Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • lolina

    Ivan Zvonimir Čičak se ponaša ko Semej sin Gerin iako me ne zna i ja njegovom rodu nijesam ništa nažao učinio. Prihvatit ću da Bog isti stavlja riječi u njegova usta mučeći ga tako da mu ja moram oprostit. On me zalio krvlju tvrdeći da sam kriminalac, tom tvrdnjom je nazvao naše unutarnje posle i ambašadu lažovima, ja ih ne mogu branit, ja sam slab i obnemogo za to, oni bi služili branit istinu, sebe i mene ako to mislu da je potrebito. Može bit da im se on para niko i ništa da bi to služilo.

    Laži koje je pak ponudio javnosti o meni vezane za moju krivnju, koje sad provija u nekakvu bevanu učinjet, ako već ne može u oni šug Maraskin iz botije. Javnost mora sama shvatiti i /ili popit. Ja ne mogu javnost fermat da stoji na mome putu, ako hoće Čičkov put, jer ''ja znam gospodine da put čovječji nije u njegovoj vlasti, niti je čovjek koji hodi u vlasti da upravlja koracima svojim''.

    Meni ostaje da vjerujem javnosti da zna i pozna da hodit bezazleno znači hodit pouzdano, a da oni što su opaki na svome putu se poznaju. Ja sam ovim finuo svoje posle s njime sve je drugo poso u koji se neću pačat, stoji u pismu kapetana Laptala,

    avatar

    28.11.2008. (00:04)    -   -   -   -  

  • Marole

    Gde baš sad Betmen da ode? Čoveka pozvaše žiteoci Siska da im pomogne, a on tako. Sem Siska vascela Juga će da postane tuga, kako lepo kaže, prepevana pesma Grobara s košavom, bez juga.

    avatar

    28.11.2008. (00:13)    -   -   -   -  

  • Marole

    JESENJI HAIKU

    Keptn Laptalo nije imađino
    nije Lennon, a ni Yoko
    a bogami ni Ono

    avatar

    28.11.2008. (00:18)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    Ode Batman ...
    Ali pazi ti kako je svijet propao kada na mjesto jedne Michelle Pfeiffer dodje Maggie Gyllenhaal.
    Khm, fanaticni sljedbenici Batmana (oni kaj fakat citaju doticni strip) nisu voljeli Tima Burtona, ali ako se mene pita, Burton je svakak bolji od Nolana, a pomalo neuroticni Keaton je moj betmen, Bale je cisti mazohist, ajmo si slomit rebro ... A i Burton je napravil dva filma s Winonom Ryder, a Nolan nijedan, tak da kaj se tice moji mjerila, fuckaj ga.

    avatar

    28.11.2008. (01:56)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Burton je bog. Prvi Batman je apsolutno remek-djelo. O tom filmu napisao sam tridesetak kartica kritike, a gledao sam ga vjerojatno pedesetak puta. Scenarij je jedno od najpametnijih takvih štiva u povijesti Hollywooda. Ovaj imbecil Nolan ne razumije ni kurca od svega toga, a još k tome pametuje! Sam lik Jokera je u prvom Batmanu tako genijalno karakteriziran, a ideje koje rade u podmetu odnosa Batmana i Jokera toliko su suptilne, da je svaka komparacija likova Jokera u prvom i za sada zadnjem filmu serijala uvreda i scenaristima prvog filma, i Burtonu i Nicholsonu a bogibogme i pameti. Ali, nema veze... ne razumiju ljudi ni Kubricka ni Tarkovskog, pa kako bi to dvostruko kodiranje Hollywooda. Mene pak zaboli kurac razumiju li ili ne: imam premalo vremena da bih se from here to eternity bavio idiotima; tko zna zna, a tko ne zna - dva!

    avatar

    28.11.2008. (02:04)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Maro, da se podsjetimo:

    Ljetni haiku

    Keptn Laptalo nije imađino
    da će ćeljad u
    Dubrovniku činit haiku.

    avatar

    28.11.2008. (02:06)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    'The financial situation at the moment is so bad that women are now marrying for love'

    avatar

    28.11.2008. (02:17)    -   -   -   -  

  • lolina

    hahahahahaaaaaaaaaaa

    avatar

    28.11.2008. (02:41)    -   -   -   -  

  • šlagerpevač

    Smiriti me nećeš sa tim sjajnim dijamantom jer prijatelji moji jesu Batman, Mandrak, Fantom. (Koja)
    Šta jest jest, Tim Barton je napravio najboljeg Batmana i Nikolson je nenadmašan Joker. Zadnji Batman je patetičan iako mi se čini da je pokojnik odigrao sasvim solidnu rolu Jokera jer se mom sinu svidio a on je najbolji kritičar kojeg znam.
    Što se tiče Laptala koji je proveo tolike mjesece nevin, u ne baš ugodnom grčkom zatvoru, čini mi se da bi vlada RH morala poduzeti sve moguće mjere da se čovjeka obešteti a seronju Čička na adekvatan način kazniti pa ga primjerice strpati u Lepoglavu zbog klevete na isto onoliko vremena koliko je Laptal proveo u zatvoru.

    avatar

    29.11.2008. (08:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...