Komentari

znkilok.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • zzzzzzzzzzzz

    kako ovi iz iloka znaju pisati laži pa to nije za vjerovati,jedini klub u ligi koji pokušava nekoga pokrasti to ste vi,kad se dođe kod vas vi lomite kosti doslovce ubijate,kad igrate u gostima bojite se svoje sijene,uvijek kod kuće imate sudca na svojoj strani ni to vam ne pomaže da pobjedite koliko ste jadene!!!! igrali ste neriješeno sa čađavicom a ko je sa strane mogo gledati utakmicu vidio je koliko je sudac pokro čađavicu i sad u vuki vam sudac opet kriv,ne razimijem kako vam stalno neko može bizi kriv kad ne možete ni gola zabiti!!!priznajte sami sebi da ste jadne a ne pisati kako vas kradu!!!! zato cure jedan savjet ostavite se nogometa jer to nije za vas!!!!

    avatar

    01.12.2008. (14:23)    -   -   -   -  

  • žnk

    hehe, kako se slatko smijem na sve ovo, mi da lomimo kosti, ajd bit ćemo realni pogledaj sebe iz kojeg god si kluba, a predpostavljam da si iz čađavice, pogledajte šta vi radite, kako udarate i gdje udarate uostalom, ja znam kako su meni uletili na jednoj utakmici tako da ovo što kažete da ulećemo u kosti itd, što nije istina, ma uostalom pričajte šta hoćete, a u iloku sudac čađavicu nije pokrao, mislim razumijem ja da je vama ego povrijeđen i sve to ali jbg, odigrale smo najbolju utakmicu do sada i vi jednostavno niste očekivale takav otpor i takvu igru od nas, a što se tiče vuke mi sve imamo snimljeno tako da, a dobro i to sa vukom to je bilo pa prošlo, to je sport igra se kako se igra, najvažnije je da se igra, a vi iz čađavice nakon utakmice niste ni ruku pružile niti išta, bez obzira na rezultat trebale ste biti fer i priznati da smo vas u nekim djelovima utakmice nadigrali, isto kao i vi nas, tako da molim vas, bez suvišnih komentara... a nije istina da nam je stalno kriv sudac,sudac je kriv za poraz u vuki to je bez daljnjeg, a mi znamo koje su naše greške i zbog čega gubimo i to ćemo popraviti, a vi stalno govorite da odustanemo itd. a mi baš nećemo jer smatramo da možemo i baš baš vama u inat ni ne pomišljamo o odustajanju... a možda se vi i bojite nas nakon 1:1 haha (šala naravno) pozdrav cure vidimo se !!

    avatar

    01.12.2008. (18:29)    -   -   -   -  

  • zzzzzzzzzzz

    neka imate snimljeno pasaljite to u savez pa neka se vidi kako ste igrale..stvarno ste jadne kako vam može bit kriv sudac kad izgubite 5:0 aj da ste izgubele 1 ili 2 nula ne bi čovjek ništa reko...samo se vi cure tješite s tim bodom šta vam vrijdi kad vam je to prvi i zadnji koji ste dobili.. toliko se bojimo da čekam da počnu utakmice pa da vam natrpamo 20komada pa da opet pišete da je to za povijest.. :-)

    avatar

    01.12.2008. (22:07)    -   -   -   -  

  • žnk

    a gle curo, piše ti da je za prvi gol kriv golman koji je loptu primašio, a ostali golovi su bili posljedice sudačke pogreške ili pak sama sudačka pogreška, ajd molim te prvo pročitaj šta i kako piše pa nešto prigovaraj... mi da se tješimo s tim bodom, mi smo ponosni na njega jer znamo da smo ga zaslužili... a ovo da nas se bojite ja ne znam jel ti znaš čitat ili šta vidila bi da sam u zagradu napisala da je to šala... a jesi sigurna da je to prvi i zadnji... ajde neka budi... mislim samo se VI tješite, jer svi dobro znate kako smo mi odigrali i da nam je to bila najbolja utakmica do sada, znam ja da je vama teško što ste nam uzeli samo bod, a ne sva tri al jbg... tako je kako je... a ako nam natrpate 20 komada to neće biti za povijest haha, zato što smo več dobili 20 komada... tako da... pozdrav !!

    avatar

    02.12.2008. (09:38)    -   -   -   -  

  • maca maradona

    ma tako je ako ih ne možete pobjediti bar ih sve poubijajte,ja nikad nisam gledala niti jedan ženski klub kako igra ali mi je zanimljivo ovo prepucavanje,ko koga krade itd..eto cure sretno svima..

    avatar

    02.12.2008. (10:41)    -   -   -   -  

  • ŽNK

    eh šteta što nisi, dođi jednom na našu... kažeš zanimljivo ti je ovo prepucavanje, ahh ne znam, valjda je...a što se tiče savjeta, ma pobjedit ćemo i mi.... aj veliki pozz

    e i btw odličan ti je komentar ... =))

    avatar

    02.12.2008. (11:01)    -   -   -   -  

  • Ila =)

    aj ja isla da vidim komentar kod mene kad ono wianna :D
    ja nisam isla gledati to u Vuku (nazalost) iako sam trebala pa bi ja sad onako objektivno prosudila ko je u pravu...
    a i sada imam otprilike predodzbu ko je u pravu...
    al vam necu odat muhahahahha
    hihi
    ajde pozdrav svima...

    avatar

    23.12.2008. (13:22)    -   -   -   -  

  • ŽNK

    ja, naravno =))

    avatar

    23.12.2008. (18:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...