Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Sam' što nije

    2.370 kuna?? Zašto, ali zašto?? :))
    MiB

    avatar

    28.11.2008. (17:34)    -   -   -   -  

  • praktikum

    a ti misliš da ak netko gleda da se divi? moš mislit, uglavnom se iz takvih na federima i na štulama ismijavamo, sorry:))) ono, glu tupsu koliko je platila i još krivi kičmu. Ali svaka čast ženi koja zna kraljevski u tome hodati :)

    avatar

    28.11.2008. (18:48)    -   -   -   -  

  • traženje sebe

    muske cipele su mi ruzne.,..crne skroz cipele su zakon...al nejdu na takve cipele neke ikipu hlace i ostatak garderobe..sve mora bit u kompletu...

    a zenske su previsoke...u tom samo moja Ivana moze hodati..i jos sory ti malo prevelike zgledaju...meni tak zgledaju jer mi noga od te visine se zgura naprijed...pa mi se cipele ozuvaju...

    ko voli,neg izvoli..

    avatar

    28.11.2008. (20:08)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Meni se nijedne ne dopadaju, također. Prvi put sam sad čula za izraz šimike. Ženski model je model još ok, ali mi se ne sviđa boja. To je onaj tip cipele da se autom dovezeš, izađeš i prošetaš par koraka..

    avatar

    28.11.2008. (20:16)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - Sam što nije: pa to ja tebe pitam! :P
    - suzzette: moram priznati da baš nisam shvatila svaku rečenicu, ali slažem se sa zadnjom - svaka čast tko u tome uspije hodati :D i čija kičma to izdrži hehe
    - mala crna knjižica: na koje crne cipele sad misliš? i muške i ženske su smeđe. misliš na one cipele u pozadini? što se tiče "samo moja ivana može hodati" haha na ovoj slici Ivana obukla cipele!! da nije to ta tvoja? :D inače, ove na slici su 40 i nešto broj, a moja Ivana nosi 38! hehe pa vidi se da su prevelike, zato su mi i bile fora za probati. sprdačina živa. ja volim cipele na petu, ali ovakve su groteskne! :)
    - snoopyshist hehe aaajde :D pa ne misliš da se meni sviđaju i da promoviram ovakav stil? :P nemoj me zezati! :)) što se "šimika" tiče kak' nisi čula? imaš ih i na Leksikonu YU mitologije. inače, za razliku od muških cipela, ove ženske su bile nekih 200-tinjak kuna hehe neki teški skaj, ofucano strašno... ali meni su i jedan i drugi par u potpuno istoj kategoriji nenosivih!

    avatar

    28.11.2008. (20:41)    -   -   -   -  

  • Milou

    Odličan članak! Odličan! Hihihihihi...

    avatar

    28.11.2008. (21:41)    -   -   -   -  

  • praktikum

    diavola: ma prevedem ti ja to; dakle, sjedimo na kavi i komentiramo prolazeće žene koje pljunu toliku lovu i federiraju i lome se u skupim cipelama :) Nije za guske sijeno :))))

    avatar

    29.11.2008. (15:50)    -   -   -   -  

  • podloga

    ma kud ti usred zime s golim nozicama?! a gusti su gusti, sta rec, nekima nije vazno dal im se svidja nego sto ce drugi reci, i da se zna koliko kostaju ;) pozdrav

    avatar

    29.11.2008. (17:12)    -   -   -   -  

  • traženje sebe

    mislila sam na takve muske cipele al u crnoj verziji..te bi mozda prosle...

    a moja Ivana nosi brijem 36-37 broj..haha...a ja 39..

    hvala na komplimentu na mom blogu..da stavim svoju sliku onak neku normalnu il umjetnicku mislim da bi svi na dupe pali..al dobro..i ove koje sam stavila onak udaljene,sam se jako jako dvoumila...

    avatar

    29.11.2008. (17:50)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - Milou: znala sam da ako će itko prepoznati čari pravih šimika da ćeš to biti ti! :)) imam još bar dva posta na tu temu (kratko najavljujem i vrbujem novi dolazak na moj blog!) ;)
    - suzette: ehehehe puno jasnije! u ovim se štikama fakat federira (lol koji izraz), ali ne da nisu skupe, nego su bile smiješno jeftine. imitacija skaja, što reći! i to broj negdje 42-44!! možeš zamislit!? pa žena koja nosi taj broj mora da je visoka 1,85 minimum! i sad zamisli još ovakve štikletine! pa ta Raziju Mujanović gleda ravno u oči!!
    - podloga hehehe to je sad u modi! dašak Londona u Hrvatskoj :D kaže se da svaka roba ima svog kupca, mene fakat zanima koji muškarac može obući ovako šta... da ne govorim i dati preko dvije tisuće kuna.
    - mala cnra knjižica: haha vjerujem da dobro izgledaš, jer i na onim fotkama vidim lijepe crte lica. imaju drugi za šta biti zavidni ;)) ja sam mislila da ti se sviđaju one cipe iza ovih grozomornih, one tene... nisu loše, ali to je fakat za mlađariju... pozdravković!

    avatar

    29.11.2008. (19:01)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    nisam znala da se to zove: simike :D
    al zenske su cipele odlicne....

    avatar

    30.11.2008. (10:12)    -   -   -   -  

  • ...°°°(ne)Mirna°°°...

    ....da su druge boje bile bi bolje...i muške i ženske...

    avatar

    30.11.2008. (13:19)    -   -   -   -  

  • Galerija Latica

    joj, genijalno! he-he! ;0))

    avatar

    02.12.2008. (18:02)    -   -   -   -  

  • Hobbit Bilbo Baggins

    Starka, ako si ono na stiklama ti, razocara me :+)
    Spijuniram ovaj blog vec duze vrijeme i znas me oduseviti ko porcija velikih na gladan stomak :+) al ko te natjera da udjes u ono cudoviste (kazem, ako si ti) ?

    Bilo kako bilo, za(...PIIIP...) stikle, sve sto pises je stvarno odlicno i ja te molim da se sto prije vratish pisaniju :+)

    Eto, puno rijeci od jednog bosanca... (Cisto da znas da te citamo i iz ovih gudura :+)

    Aj' uzdraFlje!

    avatar

    05.12.2008. (09:36)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - lipa mare: pa još da izraz "šimike" nisam našla u Leksikonu YU mitologije fakat bi me već uvjerili da se to samo u Osijeku govorilo hehe :))
    - neMirna: slažem se :)) doduše, ove su štikle previsoke pete za mene... ;)
    - Galerija LaTICA hehe ti otkinula na šimike, haaaa? priznaj! :P

    - Hobbit Bilbo Baggins ooo prvi Bosanac da mi se javi! pa dobro došao s prvim komentarom :)) htjela bih ja i neke vaše gudure proći, valjda će i one doći brzo na red! što se štikli tiče, ne, ovo nije moja noga, već od moje frendice. nju sam na brzinu obrlatila da uđe u izložene cipele, zato i jesu tako ogromne! volim visoke pete, ali ne ovako visoke i ne baš ovakav model :)) hvala ti na komplimentima, evo sam sad tek skužila tvoj komentar, baš me razveselio. čitaj me i dalje i piši komentare :)) pozdrav iz negudurastog Osijeka ;))

    avatar

    05.12.2008. (12:54)    -   -   -   -  

  • Hobbit Bilbo Baggins

    Odmah upozorenje sa velikim NE na tvoju pomisao da ces se ovim gudurama prohodati tako slobodno kao tamo kod vas... Starka, ovdje ti je planinarstvo jedan jako crna i tuzna rabota jer je od rata sve toliko minirano, da su digli ruke od razminiravanja... :+(
    Za nas koji smo odrasli hodajuci, ovih 19% od ukupne teritorije (toliko je "zvanicna minirana povrsina") je rana koju cemo nositi dok smo zivi... Zato mnogi nece nikada ni vidjeti sve predivne krajeve i vrhove koje imamo. Je(...PIIIP...), zivot je takav - cupav i dlakav!

    Ukoliko ipak budes htjela dolaziti, pokusaj pronaci knjizicu Matias Gomez-a "Zaboravljena ljepota". To je jedini poslijeratni planinarski vodic (uopste) na sve vrhove preko 2000m u Bosni. U njemu ces pronaci bar sigurne staze (kazem staze, jer niko ne garantuje sta se desava ako sa njih skrenes :+(
    Sam sam tri puta imao izuzetno blizak susret sa minskim poljem i minama, a to ne bih pozelio nikome... Bukvalno noge da ti se odsijeku kad saznas gdje stojis.

    Da ne budem skroz i potpuno crn u ovom pisaniju, zelim da znas da je bar najvisi nas vrh Maglic potpuno cist i da do njega i na njega mozes kako 'oces :+)
    Jako bih volio da vidim tvoj post o tome jednoga dana jer mene Maglic odusevljava svaki put.

    P.S. Citam i citacu i dalje, ali komentar ocekuj kad me nesto sokira, mi odavLe smo ti tanki na rijecima (pa da znas kad ti Bosanac ovol'ko napise, iskazuje ti veeeliku cast :+)

    avatar

    07.12.2008. (23:58)    -   -   -   -  

  • Diavola

    moram priznati da sam se naježila i još uvijek mi grč u stomaku od ovog što si napisao. :( totalno sam to smetnula s uma. ne sjećam se ni podatka da je TOLIKO teritorija pod minama. pa to je užas! skoro četvrtina zemlje nedostupna. znam da se ide u Hercegovinu planinariti, tako da sam nekako mahinalno pomislila i za ostatak Bosne. Znam da su i neki Slavonci prošle godine planirali ići preko zime u okolicu Sarajeva pa kombinirati planinarenje i skijanje. Nažalost, propalo u zadnji tren, iako sam i ja bila zaintaeresirana pridružit se... Moram priznati, o planinarenju u BIH znam vrlo malo. :( Što se knjige tiče, uvijek rado kupim, hvala na preporuci, potražit ću. Inače, koliko sam prije rata znala često ići kroz Bosnu, sramota me reći, ali poslije rata nisam bila niti jedan jedini put. :( Voljela bih.

    Dođi mi opet. :) Zahvaljujem se na pažnji. :)) Bit će još šokova, garantiram! ;))

    avatar

    08.12.2008. (13:44)    -   -   -   -  

  • Hobbit Bilbo Baggins

    Dva sumorna linka:
    http://mine.ba/index.aspx?PID=5
    - skini kartu cijele BiH (samo kada skines moras dodati fajlu ekstenziju .jpg) pa vidi...

    "mine victims" na google-u ili necemu tako...
    - slike koje izadju kao rez. treba pogledati svaki planinar koji ide u Bosnu, da mu se oprez utrostruci... >:+(

    P.S. ako ne nadjes knjigu, javi pa da ti nekako posaljem (skenirano ili sta god). Puca mi za autorskim pravima, ona te jedina moze sigurno uputiti i provesti do onoga so svi volimo.

    avatar

    08.12.2008. (14:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...