Komentari

kenguur.blog.hr

Dodaj komentar (58)

Marketing


  • vatrena primorka

    Dobro jutro dragi Kengy,
    kao prvo moran reć da imaš dobro tijelo;)...dalo bi ga se dobro iskoristit,samo šteta šta je već skoro pa iskorišteno od tvoje drage i ostalih okolnih ljubimica;)))
    Ča se tiče traperica...one su na mojoj guzi samo kad idem prošetat psa, inače ih ne trpim jer sam ih se dovoljno nanosila kad sam išla u školu...sad ipak volim da mi guza bude u nečem oku ljepšem.:)

    avatar

    05.12.2008. (07:12)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Jutro kolega !
    Nosim, naravno, najčešće dobre stare Levisice, al meni stoje puno bolje nego ovoj šta si ju uslikao :))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    05.12.2008. (07:14)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    ja obožavam jins,a najradije kupujem orginalni jeans firme xijao bionao ying,,taj je jako dobar,,haha,ko kod muje što mu jaja odsjekoše jer poplavila od rifli a mislio doktor da je dobio gangrenu (juče dobio taj provokativni mail od nepoznate sisate blogerice),,no meni to odhovara jer konačno mogu štrumfat s pimpekom kakve i štrumfovi imaju-plave,,
    samo meni se sve manje dopada jeans akademiče-jakna mi ističe stomak a hlače sve plitke u turu pa se nelagodno osjećam u njima i sve više moj afinitet ide ka trenerkama,,haha,,
    ps-šta se danas kuha,petak je i nemoj upast u sarmu,malo posti,ja ću ponovo ispeč jednu kobasicu dok se nisu presušile ali zbog posta uzet ću onu manje masnu s mesom od kulenova,,

    avatar

    05.12.2008. (07:23)    -   -   -   -  

  • vatrena primorka

    Fizzy i tebi dobro jutro,
    Ma kud u trenerku....obuci se u tajice da ti se guza ističe hahahaha...da ženske imaju ča vidit kad se ocrtava:))

    avatar

    05.12.2008. (07:28)    -   -   -   -  

  • (Ne)pristojne erotske priče

    Otkad sam "progledala" (sa nekih 14 godina...) pa do dana današnjeg ne izlazim iz traperica - iako mi je to svojevremeno i stvaralo probleme na poslu, ali kako sam ja tvrda glava "moslavačka" - onda je okolina popustila...

    avatar

    05.12.2008. (07:29)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    dobio sam mislim oko 8 mailova sinoć,na nekima ludosti,na jednom neki šiptar jebe kozu,a jedan anoniman di mi se prijeti odsjecanjem jaja ko miji u vicu,,no slike ni za lijeka,ja mislim da je vatrena uzela mlijeko-tretman,pa kad joj koža još više omekša i postane podatnija onda će nam poslati,,kad ona voli savršeno da bude,,a ne kuži da nas isčekivanje ubija,,
    ps. kani se restorana i gostiju,zašto ja tebe ne vodim u restoran kad dođeš,kad oni odu,onda ti s ženom u restoran,a najposlije on je-elita- a taki vole kućni ambijent,joj klincu kupi neki kamion na baterije pa da stanom zuji i turira dok su tu i odoše oni i prije ručka,haha,samo kažu-sory ali stvarno smo u frci i žurimo,,haha (kako se ja tebe riješim brzo,samo primjeni to i nemaš frke-nema ni suđa za prat)

    avatar

    05.12.2008. (07:43)    -   -   -   -  

  • Euro

    uglavnom rifle..

    avatar

    05.12.2008. (08:17)    -   -   -   -  

  • vatrena primorka

    Fizzy, oćeš me doć zmasirat nakon ča se okupam i "smekšam" kupajući se u mlijeku?:)))
    Vražeeeee:)

    avatar

    05.12.2008. (08:40)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    .....tuppppp......
    (ne obaziri se, to sam samo ja pala u nesvijest, hehehe - znaš zašto)
    Khm, što si ono pitao?
    Ovaaaaj, da.............i meni godi kad ti oblačiš jeans ;-))))
    A svlačenje je, pretpostavljam, još ugodnije ;-))))))))))))))))
    P.S. Ovakve postove ne bi trebalo objavljivati prije 22 sata!!!
    P.S.1. Zašto mi na um pade baš 22, blože blagi?!
    P.S.2. Idem ća.
    P.S.3. Vraćam se odmah...ah...ahh...ahhhh....;-D

    avatar

    05.12.2008. (09:05)    -   -   -   -  

  • Pegaz

    Trenutno stanem samo u trenirke :-) a da su traperice dio mog života-jesu. Evo, sad kad još malo nabujam, stat ću u traperice-tregerice za buduće mame! Sad su mi još uvijek prevelike! Uštekana mamam! :-)))

    avatar

    05.12.2008. (09:20)    -   -   -   -  

  • *Kora*

    E jebiga Ken, sad ispade da je Švabo izmislio traperice. Zbilja si ga pretjerao. Dobro da nisi rekao da je izmislio neki iz Vukovara, molim te lijepo.
    Znam da je jeans počeo od američkih farmera i da su to bile radne hlače, pa šta baš Švabo upetlja prste. Ajd nek ti bude, neću te ljutiti.
    Traperice su moja najčešća garderoba. Momentalno su mi omiljene Mustang, otkrila mi frendica i nekako sam najzadovoljnija s njima. Iako Lewisice su number 1, ali ih trenutno nemam.
    Za trapke izdvojim podosta love. Nosim ih puno tako da se isplati. A na tržištu je toliko modela da mislim da mogu zadovoljiti svačiji ukus. Osim toga, nose ih svi, stari i mladi, nije to više odjeća samo za mlađe. Eno ih ima i moja Rebecca, baby modeli su posebno slatki.

    avatar

    05.12.2008. (09:34)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    samo albanski jeans je pravi........

    avatar

    05.12.2008. (09:48)    -   -   -   -  

  • n@t@

    Jeans je zakon , obozavam nositi jeans jer se ugodno u njemu osjecam ,a i figura bolje izgleda u jeansu ;-) Volim lezerno , ali nikako onaj " mrkva kroj " to mi se ne svidja ....
    A kad si spomenija odijelo , vecernje izlazke ...meni je lipo viditi kad muskarac obuce jeans , sako i kravatu :-) Pozdrav romantiko :-))

    avatar

    05.12.2008. (10:14)    -   -   -   -  

  • 7 dana

    ni moj padre neće da nosi traperice .... bit će da je čuo kako je mujo prošo ;)
    ja obožavam traper, obožavam nosit traperice i obožavam muškarce u trapericama! ;-P
    ne mora bit armani, čak ne bi ni htjela, ali ne treba ni pretjerano štedit ....jer :

    "Dodje Mujo kod ljekara i kaze da mu je poplavio lijevi testis. Ljekar mu rece da se skine. Skine se Mujo, ljekar pogleda i kaze: "Mujo,ovo je gangrena. Pod hitno ti moramo amputirati taj testis.". Na to Mujo upita sta ce bez njega, a ljekar nastavi: "Mujo, zivjeces kao i do sada. Moci ces sve normalno sa zenama, cak i da imas djecu, samo ces imati jedan testis." Pristane Mujo i oni obave amputaciju. Poslije nekog vremena dolazi Mujo uznemiren i kaze da mu je poplavio i desni testis. Ljekar pogleda i kaze: "Izgleda da prosli put nisi dosao na vrijeme, pa se gangrena prosirila. Sad cemo morati da ti amputiramo i taj drugi testis, da se gangrena ne prosiri. Ti ces moci sve normalno, cak i sa zenama, jedino vise neces moci da imas djecu, ali zivot je u pitanju." Pristane Mujo i amputirase mu i drugi testis. Poslije nekog vremena dolazi Mujo sav uspanicen, vicuci: "Doktore, ba, poplavi mi ona stvar!". Doktor mu rece da se skine. Skine se Mujo, doktor pogleda. Gleda, gleda, pa pogleda u Muju i upita: "Mujo, a da tebi mozda farmerke ne pustaju boju?"

    a-haaaa ;)))))))))))))))

    avatar

    05.12.2008. (10:31)    -   -   -   -  

  • 7 dana

    @fizi-;((((((((((((
    to da si me špijal kroz ključanicu pa sad trubiš o nekim tamo velićinama još ću ti oprostiti jer to ti je ko i kod škorpije, ne možeš ti sebi pomoć! its in jour nejćur!
    aaaali da sam ti nepoznata! a s kim si se klikao kad je klokan bio bolestan, haaa?????? ha?????? ma neću više niš reć, sram te bilo! ;((((((((

    avatar

    05.12.2008. (10:35)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Eto mene opet ;-)))
    Jer sam se sjetila jedne prigodne pjesmice.
    Ajmo reć ;-))))))))))))))))))

    avatar

    05.12.2008. (11:02)    -   -   -   -  

  • All we need is love :)

    U mom ormaru jeans je neizostavan,a nitko mi ne može nametnut šta ću obuć.
    Trenirke ili jeans,većinom tenisice i pedaliram!
    :)

    avatar

    05.12.2008. (11:04)    -   -   -   -  

  • Smijeh je tražila...

    obožavan jeans, obožavan. U ničemu se tako dobro ne osjećam...

    avatar

    05.12.2008. (11:32)    -   -   -   -  

  • Omudina

    Viš, ja san mislija da je Strauss bija Mađar... Ali nema veze. Ja od svoje 15-najste godine uziman Levis 501. Do 25-te godine se broj gaća minja, a od 25-te godine mog života taj broj je isti (32-32) i ja uletin u butigu i kažen dajte mi Levis 501, naguzin se, podignen maju da se vidi ona etiketa i kažen joj: Evo tu van je broj.
    Ritko kad su mi trajale manje od 3 godine, sa tin da san većinu vrimena u njima. Kad nisu na meni, možete onda znat da su na pranju :-))
    Sve druge marke, Rifle, Lee, Dizel, Super95... mi kad su rebe u pitanju, ne padaju napamet.

    avatar

    05.12.2008. (12:08)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    nedeljkice draga-oprosti,da sam znao da me ti-bio bi ti poslo sliku mojih nogu koje sam baš taj čas slikao,ovako nepoznato mi bilo pa sam noge poslao drugim,,
    moj akademiče,ovo se zakuhalo ko parni kotao,treba bor kitit jer je praznička atmosfera već na vrhuncu,ja ode novu godinu čestitat curama a ti kako hoćeš,čovjek ak napiše post o farmerkama-komentari odu na sex,ako pišeš o marksu svede se na donje rublje,,čovjek više nije pametan,,usput,koje je značenje onog psića pored one nagužene cure u riflama šta leži na klupi,,nije valda i ona njemica,,

    avatar

    05.12.2008. (12:13)    -   -   -   -  

  • nacugivara

    Ni moj stari nije nikad obukao trapke, a ja nikada skoro ne izlazim iz njih. Jeans je nešto najbolje što su izumili poslije bikinija.

    avatar

    05.12.2008. (12:16)    -   -   -   -  

  • *Kora*

    Marx i Engels? Pa da nije i Tito?
    Taj tvoj izvor je strogo njemački, nema veze s istinom.
    Kladim se da ga je Švabo pisao.

    avatar

    05.12.2008. (12:41)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    šta nama vrhunskim koderima vrijedi igra zelenom bojom moj akademiče kad bodulkama samo paše crna slova na bijeloj podlozi i slova ko bicikli velika,,jebo ga ti,bacao si stare monitore kad si selio a nismo se sjetili svakoj dat po jedan da vide čitat,,no skužio sam ja zašto vele da nevide-kad pitam o sexu s guza onda je nečitko,kad dijelim kobasice onda sve odreda vide bolje nego ja,,eno vatrena je vidjela pročitat i odgovorila,pogledaj kak je simpa ženskica,med-medeni,šampitica naša draga,buhtlica najmekša šta je pekara ikad ispekla,,voli s guza,velim ti da je idealna ženska,do sad osim šta sliku neda nema ni jedne mane,,ka prinčipesa je,vjerujem da bi ju i zrno graška u postelji nažiljalo,,moj akademiče,šta misliš da se nama dvojici dokopat takvog dragulja,,šta bi joj sve radili i ugađali,,jelda
    ps. ispeci ti ćevape ranije pa se najedi,ionako će ostati neće oni sve pojest pa kad se ohlade onda nisu dobri,,pola pojedi,a pola pojedi s njima,i super

    avatar

    05.12.2008. (12:50)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Hmmm, svi su se jako uozbiljili, moram i ja!
    Ovako - jako, jaaako rijetko nosim jeans. Samo u specijalnim prilikama, kad smjeram nešto izuzetno opako. To je prava sportska & radna odjeća, daklem, zahtijeva i prateći accessoire - u mom slučaju kožne korzete, štiklice, lance, bi....
    ...uuups, još nije 22 ;-))))))))))))!!!
    Okej, evo ti onda dnevna verzija, hehehe. Čist' mal', da se podsjetiš kako sam zapravo jedna blogobojazna, smjerna i sramežljiva blogerica ;-*

    avatar

    05.12.2008. (12:59)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    vidiš kak i moja medena voli kožne remene,bičeve i asesoriese ma šta to bilo od kože,,prefinjeno i za 5,,no akademiče ak već nisi ujebo kavu evo hihotava dala recept-ak kuvaš nesicu,žlica nesice 2 deca vode vrele a mlijeko i šećer nesišaš ti nego svako sebi,ak crnu kuhaš na 2 deca vode 2 prepune kašike kave i kašikica šećera,a mlijeko ko hoće nek traži i napominje da kava mora bit samljevena da nebi stavio onu u zrnu i sjebo stvar,,i nesica se pije iz velike šalice a crna može iz koje hoćeš,,eto,nemoraš se zahvaljivat na pomoći,tu smo da te izvadimo iz provalije kad zatreba,srami se neznaš kavu skuhat

    avatar

    05.12.2008. (13:07)    -   -   -   -  

učitavam...