Komentari

klokotrist.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


 • Slucajni posjetitelj

  Ta nazovi knjizevna vecer bejase katastrofa. Prvo, doticni g-din Crnkovic u ledenu salu Narodne biblioteke dosao je sa zakasnjenjem. Bio je tako odeven da je licio na komandosa britanske vojske te mu je samo usfalio mitraljez da postrelja prisutne ljubitelje pisane reci te one koji su tu ušli greškom, ili tek da upotrebe toalet i zgreju se. Ali, oruzje u doticnoga knjizevnog junaka nije bilo potrebito, jerbo je stanoviti g-din Dimitrijevic Branislav, s prebivalistem uBoru, upotrebio tajno Teslino oruzje (a kazu da mu to cak nije ni prvi puta) u vidu zvake o postmodernizmu, sto je bio atak na ionako nezaposleni narod Timocke krajine. Na kraju, skandal je i dusmanski odnos prema publici sto nije bilo dzabalesku grisina, kikirikija, mini pizza, pitica sa sirom, sirenjavki, gibanice, keksa, pasteta sa sirom, koktel-kobasica, sendvica, kao i cipsa i smokija te koka-kole i sokova.

  avatar

  29.11.2008. (19:10)    -   -   -   -  

 • Kabić

  Ne znam na koje je to književno veče "slučajni posjetitelj" naleteo; svakako ne na ono o kome priča. Jer, veče koje su nam u Boru priredili gospodin Crnković i njegovi gosti bilo je izvanredno. Možda je teorijski deo gospodina Dimitrijević na momente bio zamoran nedovoljno upućenima, ali je sam Crnković zbilja bio briljantan i nadasve zanimljiv.
  Naslućuje se i identitet "slučajnog posjetitelja", zlobnog i zavidnog autora više neuspelih knjiga, od kojih za neke -čak!- tvrdi da su romani, a koji ne može da živi dok ne prospe svoju jetru po boljima od sebe. Radi se naime o gospodinu (čuj - gospodinu!) pod imenom D.G., čija se javna aktivnost uglavnom svodi na uvek istu samopromociju. Na žalost - neuspešnu.

  avatar

  29.11.2008. (23:07)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...