Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • snoopyshist

    Eh, draga, probaj još zaokružit situaciju time da zatražiš kredit, a da te banka odbije, pa će te blues oprati dodatno. Nisam ja u pitanju, nego frendica. Da ironija bude veća, ona je djelatnik te iste banke gdje je zatražila kredit. Ja svake godine poklanjam sitnice, ali uz puno ljubavi, tako da ni ova godina neće biti izuzetak. A možda i konačno dobijem zaostale plaće...pisala sam o tome nedavno.

    avatar

    20.11.2008. (08:41)    -   -   -   -  

  • Marijan M. (34)

    potpuno si u pravu kad veliš da blues najbolje opisuje trenutno raspoloženje... u tu čast idem si sad pustit neku staru bluzersku stvarčicu da ne mislim na stanje na svojem tekućem...

    avatar

    20.11.2008. (09:17)    -   -   -   -  

  • Sam' što nije

    Ah, dobro, Božić ionako nije u novcu, poklonima, niti ukrasima... Nemoj da te to bedira, i skroman Božić je ipak Božić! :)
    MiB

    avatar

    20.11.2008. (09:54)    -   -   -   -  

  • Daisy

    meni je svake godine sve to bljak, a pogotovo ove jer jedva čekad da prođe Božić, a nije još ni došao. I moju firmu pogađa sva ta sranja, a pogotovo moj ugovor o radu koji je još uvijek na određeno. I to mi ide naživce!

    avatar

    20.11.2008. (10:20)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    je, bas tuzno :(

    avatar

    20.11.2008. (10:57)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    A svi zaboravljamo kak je bilo za vrijeme rata kad je plaća pala na tadašnjih 150-200 DM-a, imali smo za režije i hranu i to je to. Pa preživjeli. tak ćemo i sad.
    Ja sam onaj drugi tip, kad mi netko nameće stezanje remena, ja rastrošnaaaaa, pa neće to nitko umjesto mene ni platiti ni zaraditi,a ponajamnje država.

    avatar

    20.11.2008. (11:36)    -   -   -   -  

  • Thin Lizzy`s Junkyard

    nema ni kod mene bozhicha ove godine. bar ne ove izkomercijalizirane verzije. taman sam frishko nezaposlena. al ljuti me to njihovo bahato razbacivanje parola o stezanju remena. neki ni nemaju remen.. i gache su im na prosjachkom shtapu. jedino kaj oni josh mogu stegnut je omcha oko vrata na pvom drvetu...

    avatar

    20.11.2008. (12:06)    -   -   -   -  

  • n@t@

    JUST SO U KNOW
    ....oooO...............
    .....(....)...Oooo....
    ......)../.....(....)...
    . ....(_/.......)../....
    ...............(_/......
    ... I WAS .............
    .......... HERE ....... TOOO =))

    avatar

    20.11.2008. (13:19)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    Ma svi živimo tako, šparski, i ne ponašamo se bahato i rastrošno nego pokušavamo s crkavicom živit ko ostatak normalnog svijeta...

    Inače, što se DM detrdženata tiče, meni su oni njihovi za skidanje fleka milijun puta bolji od npr. precijenjenog i neefikasnog ... bože, ono sranje u roza ambalaži koje je stalno po tv-u... a i ostalo. I Jessa ulošci. bar nemam osjećaj da među nogama imam malu kemijsku rafinerju, i mogu bit sigurna da mi neće izrasti drugi klitoris ili oko među nogama.

    A ostala kozmetika... pa, dok se imalo trošilo se, a sad ćemo mrvit krede u boji i miješat ugljen s margarinom i crtat oči drvenom bojicom i pljuvačkom...

    avatar

    20.11.2008. (13:58)    -   -   -   -  

  • teuta

    I loše stvari su za nešto dobro, bar čemo smršaviti hahaha. Može se ušparati ali bilo bi dobro da to činimo svjesno i ne zbog Sanadera.
    A tek oni tamo gore (u Saboru) koliko će ušparati hahaha.
    Pozdravček i cmokkkk.

    avatar

    20.11.2008. (14:04)    -   -   -   -  

  • Hvalospjev gluposti

    Blues je nekad dobar i lijep. Ne kažem da je tako i sada, ali... Osobno ovu "štednju" i pozive na manju potrošnju ne doživljavam loše ni kaotično ni udar na sebe (neke druge stvari da). Ja ću ionako kupovati darove kakve sam i do sada. Sa srcem. Ne treba dar koštati 500kn ili više da bi bio dar. Treba biti od srca i s ljubavlju. Zar nam nije jasno da se taj potrošački i prebrzi ritam koji je bio u jednom balonu morao raspuknuti kad tad? Smisao Božića nije bio u prejedanju niti u kupovanju. Već u radosti i veselju. Što ako padne snijeg i zato što nemamo 50kn za bengu odemo pješke na polnoćku? Bit će onih koji neće ić jer im se neda pješke. Neka... Ako ćemo manje kupovati...neka. Možda ćemo se više radovati nekim drugim stvarima ako ih prepoznamo u nama i drugima. Meni je svaki Božić takav. Ne primjećujem razliku. Kada bi pogledao iz potrošačkog kuta ili nekog koga sve ovo jako pogađa, onda bi komotno mogao reći da je meni svaka zima blues... I da... Već se ćuju Zvončići iz trgovina? Još jedan dokaz kolko pretjerujemo... Mogli su barem pričekati prvu nedjelju došašča.

    avatar

    20.11.2008. (14:26)    -   -   -   -  

  • natasa1980kc

    Žalosno je da već sad svi brojimo doslovno svako zrno riže.... a tko zna šta će tek biti

    avatar

    20.11.2008. (14:34)    -   -   -   -  

  • grintavac

    Jedan mi je prijatej reka da štoće ti i novci ako nećeš imat što kupit...jer judi će ostojat bez posla tj neće bit proizvodnje..a napokon je i zaladilo.. i dva dana vrtin ista 2 cd..Billie Holiday i BB King...dušu dala za ovo vrime i ovu situaciju...

    avatar

    20.11.2008. (14:36)    -   -   -   -  

  • jja

    Ja nisam oholo trosila, jer ne mogu, usla bih u minus. Muzic vec prije bi, ali ja sam zla pa ne dam,.
    Najljepsi dio godine mi je ljeto, godisnji, poluprazan grad, toplo i suncano, sladoled na svakom koraku, terase svih lokala pune...potpuno se slazem sa Hvalospjevom gluposti.

    I Bozic mi se ne razlikuje bas, imala nemala puno love. Neki drugi dani da (odmor itd.) ali Bozic nam je uvijek isti, intiman i skroman.

    avatar

    21.11.2008. (09:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...