Komentari

exblento.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • KemoTerapija

    Najgore mi je kad moram komentirati samog sa sebe ili mu. Onda sam u stanju bolesne kritičnosti kuma, a kum nije slama, nit je krv rakija. Elem, razumijem autora, ali ne razumijem sebe. Ako je autor napisa, koji si stavio kao savršeni uradak o ničemu, pametan, što po tekstu nije, onda je budala, što jest. Zapravo, o čemu je riječ, ako ovdje uopće ima riječi za razgledavanje? Ni o čemu. Netko bi Južnu Ameriku prispodobio s ušćem tebe u nju, što bi bilo pogrešno, jer ako se pažljivije prodre u to upće općenito, vidjet će se da tu baš i nema nekih delta, premda je unutrašnjost ušča bistro rumena, kao tramvaj ružićasto obojen. Ne mogu podnositi i poduhiti takve tramvaje. Uopće, budućnost tramvaja je upitna. A o upitnim stvarima ne volim raspravljati. Stoga, ergo, cogito, bum ili sum, držim da je rečeni uradak u obliku oblika u kojem je prenesen, kao što Mujaga prenosi lubenicu, krajnje nesavršeno djelo, ali je zato savršeno nedjelo. U kojem ćemo se jednom, kad bude bilo došlo, odmarati s pogledom prema gore. A gore ćemo prepoznati opušteno lice zadovoljne jebozovne uglednice, i oči koje sa zahvalnošću prodiru u najskrivenije misli, dok jedna tiha ruka blago klizi vedrom glavom koja se odmara u neposrednoj blizini ušća. Ušća u kvadrofoniju.

    avatar

    24.11.2008. (11:35)    -   -   -   -  

  • An-tica

    Piši,piši, to ti je posa..komentiraj jedvo čekam , čitam i u potpunosti se slažem sa tobom ,,samo bi ja prominila naslov:
    ZA U KVADROFONIJU (REALAN NASLOV : UTEKA MI)

    avatar

    25.11.2008. (10:36)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Nije, Žar-tico, nije... ne piše se tako, nego - UŠTEKA MI. E sad dođe ono nepostojano GA. Taj GA proizvodi trofaznu golfsku struju. Koja te trese na razini, do recimo 20. A to je već izvrstan orgazam. O tome piše Radman. Radman kaže da bi čovjek trebao umrijeti onako kako i nastaje, u orgazmu. E, taj orgazam ima također onih svojih 100 %. Moš mislit koji li je to užitak, tih 100 %, ako se zna da se orgazmi kreću na razini između 10 i 20 %. 100 % bi bilo, zapravo, stvaranje svijeta. Međutim, kako kaže Radman, 100 % ne može, prema dosadašnjim spoznajama, nitko preživjeti. Tu se negdje zajebao i Gospodin. Kad je stvorio to što je stvorio, ne, onda je to užitak 100 %. Pa je prilega. I više se ni diga. Vidiš li taj spoj: DI GA. E, di? Tamo de ti ga ušteka, kaj ne?!

    avatar

    25.11.2008. (12:56)    -   -   -   -  

  • An-tica

    a takooo znači UŠTEKA MI sad je meni jasno zašto sam se onako tresla,.
    Spoj
    vidim
    čitam
    gledam
    osjećam
    GA
    onda
    pogled tresa..dodir strujni vodič (ruku sam ti stisla,sićam se a šta mi je radila druga, neznam, dali sam te i njom dotakla nemam pojma,dali se strujni krug zatvorio kad me zavrtilo ?)
    Radman-a nisam čitala niti sam šta znala o postoticma orgazma.(Eto vidiš kako su korisni ti tvoji komentari. ) Utičnica na matičnoj adresi.Nego ili DI GO, je UŠTEKAČ?
    Nego ili DA GO ,di sve-jedno,kako sve-jedno,kako god DA-GO-samo -to sve-jedno? Važi.

    avatar

    25.11.2008. (18:05)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    U svekoliku kvadrafonijsku jebozovnu organizaciju (dalje u tekstu: KJO) svakako treba uključiti i one momke koji su u svakom dijelu svoga života vidjeli, sanjali i željeli kvadrafonsku seksualnu revoluciju (dalje KSR). Ne samo momke, nego i momkice, počevši od Sapfe do mladih blogerica, sve budućih Sapfi. S time u svezi, ja kao umirovljeni (dragovoljno) bivši muškaraca, ovdje iznosim neke ljepote ispisane davnijeh dana. Možda je seksualnoj javnosti nepoznato što je drug Frankopan radio dok je čekao da ga u Bečkom Novom Mjestu skrate za gornju glavu. Jebeš gornju, važno je da donja i na onome svijetu ne bude skraćena, nego da stoji ili visi u svoj svojoj veličini ili manjini. Elem, naš se Krsto zezao nadopunjujući svoju sjajnu zbirku ZGANGE ZA VRIME SKRATITI. Pa, evo, nekih njegovih smisleno dvosmislenih distiha: Črna lukna, črlen klin:/ Vrti z ritjom, porini klin; Nisam te kupil, da bih te služil/ neg da golo moje tičem v kosmato tvoje; Prva zganka priča o tijesnoj čizmi, a druga o postavljenoj rukavici. Inače, držim da su Vragoiljaste priče druga Balzaka, vrhunac KSR. Primjerice ona priča o ženi križara koju je čuvao njegov prijatelj. Eh, čemu se ona dovijala dok nije slomila ono što se tako brzo diže i još brže spušta. Itd. A kad je riječ o Golskoj struji, tresi se tresi pri mojoj najlon vrećici!

    avatar

    25.11.2008. (19:32)    -   -   -   -  

  • An-tica

    Ništa
    ne rauzumin

    avatar

    25.11.2008. (21:29)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Zašto bi razumjela? Uživaj Žar-Ptico. Naime, Sanadera treba razumjeti, a u Golskog struji treba uživati.

    avatar

    26.11.2008. (03:15)    -   -   -   -  

  • An-tica

    Dr. Mimoza jesi to ti ? Zašto si ovako kasno (03:15) budan ?pozdrav

    avatar

    27.11.2008. (07:28)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Što je to mimoza, pitao se jedan pjesnik, ta ona mi je do koljena odzdo, a i o odozgo. Stari ljudi malo spavaju. Čekamo ljubavnicu Smrt, pa je red da je barem budni dočekamo. Da se dama ne uvrijedi. Volio bih da jednu takvu Žar-pticu dočekam, ali je prošlo doba kad sam čekao i u to doba bio budan iz drugih razloga. Pozdrav i divan ti u petak.došao u krevet. I budite budni barem do 3,35 sati.

    avatar

    27.11.2008. (13:48)    -   -   -   -  

  • An-tica

    Hvala,hvala iskreno se i ja nadam da ćemo biti budni.
    Mimoza je već na oko jedan predivan cvijet a o dubljim njenim vrlinama da i ne govorim , , o plemenitosti, mirisu ,ljekovitosti (pa bar ti o tomu znaš).
    I žara i ljepote,, I sasvim sam sigurna da će ta Mimoza prije Smrti ljubavnice dočekati svoju Mimozu u Žarkom zagrljaju i da ga ne briga koliko je sati.
    Za moj osoban ukus Mimoza i nije najljepši i najdraži cvijet ima oni JEDINI.
    Jeli ono danas petak ?

    pozdrav

    avatar

    28.11.2008. (12:21)    -   -   -   -  

  • An-tica

    ..petak proša muž nije doša...
    .a ja povirovala onoj tvojoj rečenici ..

    avatar

    29.11.2008. (06:33)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Žar.ptico (s ili bez jednog slova) muževe ne držim muškarcima. Za razliku od prve pomoći, njihova je uloga svedena na zadnju (zlu ne trebalo) pomoć. Što bi rekla jedna moja prijateljica: doma imam kćerku, sina, psa i, bože!, muža! No, dobro. Maloprije sam ostavio jednoj mojblogerskoj prijateljici ovakav komentar (dama je, kao što piše u depri, a njenu depru komentira i Uzorita): Kad već peglaš čarapice, vedre najlonice ili vruće hulahupkice, mogla bi malkice i mene ispegledati, ovako smežuranog. Međutim, budući da sam jedini lipicanac-estet, odričem se peglanje mene, pa preporučujem peglanje Babuna ili Uda mi udovitoga, to jest prijatelja iz Splita - 190 cm i one najbolje muške godine; ni četrdeset, ni pedeset; to jest u dobi sjajnih ljubavnika za dame tvojih godina, ljepote i ženske ženskoće. Ah, Uzorita, curo plemenita, možda i razorita, a možda i u mojoj vedrini skrita, depra nije stanje, ona je samo žal za propuštenim prilikama. Što bi rekla ona treća palma: daš, ne daš - veneš!

    avatar

    30.11.2008. (13:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...