Komentari

anarhijaweekly.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Neverin

    dugo im je i trebalo

    avatar

    05.12.2008. (10:05)    -   -   -   -  

  • desale

    nisu krivi hlo i sutlić. krivi su bago, hrga, družijanić što su odustali. digli su ruke! fora je u tome da se dozvoljava da ta generacija koja je doista odradila svoje ne želi otići. fora je u tome što bi bago trebao zamijeniti sutlića, a hrga hloverku. kužiš?! ljudi odustaju od smjene generacija.

    avatar

    05.12.2008. (11:34)    -   -   -   -  

  • funky business

    Toliko o slobodi medija i slobodi govora u RH. Smjenjuju se urednici (ili oni sami odlaze jer ne žele biti suspendirani), zatvaraju se kreatori facebook grupa, još samo treba da krene čistka blogera...

    avatar

    05.12.2008. (11:40)    -   -   -   -  

  • Wall

    nemoj tako! pravi biseri ostaju i sjaje dugo u noć , u dugu mračnu hrvasku noć: HLOVERKA NOVAK-SRZIĆ (cappo; ime govori sve), Dijana Čuljak,Ana Jelinić, Jozo Barišić (ex Mokrišta); Goran Milić-Gnjilić (ex YUTEL,sada desničar, papist,franjist); Branka Slavica (naša ex norac/prvoborac desničarka & ljubavnica u NewYorku; Branka Šeparović, naša mrtvačko/"žrtvoslovna" Škrinjica; Silvija de Luks, ambasadorski/desna vinjeta i veduta iz Pariza; pa onaj kadar u Njemačkoj, kakoliseonozove, ima ih još na HRT-u, sve Tuđmanov vojnik do vojnika... o tome je odlično pisao Pollitika na pollitika/novinari (slučaj Dijane Čuljak)

    avatar

    05.12.2008. (11:56)    -   -   -   -  

  • Tedica

    strašno zbilja

    avatar

    05.12.2008. (12:59)    -   -   -   -  

  • anarhija weekly

    nažalost niti Jutarnji list nije ništa bolji posljednjih dana: jučer naslov Sindikati ucijenili vladu, danas Šuker na naslovnici: "Iskreno sam se nadao da će biti razuma", konstantno Facebook u negativnom kontekstu i slično. To su sve plaćeni tekstovi i daleko je od novinarstva...

    avatar

    05.12.2008. (13:23)    -   -   -   -  

  • inhibitor

    Osim galame i upadanja gostima u riječ ne znam po čemu ću ga se sjećati.
    Moram priznati da je dobro umotao ignoranciju u siguran gard pa ga valjda zato narod toliko puši. Ovako su svi na dobitku; Bago će si prelaskom omraženoj konkurenciji podići cijenu, HRT će pružiti priliku nekom novom. Onda će se Bago jednoga dana vratiti na HRT po još veću plaću gdje će ga čekati posao glavnog urednika informativnog programa.
    I tak.

    avatar

    05.12.2008. (18:25)    -   -   -   -  

  • E-SABOR

    Gospodin Mislav Bago predstavlja visoku profesionalnu, ali i ljudsku razinu. Činjenica je da mnogi koji su veoma dobri odlaze s HTV-a. Voljeti ih se može ali i ne mora. Profesionalni kriteriji bi trebali odlučivati o odlasku ili ostanku na HTH-v. No, život je iznad svega i ponekad kreira bolje od očekivanog. Uostalom, život ide dalje i za kvalitetne ljude dugoročno donosi sigurno dobra rješenja.

    avatar

    06.12.2008. (10:08)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    nova garnitura kad dodjem? super, ko da kupujem novi kauc sestosjed u salonu namjestaja!

    avatar

    07.12.2008. (19:14)    -   -   -   -  

  • anarhija weekly

    nova garnitura i to kutna...

    avatar

    08.12.2008. (09:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...