Ne bi li firma poput njih mogla uvoziti originalne sastojke kako bi kolaci bili identicni? Kad bi usporedila cijene u Becu i tu, jesu li prilizno slicne kod njih?
01.12.2008. (12:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luce
Joj sto bi mi sada dobro dosla jedna kavica i ta torta!
01.12.2008. (14:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
JJA - Ne znam koliko bi im se isplatilo uvoziti sastojke, a proizvodi su poprilično dobri, to su neke sitnice koje ja vidim a možda netko drugi nebi. Cijene su slične, ali ipak malo skuplje ovdje, jer je ipak ovo Plaza Hotel. Cijene zaista jesu paprene, moram prizant, ali je poseban doživljaj ;)
Kalista - Well, I probably could get a job, but I don't think that's what I'm looking for after I graduate. I was very fortunate to be work in a place like that, that does everything as if you would do it at home. Exquisite!
01.12.2008. (20:52)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako divno! iako nije neocekivano, kad bolje razmislim. prije je demel bio nesto samo becko ali je preuzimanjem od strane dogudana pojacan marketing. dogudan je ipak jedan veliki businessman. ne znam da li becani sami dosli na ovu ideju ili bi bili preponosni da demel otvore bilo gdje drugdje.
02.12.2008. (13:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
JOš uvijek ne mogu vjerovat da je Demel u NYC! Hmm...bit će nešto uskoro ;)
03.12.2008. (01:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dalmacija moja inspiracij
sve je to lipo ali ja cekan da ti u splitu otvoriš jedan lipi cafesalon di se more poist lipa torta popit ukusna kava...i kupit ukusni poklon prijatejima...
[LINK=http://dalmacija.kovacevic.nl]dalmacija moja inspiracija
05.12.2008. (09:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Merisi
Demel's finally in New York City, and at the Plaza Hotel at that! :-) You are right, Demel's Hot Chocolate simply is the very best! It must be quite difficult to reproduce the same quality in NY, the ingredients, beginning with the flour, are so different there. I remember having such a hard time reprodicing the same lightness of the Faschingskrapfen, until I finall figured out which was the right brand of flour. American Butter has a higher fat content too, another hurdle on the way to the lightness of being, for a pastry. ;-)
08.12.2008. (07:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jja
Ne bi li firma poput njih mogla uvoziti originalne sastojke kako bi kolaci bili identicni? Kad bi usporedila cijene u Becu i tu, jesu li prilizno slicne kod njih?
01.12.2008. (12:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luce
Joj sto bi mi sada dobro dosla jedna kavica i ta torta!
01.12.2008. (14:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kalista
Considering your internship in Demel Austria, is there a possibility getting a job in Demel USA for you?
01.12.2008. (20:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tea
JJA - Ne znam koliko bi im se isplatilo uvoziti sastojke, a proizvodi su poprilično dobri, to su neke sitnice koje ja vidim a možda netko drugi nebi. Cijene su slične, ali ipak malo skuplje ovdje, jer je ipak ovo Plaza Hotel. Cijene zaista jesu paprene, moram prizant, ali je poseban doživljaj ;)
Kalista - Well, I probably could get a job, but I don't think that's what I'm looking for after I graduate. I was very fortunate to be work in a place like that, that does everything as if you would do it at home. Exquisite!
01.12.2008. (20:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
kako divno! iako nije neocekivano, kad bolje razmislim. prije je demel bio nesto samo becko ali je preuzimanjem od strane dogudana pojacan marketing. dogudan je ipak jedan veliki businessman. ne znam da li becani sami dosli na ovu ideju ili bi bili preponosni da demel otvore bilo gdje drugdje.
02.12.2008. (13:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tina
Mogu misliti koliko si uzbudjena sto Demel dolazi u tvoju blizinu. Nego reci, imas li u pripremi kakve zanimljive kolacice za Xmas? ;)
03.12.2008. (01:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tea
JOš uvijek ne mogu vjerovat da je Demel u NYC! Hmm...bit će nešto uskoro ;)
03.12.2008. (01:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dalmacija moja inspiracij
sve je to lipo ali ja cekan da ti u splitu otvoriš jedan lipi cafesalon di se more poist lipa torta popit ukusna kava...i kupit ukusni poklon prijatejima...
[LINK=http://dalmacija.kovacevic.nl]dalmacija moja inspiracija
05.12.2008. (09:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Merisi
Demel's finally in New York City, and at the Plaza Hotel at that! :-)
You are right, Demel's Hot Chocolate simply is the very best!
It must be quite difficult to reproduce the same quality in NY, the ingredients, beginning with the flour, are so different there. I remember having such a hard time reprodicing the same lightness of the Faschingskrapfen, until I finall figured out which was the right brand of flour. American Butter has a higher fat content too, another hurdle on the way to the lightness of being, for a pastry. ;-)
08.12.2008. (07:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...