Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • ista kao prije

    ne mogu se odreći fine hrane, čokolade, cigareta,večernjaka....mogu se odreći izlazaka, nove odjeće, skupe kozmetike....ma mogu se ja odreći svega zapravo,al moja gimnazijalka-e to je već teže....

    avatar

    28.11.2008. (16:46)    -   -   -   -  

  • lion queen

    za kruh imam odličan prijedlog. kupi pekač kruha i peci kruh od različitih vrsta brašna. za malu će biti super, jer je komadić koji smije pojesti kvalitetan i bez konzervansa, a vi ostali ćete pojesti taj kruh do kraja, nema bacanja. dobar je sve dok se ne pojede. ja još nisam ni komadića bacila. pekač odlično sve sam radi, u minutu ubaciš sve što treba, tri čašice vode, tri žličice soli, malo ulja, 80 dkg brašna, odoka (4/5) i na to jedan di-go suhi kvasac. Pustiš da ronda, zacvili kad možeš dodati sastojke, ja npr. dodam prepržene suncokretove sjemenke i on to onda sve super umiješa, mljac, mljac. Uživaš gledajući ga kako trucka, mijesi, napuhuje...ma ko kućni ljubimac. Stavim na najbrži program i odlično se digne. Ma super nešto. To mi je, uz frižider koji izbacuje led i hladnu filtriranu vodu, najbolja stvar u kući. Baš me briga što najavljuju poskupljenje kruha :):):) Pusa.

    avatar

    28.11.2008. (17:03)    -   -   -   -  

  • mala_sanja

    Oh da, po ovoj skupoci se treba paziti na sto trosimo nase pare. Mi uvijek pratimo snizenja, pa kupujemo nama poznatu kvalitetu za manje novaca (hrana, sampone, odjecu etc.). Pa ako su na primjer kava ili moj sampon snizeni, onda kupimo cak i malo vise pa imamo to dugo (ali eto puno nam je i jeftinije).

    avatar

    28.11.2008. (17:07)    -   -   -   -  

  • Sam' što nije

    Ja se svega odrekla i opet nisam imala novaca. Na kraju sam odlučila da se ne odričem ničega, bar ću znati kamo novac odlazi. :)
    MiB

    avatar

    28.11.2008. (17:16)    -   -   -   -  

  • praktikum

    Mislim da je umjerenost tajna formula: dakle NE coca-colu i slične gluposti svaki dan nego povremeno, a i gušt je veći, onda se zaželim fante ili sličnog i baš mi je to super. Jako je dobro popisati i najmanju "sitnicu" na koju se troši da se osvijestimo na što zapravo trošimo jer mic po mic i cifra naraste:)))

    avatar

    28.11.2008. (19:05)    -   -   -   -  

  • traženje sebe

    zakljucila sam da po tom popisu ja mogu samo prestat odlazit na kave da usparam koju kintu..al ak se zatvorim u gajbu i ne izlazim van puknut cu...trebam si nekog frajera nac..nece mi past pred vrata..hahaha...pa moram i na te kave i vanka...

    avatar

    28.11.2008. (19:28)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    @lion: ja bih to rado isprobala prije nego pljunem za to novce. čini mi se da baš i nije jeftin (kod takvih stvari ipak moram uzeti "marku", zar ne?)

    avatar

    28.11.2008. (19:38)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Neces mi vjerovati ja sam uvijek kontras :))
    Ne volim biti u skladu sa nametnutim stanjem i zato sam danas otisao kupio 3 kg teletine.
    Cokolade i te zajebancije ako ukinem stariji predstolonasljednik je jako nervozan a to ne zelim.
    Ja obozavam uz veceru popiti casicu Metaxe koja je malo skuplja ali jebiga, zar ja treba da se odreknem necega ?
    Mladji predstolonasljednik obozava vocne jogurt i prije nekoliko dana kupio sam cijeli karton onih sto imaju u uglu neke dodatke.
    Novine sa CD i te zajebancije ne kupujem. Zasto kupovati kad sve ima na netu i to dzaba :)))))
    za Stari kruh imam odlicno rijesenje .
    Kako se obavezno pravi supa, izresem kruh na snite i malo umocim u supu a onda zapecemo.
    Ispadne kao da su lepinje od cevapa i svi se za to otimaju :))
    Od svinjetine kupujemo samo snicle !!
    Pa ne vjerujem da ni Sanader jede potrbusinu :))))))
    Junetina nam je glavno meso uz janjetinu i toga uvijek mora biti nekoliko kila u zamrzivacu.
    Sex treba smaniti !!
    Kad se sexamo puno vise vode potrosimo na tusiranje :)))))))))

    avatar

    28.11.2008. (20:04)    -   -   -   -  

  • Palomina

    ...dragi i ja radimo oboje, nekako uspijemo pritegnuti kraj prema kraju... ali pamtimo i jeftinije dane... nek je zdravlja i ljubavi, ali love nek ne fali... a ostalo Bog šta da...
    ...p.s. ...naučili su me skromni životni uvijeti iz djetinjstva i rane mladosti da ne tražim previše...
    tako da sam ti ja i nezahtjevna... tako odmalena... kao ptičica... :)

    avatar

    28.11.2008. (20:17)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Kengur je moj idol :)

    avatar

    28.11.2008. (21:33)    -   -   -   -  

  • katalona

    I ja sam nešto malo zbrajala i oduzimala prihode i rashode pa sam napravila sažetak i predočila ga mužu uz prijedloge štednje. Nakon toga je on kalkulirao , napravio sažetak i predočio ga meni. Zaključak je bio taj da smo se dobro posvađali, on uvjeren da sam ja raspikuća, a ja uvjerena da je on rastrošnik...
    Kako bilo, ja ću lijepo štediti i dalje na svoj način, a višak ću staviti na "Račun za lijepe ženske stvari". Tadadada!!! Neka mu!
    P.S. Moja omiljena ženska osoba radi u kiosku pa zadnja dva mjeseca posuđujem svo moguće žutilo. Uštedjeh malo bogatstvo!

    avatar

    29.11.2008. (00:00)    -   -   -   -  

  • jja

    Nisam rasipna nikad bila niti sam sad (dapace ovi oko nas koji duplo zaradjuju od nas, su stalno u dugovima i nikad nemaju?!), ali na hrani ne zelim stedjeti, uopce ne. Ako si ukinem tri puta tjedno frisku ribu, kvalitetno meso, dovoljno voca i svega, domace sokove, sroza mi se imun sistem pa onda dajem novce apoteci za razne maxi flue i ovo i ono, i nije neka racunica.
    I zakonitom bi se nakupilo na kreditnoj kartici (jel to revolving?) da ja dopustam, ne trosi bas na sebe ali na sve druge da i nazalost preolako shvaca neke stvari sa novcima, na srecu ima u mene povjerenja pa je sve o.k., da on sam barata sa svim novcima, propali bi za tri dana. Cak je imao neku ideju da na kreditnoj otplacujemo samo dio racuna mjesecno, nema sanse. Sve se placa odmah, pa ne trosis sto nemas.
    Tak da budi sretna da imas Gazdu da na vrijeme povuce uzde. ;-)
    Slatkisi - dobro djeca moraju i to nekad, kupim si slatkise ali samo dobre godiva, lindt, cokoladu sa 80% kakaa i onda jel je to skupo, kupim rijedje, financijski dodje na isto ali ne i kalorijski. Gotovi proizvodi nula bodova, cak i ti probioticki jogurti imaju masu secera, o vocnima da ne pricam. Nenamjenski odlazak frizieru nisam imala u zivotu, tamo idem na sisanje, farbam se sama, mislim da bih prvo isla stedjeti na kavama i istu pila doma a ustedjelu lovu dala za nove knjige. Pretplate razno razne sam otkazala jer nismo stigli nista citati a imali smo 3 pretplate na hochglanz magazine, sad dobivam luksuzni H.O.M.E i to zato jer mi je netko poklonio jednogodisnju pretplatu, na poslu ionako primamo sve dnevne novine iz drzave i sve tjednike.

    Mislili smo sad za USA ali astronomski veterinarski racun nam je poremetio planove. Zasad 600 eura a nije jos kraj. To je gricnulo reise kasu, ali muz bi ipak isao i na Visu stavio trosak pa vratio lovu kroz mjesec, dva. Ne moze. Rekao je gestapo LOL.
    Ici cu kad cu put moci platiti u kesu. To su te neke odluke koje zacas odvedu u minus iz kojeg se onda tesko izvuci, skijanje na 10 rata pa nije otplaceno a dolazi i ljetovanje...

    avatar

    29.11.2008. (02:13)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Hm, što se kućnog budžeta tiče - mene spase prijevodi; sada će i neka božićnica - no, tu su i dvije male bebe, o kojima treba brinuti.....Cijepljenja, hranica uskoro, čišćenje od glista itd. Zbog takvih troškova - ukinuta putovanja za Božić i Novu...Što kaže JAA, ići ću onda kada budem u mogućnosti platiti gotovinom.
    Ne pijem, ne pušim; časopisi i dnevne novine - tu sam veliki potrošač; DVD, CD - također...:((((
    Kava?! Jednom dnevno - i točka! Nova odjeća i obuća - svedeno na minimum- imam toliko stvari, da ih mogu nositi idućih deset godina :)))
    Jogurte i acidofie; mlijeko - obožavam, pa takvih prozvoda, uz voće i povrće, mora stalno biti u mom hladnjaku!
    Eto, to je to! :)))
    Pusa, pozdrav od Luki+Goldie+bebači

    avatar

    29.11.2008. (03:39)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    hehe, nasmijah se na JJJA komentar. ali tako je. nista na otplatu. ne trosi sto nemas.
    dobra mi ta tvoja lista, mislim da se tako ipak dobro da ustedjeti.

    avatar

    29.11.2008. (11:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...