Komentari

gnn.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • HorrorHR.com_-

    Pozdrav nakon sto godina :)

    Naletih na blog preko XY načina i evo preletih zadnjih desetak postova te moram pohvaliti tematiku, nastavljas u odličnom stilu :) Garth Marenghija sam pogledoa prije par godina i ostao sam zabezeknut da nikada prije nisam čuo o tome - genijalnost UK TV programa.

    MST3K koncept je genijalan, bar te primora da pogledaš neki film koji inače nikad ne bi (čak ni ja, za tebe neznam :D), a fore su na mjestu. Ništa, evo stavih te u RSS sada pa ću biti stalniji...

    avatar

    25.11.2008. (13:18)    -   -   -   -  

  • Glupinickname

    Ja sam tijekom godina također izgubio strpljenje sa lošim filmovima. Iako ih i dalje gledam tu i tamo (pogledaj recimo komentare filmova poput "Tarantule" ili "She"), tek sa MST3K obradama sam ponovo -ali i tada samo u određenoj mjeri - otkrio gušt filmskog trasha. Inače se, umjesto trasha, pokušavam radije držati što više dobrog i zabavnog šunda. Odtud je i nastao ovaj blog da ljudima, za promjenu, i preporučam stvari umjesto da ih samo pljujem.

    avatar

    27.11.2008. (09:31)    -   -   -   -  

  • hasselbaink

    tvoj blog mi se svidja zbog tvog stila pisanja i zbog toga sto i ja volim posvetiti svoje vrijeme "dobrom i zabavnom sundu", ali ni pravi trash mi nije mrzak.

    hvala ti na preporuci MST3K, upravo odgledah Devil Fish epizodu, jer sam nedavno, izmedju gomile ostalih, procitao review tog filma na Monster Shack-u, pa sam imao zelju vidjeti to cudo od filma.

    takodjer sam danas pogledao na jubitou i Cat-women of the Moon i moram reci : izvrsno los film! definitivna preporuka svima. :D

    avatar

    30.11.2008. (21:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...