Komentari

zelimnesto.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • littledevilgirl

    a micy... slusaj jednu stvar...
    ustvari dosta toga ti zelim reci. sve sto kazes je na tebi da odlucis. ja znam da mi ponekad ne izgledamo kao bas najbolje prijateljice, ali niko te ne moze razumijeti bolje od same sebe. i vjeruj mi, zivot zna biti jos puno gori nego sto ti se sad cini da jeste... ali u cijeloj ovoj situaciji se ne radi o momku, radi se o tebi... i ti sama moras odluciti, da li ti je ok cijela ta situacija oko zabranjivanja, da li ces je prihvatiti ili ces uciniti nesto protiv toga. mi ti mozemo govoriti sta bi napravili u tvom slucaju, tupiti te glupim savjetima... ali sve je to nevazno spram onoga sto ti osjecas.... sto ti zelis....ja neznam kako ti je... neznam kako se osjecas... neznam kako bi postupila u takoj situaciji, jer u njoj nikad nisam bila... a i sumnjam da cu ikada biti... samo znam da sam ja jednostavno taki tip, koji nikad ne odustaje od onoga sto zeli... ali nekad je pametnije i lakse pomiriti se sa cijelom situacijom i jednostavno sve pustiti... uglavnom. sta god odlucis, ja te podrzajem u svemu... i uz tebe sam u svakom trenutku... i kad ti treba neko da se s njim smijes, i kad trebas rame za plakanje,....
    volim te mala... znas to :)
    i nemoj mi biti tuzna... to najmanje zelim... i nisi to zasluzila... bile smo skupa kada je bilo i gore... plakale skupa... jer kad si ti tuzna i ja sam s tobom... u tome i jeste bit svega,,, ajde mala... sutra ce sve biti bolje... ja sam uvijek tu za tebe =)
    pusa =)

    avatar

    06.12.2008. (00:13)    -   -   -   -  

  • Micyy

    hvala sreco ..znam da moram sama odlucit i to mi i jest najgore...nije mi oke ovakva situacija ali znam da nemogu puno uradit..jer znam vise detalja nego iko drugii...://..ade nadam se i ja da ce bit bolje...pusaa:)

    avatar

    06.12.2008. (15:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...