Komentari

crniblogkomunizma.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • neolina

    a sta si ocekivao od golsteinovi?
    citala sam slavka. iva cu svakako zaobici, ista je to skola

    avatar

    22.11.2008. (21:59)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Kad sam stigla na tvoj blog večeras, prva misao mi je bila: "Pa ubit će me tolikim slovima..." :))) no... pročitala sam sva slova.
    Neću čitati tu knjigu. Ne zbog broja stranica... čak ni zbog loše kritike koju je napisao bloger kojemu vjerujem... nego... ne privlači me tema.
    Međusobni sukobi Hrvata u tom razdoblju su bili prestrašni. To je sramota našeg naroda. Zločini su se dešavali na obje strane.... ja ih sve osuđujem.... strašno mi je žao što su se dogodili... isto mi je tako žao što mnogi krivci nisu kažnjeni zbog njih.
    Sa zanimanjem ću pročitati nastavak koji slijedi...

    avatar

    22.11.2008. (22:55)    -   -   -   -  

  • Slobodna Republika Hrvatska

    D.Butković neka piše o vinima i restoranima, umjesto o dnevnoj politici. I.Goldstein neka piše o srednjovjekovnoj povijesti, a ne o povijesti 20. stoljeća. Pročitajte ovo

    EU uskoro provodi istragu zbog opstrukcija

    avatar

    22.11.2008. (23:49)    -   -   -   -  

  • Slobodna Republika Hrvatska

    http://taliban.blogger.ba#EU uskoro provodi istragu zbog opstrukcije

    avatar

    22.11.2008. (23:53)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @neolina Kako misliš što sam olekivao od oca i sina Goldstein? Upravo to što pišu to i očekujem od njih, jedino me zanima motiv zašto tako pišu, to da mi je znat pa mi je već lakše u životu;-)

    @ima jedan svijet Je Dona, i ja sam bio zabrinut zbog količine slova koja sam napisao, i potajno sam si mislio da sam isti kao Ivo Goldstein što se tiče količine;-) Baš lijepo za pročitat da mi vjeruješ, jer ja vjerujem i tebi, tvojoj dobronamjernosti. Slažem se da su međusobni sukobi Hrvata u WWII strašni i moj je cilj da se ne ponove, i čak, vjerovala ili ne da se ne ponove ni hrvatsko-srpki sukobi, ali pretpostavka je za to da se sazna istina koja se dogodila, i da prestanu etiketiranja tipa "mi smo nevini i bezgrešni, mi smo najbolji, a vi ste najgori etc"

    @Slobodna Republika Hrvatska Nisam shvatio, kakvu istragu zbog kakve opstrukcije EU uskoro provodi? Zbog opstrukcije istraživanja komunističkih zločina ili borbe protiv korupcije?

    avatar

    23.11.2008. (00:06)    -   -   -   -  

  • Slobodna Republika Hrvatska

    21.11.2008. na Talibanu napis o Tati i njegovim udbašima

    avatar

    23.11.2008. (00:30)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @SRH - Kužim sad, istragu u vezi opstrukcije vlasti RH suđenja u Münchenu. To je valjda Njemačka pokrenula na razini EU istragu jer je to zahtijevao Glavni državni odvjetnik Savezne Republike Njemačke od njemačke vlade. To je dobro da bude istraga jer će Mesić i Sanader sad morati odgovorit na konkretna pitanja, a ne može se ni Bajić više izvlačit na foru da stavi kaznenu prijavu u ladicu i čiča miča gotova priča.

    avatar

    23.11.2008. (00:49)    -   -   -   -  

  • Taurunum

    Volio bih doći do knjige, ako je ikako moguće. Gdje se može u Zagrebu kupiti?

    avatar

    23.11.2008. (09:51)    -   -   -   -  

  • zora

    pogledajte:

    http://www.kastelir.com/istina_2.htm

    avatar

    23.11.2008. (10:04)    -   -   -   -  

  • rusch

    Dedaković i Borković su oficiri KOS-a. U Vukovar su poslati da nadgledaju provedu dogovora Tuđman-Milošević. U međuvremenu su u Vukovar stigli HOS-ovci koji su konsolidirali obranu i pomrsili konce ovoj dvojici. Paraga o dogovoru nije ništa znao i ozbiljno je slanjem svojih ljudi ugrozio Tuđmanov projekt. Tada je Tuđman odlučio likvidirati HOS jer su mu prečesto pljuvali u supu.Dva tzv. pokušaja proboja su ćorci koji su trebali Tuđmanu dati alibi. Sve izjave Borkovića i Dedakovića date poslije su laži. U zamjenu su dobili lovu poreskih obaveznika i žive ko bubreg u loju. Sve ovo znaju svi iz državnog vrha, pa sigurno i Pupovac zato je na posredan način rekao voditelju emisije „ne seri u ventilator“ jer bi govna mogla poprskati i Sabor i Vladu, a onda zbogom lagodni živote na grbači Hrvatskog Naroda

    avatar

    23.11.2008. (10:56)    -   -   -   -  

  • rusch

    Izgleda da sam na pogrešnom mjestu upisao, ma nek stoji.

    avatar

    23.11.2008. (10:58)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Taurunum - Tel. od autora knjige u Zagrebu je 492 - 3207 Prodaje knjigu za 100 kuna (da pokrije troškove tiskanja jer želi tiskati i treću knjigu pod naslovom "Hrvatska posvijest 20. stoljeća")

    @rusch - Nema veze, od viška glava ne boli:-)

    avatar

    23.11.2008. (18:37)    -   -   -   -  

  • hsp1861

    neopisivo mi je žao što za jednu osobu poput vas cbk koji tolko volite i poznajete povijest nema mjesta u visokom školstvu ili barem u srednjim školama. primite moje iskrene pozdrave.

    avatar

    24.11.2008. (01:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...