Komentari

johnnyq.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • bugga

    Očigladno je on imao ono nešto i ti si se zaljubila.
    A što se tiće ovaca i novaca iskreno ne znam što da ti kažem jer i sama svaki vikend putujem iz Beca za Zagreb da bi bila doma sa svojima, jer on" ne može "ostaviti posao. Evo sad će godina dana kako tako funkcioniram.

    avatar

    03.12.2008. (21:03)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    haha, ovo za trombon ne znam šta ti bi :)))

    a ovo za posao...stara moja, nije to lagano.. Svi se mi pokušavamo pronaći u onom što radimo. Onda nam je teško jer ne vidimo odmah rezultate. Onda odemo ili ostanemo... Nemam baš neki pametan savjet jer znaš i sama kakve dvojbe imam trenutno.

    Ali ako ti je muž i zajednički život važniji od poslovnog zadovoljstva i ok plaće. ako ti je bitnije da svaku večer zaspiš s njim a da ne budeš sama i frustrirana negdje daleko zato što moraš raditi u struci, onda se vraćaj mužu! Obitelj je najvažnija, j...š posao! Posao ispunjava, ali ima i bitnijih stvari.

    ono što meni tvoj muž govori kad ja kažem da ću napraviti sličnu stvar, e to nije u redu. sad mi je lakše kad vidim tvoj stav.

    avatar

    06.12.2008. (12:55)    -   -   -   -  

  • Piton007

    zašto trombon? vjerovatno zbog dobrog rada usnama? zar ne? :)

    avatar

    08.12.2008. (12:57)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    A zamisli da si se zaljubila u nekog tko uzgaja krave? :)
    P.S. Inače sam zadnjih dana u već pomalo očajničkoj potrazi za dobrim zubarom (ups! stomatologom)koji prima pacijente. Mijenjam postojećeg. Nemoguća misija!!!! Očajna sam!
    :)))) Pozzz!

    avatar

    08.12.2008. (22:41)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Nisi se ti zaljubila u tipa koji svira trombon, nego u divnog, dragog, milog, nježnog, veselog i dobrog muškarca. Koji trenutno zarađuje sviranjem... trombona, jel...
    Tko zna, za koji mjesec ili godinu, možda ćeš ti raditi u struci, biti zadovoljna i poslom i plaćom i pacijentima i okolinom a dragi će zamijeniti instrument nečim drugim. Ili će on i dalje svirati a ti se baviti nečim - možda manje plaćenim - ali nečim zbog čega ćeš poletno dolaziti svaki dan na posao i sretna se vraćati u vaše gnijezdo.
    U životu je važno... ako već imaš sreću naći srodnu dušu, onda biti s njom. :)))

    avatar

    09.12.2008. (17:35)    -   -   -   -  

  • bastard

    ma koja ne bi jedrog trombonista. zamisli samo koliku spravu posjeduje i kako s njom suvereno rukuje . sve ti to gospon frojd može objasniti vrlo jednostavno ... mislim da ti je bolje ovako i naći ćemo posao ovdje prije ili kasnije koji nam odgovara . valjda

    avatar

    11.12.2008. (12:03)    -   -   -   -  

  • Dečko koji obečava

    život je jednostavan ali ga mi kompliciramo.

    avatar

    11.12.2008. (23:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...