji nevoljko pristaju da ih se tlači, eksploatira, osiromašuje i krade. Ostavljamo krščansku doktrinu - tko tebe kamenom ti njega kruhom - u odlagališta povijesnog smeća zato što se toga ne pridržava ni sama Crkva inače ne bi opstala tako dugo na grbači naroda.
    Molio bih da se identificiraš, ako želiš dalje komentirati. Da vidimo tvoj blog, da saznamo do koje mjere može neko biti blesav i stati u red za plinofikaciju ili biti konstruktivan i razuman Arap prema tamo nekom masakru - židovskoj odmazdi!

    avatar

    09.01.2009. (11:30)    -   -   -   -  

  • kvisko

    Čovječe, ne ljuti se. I šta smo iz ovog naučili? Da je rad najveća muka! Prisutno je to i u izgonu iz rajskog vrta. Marš odavde, sad morate RADIT. Pa su tlačitelji zajašili i rekli da je svaka vlast od Boga. A kad su ih potlačeni svrgnuli, postali su isti ko i oni. I kratko su trajali. Zašto je komunistička vlast trajala samo 70-ak godina, a Crkva opstaje skoro 2000 godina. Pa Crkva očito ima bolji softver, jebiga.

    avatar

    12.01.2009. (01:04)    -   -   -   -  

  • Anara

    Kvisko
    Komunizam na svijetu nikada nije ostvaren (U prvobitnoj zajednici da). To što si pridjevaju tkzv. komunisti osnivajući vlastite države sa socijalističkim nazivljem ne znači svijet kakvim su ga deklarirali nasapram kapitalističkoj državi. U kapitalističkoj državi ljude porobljuje i eksploatira kapitalistička klasa. U socijalističkoj državi ljude je porobljavala sama država koju su vodili privilegirani. Koja razlika? U kapitalističkoj državi se porobljava oniomanijom, u socijalističkoj uranilovkom. Ima još, puno toga...
    Ne ljutim se.
    Crkva ima jednu instituciju koja je održava jer zna kako narod diše. Radi se o ispovjedi!
    (Između ostalog).
    Pozdrav

    avatar

    13.01.2009. (00:20)    -   -   -   -  

  • izaija

    uletih slučajno na ovaj blog, pročitah malo, te se zapitah... čemu ta diskusija... na kraju krajeva sve se svodi na dva pola... il buš bil tlačitelj ili potlačen... pitanje je koliko te jebe moralnost, tj kućni odgoj, utjecaj okoline(il taki nešto...), te u biti kak ti uopće mozak funkcionira... si lud za većinu il normalan za manjinu.. tko je uopće u pravu? tko uopće ima pravo reći da je u pravu... naravno, tko je u pravu između vas dvojice (kvisko i anara), onaj koji želi Mahatma gandhi pristup ili onaj koji želi đonom protiv sustava...

    avatar

    26.01.2011. (22:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...