Komentari

dinajina-sjecanja.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Koraljka

    Samo ljubav može pobijediti sudbinu, strah i neznanje, donijeti svjetlost.

    avatar

    05.12.2008. (07:54)    -   -   -   -  

  • smotani

    uf draga moja prijateljice.... ljubav..... obzirom na svoj život.... tu ti baš ne mogu biti objektivan...ali, znam i siguran sam ljubav je toliko jaka da nas drži, bodri i kad je najteže.....sama pomisao na nju daje nam snage, novi zamah za svaki novi dan........
    mislima sam uz tebe, uz tvog pjesnika..... šaljem ti veliki zagrljaj, ...... zagrljaj virtualnog, ali iskrenog prijatelja.......

    avatar

    05.12.2008. (08:44)    -   -   -   -  

  • chablis

    Da, život nije baš ono što si zamislimo. Ali ako smo pozitivni u mislima možemo ga približiti našim idealima. Tako mi se barem čini.

    avatar

    05.12.2008. (11:56)    -   -   -   -  

  • teuta

    Draga Dinaja, život nam priprema mnoga ružna iznenađenja na koja nikada ne možemo biti spremni. Tada nam se život čini toliko tmurnim i okrutnim ate još više i češće se pitamo koji je smisao ljudskog života?
    Ne, ti nisi Antigona, jer i u trenutku boli vidiš spasonosno svijetlo, vidiš i osjećaš sreću koja je smisao života tj. ljubav.
    Želim tebi draga Dinaja i tvom voljenom pjesniku da vaša ljubav i vjera u život, ipak na kraju pobjedi.
    Pozdravček draga i cmokkkk.

    avatar

    05.12.2008. (12:47)    -   -   -   -  

  • santal777

    ah ta ljubav...uf....samo ona može čovjeka spustiti na zemlju i diči do neslučenih visina..samo ona...može te učiniti..boljim,,sretnijim..ili jadnijim i nesretnijimm..ništa nije tako jako kao ljubav...oh znam ja to znam..pusa i zagrljaj....ugodan vikend

    avatar

    05.12.2008. (13:10)    -   -   -   -  

  • ista kao prije

    ne znam što konkretno proživljavaš,ali prema tekstovima čini mi se da ti je vrlo teško....želim ti da prebrodiš sve to...

    avatar

    05.12.2008. (13:41)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Prije dvadesetak godina prikazan je prekrasan film "Ta divna stvorenja". Sniman u Kopačkom ritu film nam je približio taj čudnovati svijet.
    Kroz film se provlači priča o paru čaplji. Njihova je ljubav za čitav život. Pred polazak na jug čapljici je slomljeno krilo. Ona ne može odletjeti. Njen dragi umjesto toplog juga odabire ostanak uz nju i sigurnu smrt. Najdirljivija je scena njegovog beživotnog tijela u ledenim okovima jezera.
    U zavjetima na našem blog vjenčanju rekoh: Držati ću te za ruku i kada zajedno budemo odlazili u vječnost. I danas tako mislim iako je Draga puno puta rekla da ja moram nastaviti ako se njoj šta desi. A ja ne želim biti sebičan i nastavljati dalje sam. Čemu? Ako je ona moj život imam li pravo dalje nastaviti sam.
    Obično kažemo da oni kojih više nema nastavljaju živjeti u nama. A šta ako ni mi nemamo život nakon njih u kome bi oni mogli i dalje živjeti u nama? I koliko smo god puta o tome razgovarali, koliko god je puta nastojala promijeniti moj stav, ja sam ostao čvrst u svojoj odluci da možemo otiči samo zajedno, čvrsto se držači za ruke. Nije to ucjena sa moje strane već ja tako gledam na zajednički život ispunjen ljubavlju.
    Ne želim da se nađeš u situaciji da razmišljaš o takvome putu. Tvoj me post otvorio da o tome iskreno progovorim.
    Pozdrav u ime oboje uz želju da ipak bijela soba ostane iza vas.

    avatar

    05.12.2008. (13:49)    -   -   -   -  

  • admin

    Posjeti novi forum www.tipkalica.com, upoznaj ekipu i uživaj!!! Čekamo te, pozz.

    avatar

    05.12.2008. (13:51)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Previranja i strahovi muče nas zemljane !
    Ako je On, Gospodin odlučio da nas pozove k sebi, možemo prihvatiti i ostatak koji imamo proživjeti u miru, radujući se svakom trenu ili NE PRIHVATITI i patiti !
    Možemo tako mučiti već izmučeno tijelo a i mučiti dušu koja se bori, s našim proživljavanjima.
    A svi jednog dana moramo poći, Ocu svome, u SVOJ Dom.
    Sinoć sam u miru i tihoj, iskrenoj radosti po treći put pročitala, kako neki vole reći, lakše štivo ali meni drago, posebno OVIH adventskih dana i MOG stanja DUHA i TIJELA, U zagrljaju svjetlosti od Betty J. Eadie.
    Iskreni pozdrav na zraci duginih boja ti šaljem.

    avatar

    05.12.2008. (13:54)    -   -   -   -  

  • hawkeye1306

    pozdrav iz srca

    avatar

    05.12.2008. (14:01)    -   -   -   -  

  • Mendula

    Sada ti zaista treba puno snage. Rekla bih da ju imaš, no to ne znači da nije teško, jako, jako teško. Nemoj posustati u borbi, nada uvijek postoji.
    Da li si posadila pšenicu? Nadam se da ćete barem jedna moja fotka razveseliti. Drži se hrabro!:-))

    avatar

    05.12.2008. (15:38)    -   -   -   -  

  • Mendula

    Imam osjećaj da smo istovremeno pisale jedna drugoj.
    Pjesniku želim puno sreće s čudesnim tretmanom, vjerujte u njega, nikad se ne zna što nam može pomoći.
    Veliki, veliki pozdrav vam šaljem! (:-)(:-)

    avatar

    05.12.2008. (15:44)    -   -   -   -  

  • dordora2

    Neka te ljubav čuva, neka ti ljubav donese svjetlost vjere u sutra, neka tvoja ljubav naprosto bude Ljubav...)))

    avatar

    05.12.2008. (17:48)    -   -   -   -  

  • duh jedinstva

    ...ne znam kako bih ti opisala koliko duboko u mene ponire svaka tvoja rechenica...i svaka ovdje napisana rechenica...zadiresh u tajne dushe...istina...pisci pricha poput pricha o antigoni i hemonu...romeu i juliji......sofoklo...shakespeare...itd....nisu u svojim prichama bash prikazali ljubav u njenom pravom sjaju...tragichna je ta ljubav zbog koje se umire...ali osjecham da je u zachetku vrijeme u kojem ljubav zaista smiruje bijes i sjedinjuje i miri sve proshle i buduche montecchie i capulettie...svemochna ljubav...ljubav koja pobjedjuje...iz chije boli se radja srecha...i bol prestaje...koliko god smo je pogreshno prikazivali stoljechima...tisuchljechima...sve je to imalo svoj smisao...ali nechu dopustiti da ljudi koji vole u mojim prichama vjechno nesretni umiru u cvijetu mladosti...bez obzira na godine...ljubav neche dopustiti da priche kakve si navela vjechno budu nasha realnost...u ovom svijetu multimedija i komunikacijskih uredjaja...svemoch ljubavi postaje jasna...drago mi je da te navodim na razmishljanje...kao i ti mene...draga prijateljice...i ja tebi zhelim ugodnu vecher i najljepshe snove.........:-)))).........:-)))).........:-))))...

    avatar

    05.12.2008. (23:43)    -   -   -   -  

  • zvijezda nova

    Znam da ti je teško, iako ne znam koliko, jer to nisam nikad proživjela. Samo ti želim reći da si sretna što voliš i što si voljena takvom ljubavlju. Želim ti snagu da izdržiš to razdoblje svog života, nadu i vjeru da će sve biti dobro.

    avatar

    06.12.2008. (05:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...