Komentari

anarhijaweekly.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • Neverin

  dugo im je i trebalo

  avatar

  05.12.2008. (10:05)    -   -   -   -  

 • desale

  nisu krivi hlo i sutlić. krivi su bago, hrga, družijanić što su odustali. digli su ruke! fora je u tome da se dozvoljava da ta generacija koja je doista odradila svoje ne želi otići. fora je u tome što bi bago trebao zamijeniti sutlića, a hrga hloverku. kužiš?! ljudi odustaju od smjene generacija.

  avatar

  05.12.2008. (11:34)    -   -   -   -  

 • funky business

  Toliko o slobodi medija i slobodi govora u RH. Smjenjuju se urednici (ili oni sami odlaze jer ne žele biti suspendirani), zatvaraju se kreatori facebook grupa, još samo treba da krene čistka blogera...

  avatar

  05.12.2008. (11:40)    -   -   -   -  

 • Wall

  nemoj tako! pravi biseri ostaju i sjaje dugo u noć , u dugu mračnu hrvasku noć: HLOVERKA NOVAK-SRZIĆ (cappo; ime govori sve), Dijana Čuljak,Ana Jelinić, Jozo Barišić (ex Mokrišta); Goran Milić-Gnjilić (ex YUTEL,sada desničar, papist,franjist); Branka Slavica (naša ex norac/prvoborac desničarka & ljubavnica u NewYorku; Branka Šeparović, naša mrtvačko/"žrtvoslovna" Škrinjica; Silvija de Luks, ambasadorski/desna vinjeta i veduta iz Pariza; pa onaj kadar u Njemačkoj, kakoliseonozove, ima ih još na HRT-u, sve Tuđmanov vojnik do vojnika... o tome je odlično pisao Pollitika na pollitika/novinari (slučaj Dijane Čuljak)

  avatar

  05.12.2008. (11:56)    -   -   -   -  

 • Tedica

  strašno zbilja

  avatar

  05.12.2008. (12:59)    -   -   -   -  

 • anarhija weekly

  nažalost niti Jutarnji list nije ništa bolji posljednjih dana: jučer naslov Sindikati ucijenili vladu, danas Šuker na naslovnici: "Iskreno sam se nadao da će biti razuma", konstantno Facebook u negativnom kontekstu i slično. To su sve plaćeni tekstovi i daleko je od novinarstva...

  avatar

  05.12.2008. (13:23)    -   -   -   -  

 • inhibitor

  Osim galame i upadanja gostima u riječ ne znam po čemu ću ga se sjećati.
  Moram priznati da je dobro umotao ignoranciju u siguran gard pa ga valjda zato narod toliko puši. Ovako su svi na dobitku; Bago će si prelaskom omraženoj konkurenciji podići cijenu, HRT će pružiti priliku nekom novom. Onda će se Bago jednoga dana vratiti na HRT po još veću plaću gdje će ga čekati posao glavnog urednika informativnog programa.
  I tak.

  avatar

  05.12.2008. (18:25)    -   -   -   -  

 • E-SABOR

  Gospodin Mislav Bago predstavlja visoku profesionalnu, ali i ljudsku razinu. Činjenica je da mnogi koji su veoma dobri odlaze s HTV-a. Voljeti ih se može ali i ne mora. Profesionalni kriteriji bi trebali odlučivati o odlasku ili ostanku na HTH-v. No, život je iznad svega i ponekad kreira bolje od očekivanog. Uostalom, život ide dalje i za kvalitetne ljude dugoročno donosi sigurno dobra rješenja.

  avatar

  06.12.2008. (10:08)    -   -   -   -  

 • xiola bleu

  nova garnitura kad dodjem? super, ko da kupujem novi kauc sestosjed u salonu namjestaja!

  avatar

  07.12.2008. (19:14)    -   -   -   -  

 • anarhija weekly

  nova garnitura i to kutna...

  avatar

  08.12.2008. (09:07)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...