Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • Helena iz središta srca

  jako lijepo za pročitati i saznati ovaj detalj iz vašeg duhovnog puta.
  pozdrav!

  avatar

  05.12.2008. (18:34)    -   -   -   -  

 • anabonni

  Draga Drina
  Po prvi put sam na tvom blogu i u zadnjem ( ovom) postu jesam li dobro shvatila...ispravi me....da si iz PBZ krenula na misionarski rad??

  Ako je to točno, ja sam , malo je reći zadivljena tvojom snagom. I odlukom...I životom, što si ga sebi osmislila...
  Neka te Božji blagoslov prati u tvojoj plemenitosti.....BTB

  avatar

  06.12.2008. (00:36)    -   -   -   -  

 • Drina

  Hvala na lijepim komentarima! Anabonni, ne treba se nikome diviti, samo Bogu! I njegovim cudesnim putevima u nasim zivotima! U PBZ-u sam radila skoro 10 godina, i nakon suradnje s p. Lukom, osobito nakon njegove prometne nezgode, svih tadasnjih duhovnih iskustava i njegovih molitvi, unutarnji glas je bivao sve snazniji! I tako sam u ozujku 2006, najprije krenula u klauzuru u Veneciji, samostan sestara Kceri Srca Isusova. Nakon krasna 3 mjeseca tamo, i svakodnevnog klanjanja pred Presvetim, radi konacnog rjesavanja jedne privatne situacije, trebala sam se vratiti u Hrvatsku, donijevsi p. Luki njegovu stolu iz naseg samostana, s kojom je nakon 3 godine od svoje teske prometne nesrece, prvi put samostalno nastavio sluziti sv. mise, svakoga dana u Krapinskim Toplicama...A ja sam uspjela otici i na hodocasce u Svetu Zemlju, te poslije toga preko Zdenca - u misije! A sto ce biti dalje, ovisi i o vasim molitvama! Moja zelja i dalje je, ako bude moguce i Bozja volja, vratiti se u klauzuru u Veneciji!

  avatar

  06.12.2008. (17:00)    -   -   -   -  

 • osmijeh1

  Anabonni...draga...tek da Drinu upoznaš...i vidiš kako se lipo smije...srce ko kuća...a ideja, da te zaboli glava...tko to može slijediti...moja Drina mijenja i uljepšava svijetove...

  avatar

  06.12.2008. (19:05)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...