Komentari

redbloodedme.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • DJ Da Force

    I ja često mislim da imam dobru temu za nešto napisati, a onda kad konačno počnem pisati večina toga je već isparila. :-)))

    avatar

    10.12.2008. (16:23)    -   -   -   -  

  • lobotomya

    Svađe su zamorne i dosadne, naročito ako su česte. O isprikama pogotovo šabloniziranim da i ne govorim. A loša veza nikad neće prerasti u kvalitetnu koliko god mi to željeli. Pusa !

    avatar

    10.12.2008. (18:50)    -   -   -   -  

  • PHOENIX II

    narmalne svađe su dio normalne veze al godina dana i nije nešto puno za odbaciti ako veza nije ona prava, a kako znati jel prvava. nemam pojma.

    avatar

    12.12.2008. (20:48)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Uf...loša veza, da, nikada neće postati dobra, ali dobra može postati boljom! Mislim, u lošoj valjda ne bi bila godinu dana! Hoću reći u vezi je uvijek dva krivca! Pa ako se potrudiš, riješiti ćeš pola problema, možda i više jer će se i on potruditi zbog toga! Ili neće, pa je sve puno jasnije! Nema dvoje ljudi koji isto misle, žele, vole....dakle štos jest u trudu, nastojanju da si ugodimo, približimo se, izvučemo na svjetlo dana čim više zajedničkih stvari...Da su svi isti, muškarci ili žene, svejedno, jest čista tlapnja, izgovor kada nam se ne da truditi! Uostalom nije li jedna od jezgrovitijih definicija ljubavi da je to stanje u kojemu svim srcem nastojimo ugoditi, uljepšati Svijet nekome ?!? A to je proces, beskonačan proces, ne stanje! Koliko god bi iz čistog komformizma, urođene ljudske lijenosti željeli obratno....
    Hoću reći PRAVU vezu stvaramo, gradimo, poboljšavamo...svaki božji dan! Ili veza odumre...

    avatar

    15.12.2008. (07:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...