Komentari

tricenasesvakodnevice.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • levant

    je. samo što ja nemam taj problem. ja imam problem hiperaktivnosti. ja čovječe sve mogu, sve znam, sve bi ja...ja sam obrnuti ekstrem od onih koji niš ne mogu, niš neznaju, niš neće.
    i ondak se razbacam na sto strana, sve bi ja...i trčala kroz saharu i.....a dođe ti na isto. rezultat je isti. tako da mislim da treba pronać sredinu ajme opet sam se razlaprdala idem odlazim kidam nalijevo

    avatar

    21.11.2008. (15:04)    -   -   -   -  

  • 7 dana

    čekaj prvo sam motivirana da komentiram/podijelim svoje iskustvo
    pretužno je to kako se mali psi mogu uvrijedit kad ih se pokušava uredit/naučit redu
    moja biserka jede govna. ponekad. što mene baca u razna stanja jer kad to radi onda i zna da to šta radi nikako nije dobro i bježi kolko ju sve četiri nose. leti, jer NJOJ je to PREDOBRO! :-/
    e. a kad za to nastrada i završi ošpotana i u kazni- onda se ONA ljuti na MENE! a-ha! kad joj nakon nekog vremena hoću dat da mi poliže ruku i da se pomirimo (jer, kvragu, dok ona sjedi u kazni, meni fali to pseto ;-D ) - e tad ona povrijeđeno okrene glavu od men i moje ruke pomirenja. tako!
    ne znam zašto bela tebi zamjera. ali budi sigurna da si zgriješila. ili je ona zabrijala nešto povezano za stol, tebe i tvoje ustajanje od stola. u svakom slučaju, proć će nju to. jadna ti ;))))))))
    što se ovog posta tiče i ideje da nam samo motivacije fali-ma slažem se! "neki ljudi" (čitaj:-ja) jednostavno nemaju volje jer su uvjereni da im niš ne ide od ruke....hm da.

    avatar

    21.11.2008. (15:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...