Nisan prin čitala ovi blog, ali ovo mi nekako sve ništo čini mislit, pa još i spominjanje Zubaća Vale... A iz kojega je autor mista, ako mogu pitat i smin znat?
02.12.2008. (00:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Po 2 dana znamo mjesiti žrnovske makarune, znam koliko posla ima s tim..! Ali isto tako znam da nepostoji bolje spize od one prave KorČulanSke. http://korkularina.bloger.hr/
02.12.2008. (11:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
i ja ću se uskoro pretvoriti u bundevu ak ovak nastavim :))))
02.12.2008. (13:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
"Slijepac"
Pogled na sve to izaziva osjećaj tjeskobe jer ne mogu bit intenzivni dio svega toga, mog prirodnog ognjevitog okruženja.Sasvim vjerojatno nikad i neću.Kad bi bar mogao izrazit djelic promplasaja, koji me prožima osjećajući fascinantne "sokove" prostora iz kojeg sam otrgnut ,a koji ga vidi i osjeća u svim darovima i oblicima, bolje od bilo koga tko je sastavni dio crnog otoka.Ipak otvorenost,toplina i žestina, koju nosim u sebi dolazi od vas i sve te vatrene i žarke snage, koja je vid, pogled ,vjetar i otvorenost izdigla nad zidinama sredovjekovnog mraka.I prije no što odem u sferu dolomitskog stjenja i neobuzdanih -živih oblika di me niko više nece nać osim u blatnim-zemljanim obrisima crljenice saljem pozdrav pun poštovanja i ljubavi žudeći bar još koji put probat žrnovske makarune i mindele u cukaru. Onaj koji pleše sa galebovima i onaj koji je osjetio i vidio u Korkyri ono što nitko nije .
02.12.2008. (14:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Stvarno post koji je zaslužio da bude na naslovnici.. Baš mi sline cure i na klopu a i oču NA MOREEEE!!! OTOKEEEEE,,,, Ajoj
Očete probati neš drugačije www.rimskahrana.com
02.12.2008. (16:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
njihovi
DRAGI DALEKI, cestitamo vam na vrhunskom postu. i nama su zubi cinili vodu. ali isto, vec tim sto vas znamo, cini nam se da smo i mi bili tamo vole vas i stuju - NJIHOVI
02.12.2008. (16:45)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
i ja sutra idem na dijetu :D salu na stranu ali na ovakvoj se zabavi ne smije suzdrzavati. divno predivno zvuci sve. od jela pa do zabave. ja bih tako rado recepte za pastetu od balancana i kolac od suhih smokava. mmmmmmmmmmmmmljac. obozavam sve ovo.....chaperon i od mene domacici....
02.12.2008. (20:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sam' što nije
Ajme, pa kd vas ej stvarno bilo veselo!
A ova hrana, ijao, ogladnih odmah. Ali hoću jesti samo to sa slika!!! :((
MiB
01.12.2008. (11:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
lijepo,lijepo..sve za pohvalu..
01.12.2008. (16:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elle Woods Gone Brunnette
Nisan prin čitala ovi blog, ali ovo mi nekako sve ništo čini mislit, pa još i spominjanje Zubaća Vale... A iz kojega je autor mista, ako mogu pitat i smin znat?
02.12.2008. (00:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
don branko
pozdrav
02.12.2008. (05:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
GUŠTANJE
Odlično,super paštete,meso,kolač,jel može receta za kolač,pozdrav
02.12.2008. (08:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
champs-elysees
Sva sreća pa sam dobro doručkovalal tako da mi ne cure sline na ove slike.
02.12.2008. (08:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
korkularinna
Po 2 dana znamo mjesiti žrnovske makarune, znam koliko posla ima s tim..! Ali isto tako znam da nepostoji bolje spize od one prave KorČulanSke. http://korkularina.bloger.hr/
02.12.2008. (11:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
praktikum
i ja ću se uskoro pretvoriti u bundevu ak ovak nastavim :))))
02.12.2008. (13:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
"Slijepac"
Pogled na sve to izaziva osjećaj tjeskobe jer ne mogu bit intenzivni dio svega toga, mog prirodnog ognjevitog okruženja.Sasvim vjerojatno nikad i neću.Kad bi bar mogao izrazit djelic promplasaja, koji me prožima osjećajući fascinantne "sokove" prostora iz kojeg sam otrgnut ,a koji ga vidi i osjeća u svim darovima i oblicima, bolje od bilo koga tko je sastavni dio crnog otoka.Ipak otvorenost,toplina i žestina, koju nosim u sebi dolazi od vas i sve te vatrene i žarke snage, koja je vid, pogled ,vjetar i otvorenost izdigla nad zidinama sredovjekovnog mraka.I prije no što odem u sferu dolomitskog stjenja i neobuzdanih -živih oblika di me niko više nece nać osim u blatnim-zemljanim obrisima crljenice saljem pozdrav pun poštovanja i ljubavi žudeći bar još koji put probat žrnovske makarune i mindele u cukaru.
Onaj koji pleše sa galebovima i onaj koji je osjetio i vidio u Korkyri ono što nitko nije .
02.12.2008. (14:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pustolovine
Stvarno post koji je zaslužio da bude na naslovnici.. Baš mi sline cure i na klopu a i oču NA MOREEEE!!! OTOKEEEEE,,,, Ajoj
Očete probati neš drugačije www.rimskahrana.com
02.12.2008. (16:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
njihovi
DRAGI DALEKI,
cestitamo vam na vrhunskom postu. i nama su zubi cinili vodu. ali isto, vec tim sto vas znamo, cini nam se da smo i mi bili tamo
vole vas i stuju - NJIHOVI
02.12.2008. (16:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galerija Latica
auuuu koji gušti! svaka čast i blago van se, dabogda i nama tako ukusno i lipo bilo! ;0)
02.12.2008. (19:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
i ja sutra idem na dijetu :D
salu na stranu ali na ovakvoj se zabavi ne smije suzdrzavati. divno predivno zvuci sve. od jela pa do zabave. ja bih tako rado recepte za pastetu od balancana i kolac od suhih smokava. mmmmmmmmmmmmmljac. obozavam sve ovo.....chaperon i od mene domacici....
02.12.2008. (20:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
suzi q.
ja se isto priporučan za recepis paštete od balanćana....
02.12.2008. (21:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
borivoj
njam, njam...
03.12.2008. (08:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
borut
Ja u takvim uvjetima nikada ne bih rekao dosta! Bravo za Cuvaricu Tajne Makaruna!!!
06.12.2008. (17:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
...Jani29...
ambijent bi mi već odnio 10, a klopica je jednostavno nevjerojatna.. od ideja i kombinacija.. super..
09.12.2008. (19:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...