Komentari

panonija.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • SUNSHINE

    sami smo ga izabrali (drIvu)...i to dva puta..ko da smo slijepi i gluhi! a on je dobar u mazanju očiju i demagogiji pa me nebi čudilo da ga izaberemo i treći put...

    avatar

    02.12.2008. (22:57)    -   -   -   -  

  • šarli

    Pero! Niti se uvijek složim s onim što kod tebe pročitam, niti ovdje ne bih baš potp

    Pero, priznajem da se ne složim sa svime što kod tebe pročitam, pa čak i ovdje nisam siguran niti u sve premise, niti zaključke. Ali se potpuno slažem s tvojom osnovnom mišlju u ovom slučaju i čestitam ti na hrabrosti.

    avatar

    02.12.2008. (23:05)    -   -   -   -  

  • jimbo

    Sanjao sam noćas drIvu, da smo pili kavu i jeli kebab. Davao sam mu savjete o ekonomiji.
    Nije ni čudo da se država raspada.

    avatar

    03.12.2008. (11:30)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    joj... jebemumater, pa valjda će ti koji glasaju poumirat... doduše, kakva su nam djeca - jao si ga nama kad oni stasaju za političare...

    avatar

    03.12.2008. (12:21)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ZAO

    jebo te, pa nisam znao da si ti tak pametan momak..
    mudro zboriš....
    nisam neki fan Pipsa,
    ali mi se čini da je Ripper dobro odgovorio......

    avatar

    03.12.2008. (15:33)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    @SUNSHINE
    Evo, kako imam iza sebe nekoliko izbora, mogu se pohvaliti da nikad nisam glasao ni za HDZ, ni za SDP. Moze se. :D
    @šarli
    Ma gdje bi svijet dosao kad bi se svi oko svega slagali. Pako na zemlji.
    Hvala.
    @jimbo
    Ja zadnjih dana gotovo uopce ne spavam i sanjam gluparije, ali drIvu za sad nisam sanjao.
    Nadam se da i necu.
    Nadam se da je gyoros (hehe) bio dobar.
    @seoska idila
    Imas fintu da ljudi postaju konzervativniji pod stare dane. I vise izlaze na izbore.
    @DOBAR,LOŠ,ZAO
    Da sam pametan, bio bih bogat.
    A bogat nisam. :D

    avatar

    03.12.2008. (16:53)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    narod ima vlast kakvu zaslužuje, vele, a pri nami se onda još i antiprotivno koalira, kaj bi sad Ti još? ;-)

    avatar

    03.12.2008. (16:56)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Oni koji pišu i primjenjuju zakone na neradnom narodu obično vide u "unutarnjem neprijateljevu" oku ivericu dok u vlastitom ne žele vidjet balvan.
    Sva pitanja u vezi hrvatskog naroda nalaze se u završnom zaključku jednog vrijedna spomena doktora znanosti, Ante Starčevića, i njegove političke i filozofske misli:
    za hrvatski narod ne bi ni vruć hladnu čašu vode popio!

    Kad to kaže jedan čovjek koji je bio dobronamjeran i naklonjen svojim Hrvatima, onda je to za zamisliti se! Sve više shvaćam zašto je to izjavio što je izjavio. Pogledam današnje hrvatsko društvo i evo ti odgovora. Zato će hrvatski narod sutra živjet u "Nehrvatskoj Hrvatskoj", i vladari tipa Mesić, Sanader, Milanović bit će mu podsjetnica na Strossmayere, Khuene, Karađorđeviće, Tita i titiće, raznorazne Šuvare, Račane i druge hrvatske i strane porobitelje, jer, tko ne poštuje hrvatske žrtve, pale za Hrvatsku u 20. st., taj je osuđen bit dobar sluga lošim stranim gospodarima, kao što si u postu naveo da će primanje ove opljačkane zemje služiti isključivo boljem nadzoru bivše imovine bivšeg hrvatskog narodnog gospodarstva.

    avatar

    04.12.2008. (00:34)    -   -   -   -  

  • ignorantia

    To da ce EU kontrolirati sto je kupila (ne uzela) je za mene normalna stvar jer postojati ce neki zakoni po kojima ce se raditi, ali ti sa zapada zaista i primjenjuju zakoni kakvi god oni bili. Pa bit ce tu i EU advokata, EU sudova i razbistrit ce se i tada neke stvari. Ono sto kupis U Engl a ukradeno je nek je promjenilo i stotinu vlasnika, to je ukradeno i vraca se prvotnom vlasniku. Kod nas, ako je stvar ukradena i kupljena na javnoj drzazbi, sajmu tada prestaje originalno vlasnitsvo. Znaci ako je ukradena nekretina/tvornica prodana strancu na javnom natjecaju stranac i dalje ostaje vlasnik te nekretnine. Pa vidjet cemo, mozda je i bolje da dodje EU jer sami nismo u stanju organizirati sistem i sve sto s tim ide. Mozda se nesto i ponisti od lopovluka.
    I pazi sad za Mesica. On je bio u pocetku medju lopovima ali se brzo okrenuo. Stipe je Stipu zamjenio u BG kao Predsjednik SFRJ i u njegovom dvortistu zajebavao Milosevica s masnim vicevima, Tad je naciji odgovarao ali cim je napustio hdz odmah je na njega organizirana hajka koja traje do danas. Predsjednik drzave nije Predsjednik Vlade i nema tolika operativna ovlastenja, on je fikus koji potpisuje sotine akata na dan i sta mislite sta ce svaki dan izmisljati nesto novo, pa ni veliki pisci nisu svaki dan pisali remek djela. Pa zar ovom narodu nije stalo do toga da ima prvi put predsjednika koji zna pravilno govoriti i iznositi tok svojih misli. Dotadasnji zagroci bili su totalno nepsiemni, na zalost ali bez uvrede ljudima Zagorcima.

    avatar

    04.12.2008. (09:30)    -   -   -   -  

  • chinakoor

    Slažem se s tobom samo u tome da smo sami krivi za političare koje imamo ali pod "mi" ne mislim na sebe jer ja nisan glasa za ovu gamad na vlasti i zato iman razloga popižđivat!!! A ovo da ustašoidi najebavaju... Ne znam odakle ti to, i moran ti reć da san u najmanju ruku osta zaprepašten tom tvrdnjom budući da se nedavno u svim medijima moglo čitati o osnivanju ustaške udruge u Zadru. Srećom na slikama se može vidit da će ih uskoro većina pokrepat pa me zato i nisu puno uzrujali!!!

    avatar

    04.12.2008. (15:01)    -   -   -   -  

  • ...Rorschach...

    mi smo krivi , mi smo govna...
    uvijek prvo procitam tvoj post...pa odem...pa se poslije par dana vratim da dam nekakav bezveze komentar...u biti slicno razmisljamo samo ti to ljepse kazes...
    kod nas se kaze...prosla baka s kolacima...malo mi je bezveze da maca nosi kolace...osim ako nije zenska koja se zove maca...a onda bi bila onako niza, sisata i pirgava teta...priprosta i veoma raspolozena ponuditi...i kolaca...

    avatar

    05.12.2008. (18:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...