Ma zbilja me nasmiješ. Ja isto ne znam nikakva dizana tijesta i tiješto za štrudl ( tanke kore ) ali nemam niti aparat za kruh. Pa nie ti valjda teško barem izvagat i stisnut pravi botunić.... meni bivši kupio krasnu mašinu za rezance, mlince, nikad je nisam upotrijebila. Baš sam neka... laku nć !
19.11.2008. (01:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
hahaha,svaka cast,upravo sam razmisljala o kupovini aparata za kruh.hahah,uh kako samo pogodi...ostavljam ti topli zagrljaj u ovo jesenje jutro...:-)))
19.11.2008. (07:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vidiš, kako ti aparati zezaju! :)))) Najbolje je - sam svoj majstor...Najsigurnije! I ništa ne može zamijeniti miris kruha pečenog u pećnici - kakvi aparati ....:))) Hvala na čestitkama i povjerenju za engleski! :))) Pusa, pozdrav od Luki+Goldie+bebači
19.11.2008. (11:45)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ajme sad si me u crnjak bacila. Zašto?? Pa radi ovog aparata. Ja sam ga dobila prije skoro 4 godine kad sam se udala i čeka me da ga upotrijebim. Sve sam aparate ostavila za našu kužinu koja bi se btw trebala montirat ovaj tjedan, pa tako i taj aparat. Nadala sam se da ću samo pritisnut botunić i gotovo! Kad ono..........lakše će mi ga biti ispeći. Moja sveki razvlači kore za pitu i radi kruh SAVRŠENO!
19.11.2008. (13:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
prekrasan kruh,haha,božićni,svečani,,,pobogu curo pa tebi ide ta tehnika od ruke da nije vjerovat,,ja sam imao taj aparat i bacio ga,em košta struja dok ispeče kruh više nego da ga kupim,em moraš razvagivat,em nikad neznaš hoćeš li ga pojest ili trčat u dućan po kruh,,moja iskrena preporuka-baci vraga dok nije kasno,,od svih mašina ja priznajem jedino ciklon za pravljenje pjene od mlijeka,salamoreznicu i električnu mašinu za meso mljet,,sve ostalo je nedorađeno i s lijevim patentom,, ps. a jesi probala u njega mirišljivu sol stavljat,možda bi to funkcioniralo pa ga montiraj u saunu,,
19.11.2008. (15:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Poštovana, bilježim se sa štovanjem za preuzimanje te defektne mašine koja će od danas u vašem cijenjenom domu sakupljati prašinu.
Ne budi blesava, imaš dobru mašinu, peci kruh u njoj, barem znaš šta si u nju stavila. Moja mašina je neka žnj kvalitete i izvedbe, a pečem kruh sve u 16. Evo vidi sama
19.11.2008. (15:32)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ja san oti pekač nabavila za Vis i spasija me! I moj je neka žbrlj marka. Navečer ubacin sve u njega, pritisnen par botunića i programiran ga da bude gotov kruv u 8 uri ujutro. A onda te ujutro probudi miris kruva, mmmmm, aj dobro - prvo te probudi mišanje i sviranje, ali kad zamiriše, mmmmmm. A tek tijesto za picu kako umisi!!! najbolje!!! I meni prvi put nije uspilo, sve san krivo razumila i stavila previše kukuruznog brašna, pa se ništa nije umisilo i ostali samo tvrdi žganci. Poslin san se raspitala i sve je išlo bez greške. Ovo lito se nešto pokvarilo kod programiranja, pa peče samo odma i sad - ali kruv je --mmmmmmljac! :-)))
19.11.2008. (16:36)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
znaš da sam si pomislila ga kupit, pa da djecu razveselim domaćim kruhom...ovako izgleda kao da je aparat za bronhi bombone radit:) ajde pročitaj ta uputstva, da vidim jel valja za kupit:)
19.11.2008. (16:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
skoro san ga i ja kupila, ma kad san probala kruv iz njega - odustala san! previše pupe!!! bolje napravit dvi manje štruce bez aparata. meni ukusnije ;-)
19.11.2008. (17:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Do prije godinu, dvije bar jednom tjedno pekla sam kruh. I uvik ISPA lipo. A NEKI kolači koliko god se trudila nisu ... Neki BOTUN u glavi ne da ... Zadnjih miseci IZBACILA san i kru' s mog jelovnika !
Lipo te pozdravljam.
19.11.2008. (17:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
moj odavno pili da će kupit aparat, a ja ne dam, i sad kad te čitam, mislim si, dobro da nisam, ali vidi šta Sanja kaže, a i ti kažeš da je ukusan, pa sve skupa, nije loš
19.11.2008. (21:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Hahaha, stvarno je dobar! Onda se neću puno ni trudit oko njega, nego čim ne bude išlo letit će u kantu. Izgleda da će mi najisplativije biti da me moja sveki nauči! Brže, bolje, efikasnije. Zamuti, pričekaj da se digne, primisi i stavi peć.
20.11.2008. (11:29)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Još jučer sam mislila komntirati, al me nešto spriječilo.......samo da se pohvalim - ja znam ispeći pravi kruh! No, to ne znači da ga pečem :)))))))))))) I ja sam si to mislila kupiti......al kad ti kažeš da ne valja.....neću :))))
20.11.2008. (12:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
brodjanka
Hahahahah..draga moja,ja bih ti sad trebala reći kako kruh uopće nije problem..i nije..samo moraš imati svježi kvasac-gemu,tijesto mora biti blizu izvora topline da se digne duplo u odnosu na zamješenu smjesu,premijesiš i u tepsiju..!Ali zato ni jednom nisam uspjela napraviti dobre medenjake,a imam bar deset recepata i sto preporuka..zadnji su ispali tako tvrdi,da su mogli dobiti certifikat sa neograničenim rokom trajanja...!Od tada nisam više ni pokušavala..eto,ako te to može utješiti!Svaštara
20.11.2008. (13:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
a da ipak pročitaš upute, moja kćer je ovakav apart dobila od nekog i to bez jednog bitnog dijela. Poduzetna, kakva jest nabavila je u servisu nedostajući dio i upute koje nije imala i sad joj obitelj ima svaki dan topli kruh na stolu. Sve mjeri žlicama (nepuna žlica brašna=10g, osrednje puna=15g, a vrhom puna žlica=20 g brašna), tekućinu, nećeš vjerovati mjeri starom dječjom bočicom. Kvasac kupuje pekarsko pakovanje od pola kg, živa jeftinoća. Eksperimentira miješajući razne vrste brašna, peče integralni kruh, kruh sa sjemenkama, sa začinima...kojiput u pekaču samo umijesi tijesto za pizzu ili kiflice. Najnoviji eksperiment je kruh sa krompirom. Ona je oduševljena sa svojim pekačom, nedavno mi je rekla da ove godine za Božić ona mijesi orehnjaču, jer će tijesto zapravo savršeno umijesiti u pekaču...
20.11.2008. (20:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Oli nevidiš kod zdravih očij ! Mulinex ti radi bijeli, polubijeli i crni kruh istovremeno, a ti neznaš :):):) Stavi dva zrna kukuruza paš imat i kukuruzni:):):) Jubac nona :):)
20.11.2008. (20:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Slažem se s Tobom - nema više smijeha ni osmjeha na licima ljudi :((( Na žalost! Nismo dobri jedni prema drugima...Uvijek me to rastuži....:(((( Pusa, pozdrav; laku i ugodnu noć od Luki+Goldie+bebača
20.11.2008. (23:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lobotomya
Ma zbilja me nasmiješ. Ja isto ne znam nikakva dizana tijesta i tiješto za štrudl ( tanke kore ) ali nemam niti aparat za kruh. Pa nie ti valjda teško barem izvagat i stisnut pravi botunić.... meni bivši kupio krasnu mašinu za rezance, mlince, nikad je nisam upotrijebila. Baš sam neka... laku nć !
19.11.2008. (01:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jedna dusa a nas dvoje
hahaha,svaka cast,upravo sam razmisljala o kupovini aparata za kruh.hahah,uh kako samo pogodi...ostavljam ti topli zagrljaj u ovo jesenje jutro...:-)))
19.11.2008. (07:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sanja ...
Nisi naštimala boju...boje korice mogu biti 3, tvoja je svijetla ;)
19.11.2008. (11:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Vidiš, kako ti aparati zezaju! :)))) Najbolje je - sam svoj majstor...Najsigurnije!
I ništa ne može zamijeniti miris kruha pečenog u pećnici - kakvi aparati ....:)))
Hvala na čestitkama i povjerenju za engleski! :)))
Pusa, pozdrav od Luki+Goldie+bebači
19.11.2008. (11:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
grintavac
A vidin ja da si ti još uvik u fazi leta na metli a ne na usisivaću:)))
19.11.2008. (12:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ana
Ajme sad si me u crnjak bacila. Zašto?? Pa radi ovog aparata. Ja sam ga dobila prije skoro 4 godine kad sam se udala i čeka me da ga upotrijebim. Sve sam aparate ostavila za našu kužinu koja bi se btw trebala montirat ovaj tjedan, pa tako i taj aparat. Nadala sam se da ću samo pritisnut botunić i gotovo! Kad ono..........lakše će mi ga biti ispeći. Moja sveki razvlači kore za pitu i radi kruh SAVRŠENO!
19.11.2008. (13:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dordora2
Ma kruhek je baš lepi ovak dvobojni - izgleda ko čokolad-torta s kapom od šlaga...)))
19.11.2008. (14:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fizikalac
prekrasan kruh,haha,božićni,svečani,,,pobogu curo pa tebi ide ta tehnika od ruke da nije vjerovat,,ja sam imao taj aparat i bacio ga,em košta struja dok ispeče kruh više nego da ga kupim,em moraš razvagivat,em nikad neznaš hoćeš li ga pojest ili trčat u dućan po kruh,,moja iskrena preporuka-baci vraga dok nije kasno,,od svih mašina ja priznajem jedino ciklon za pravljenje pjene od mlijeka,salamoreznicu i električnu mašinu za meso mljet,,sve ostalo je nedorađeno i s lijevim patentom,,
ps. a jesi probala u njega mirišljivu sol stavljat,možda bi to funkcioniralo pa ga montiraj u saunu,,
19.11.2008. (15:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sam' što nije
Dobro je, sad znam da ga neću kupiti (a već sam bila kukala kako bih mogla fino praviti kruh svaki dan...)!
MiB
19.11.2008. (15:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
romantales
Poštovana,
bilježim se sa štovanjem za preuzimanje te defektne mašine koja će od danas u vašem cijenjenom domu sakupljati prašinu.
Ne budi blesava, imaš dobru mašinu, peci kruh u njoj, barem znaš šta si u nju stavila. Moja mašina je neka žnj kvalitete i izvedbe, a pečem kruh sve u 16. Evo vidi sama
19.11.2008. (15:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gustirna
Ja san oti pekač nabavila za Vis i spasija me! I moj je neka žbrlj marka. Navečer ubacin sve u njega, pritisnen par botunića i programiran ga da bude gotov kruv u 8 uri ujutro. A onda te ujutro probudi miris kruva, mmmmm, aj dobro - prvo te probudi mišanje i sviranje, ali kad zamiriše, mmmmmm.
A tek tijesto za picu kako umisi!!! najbolje!!! I meni prvi put nije uspilo, sve san krivo razumila i stavila previše kukuruznog brašna, pa se ništa nije umisilo i ostali samo tvrdi žganci. Poslin san se raspitala i sve je išlo bez greške. Ovo lito se nešto pokvarilo kod programiranja, pa peče samo odma i sad - ali kruv je --mmmmmmljac! :-)))
19.11.2008. (16:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fulvus
znaš da sam si pomislila ga kupit, pa da djecu razveselim domaćim kruhom...ovako izgleda kao da je aparat za bronhi bombone radit:)
ajde pročitaj ta uputstva, da vidim jel valja za kupit:)
19.11.2008. (16:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
primakka
skoro san ga i ja kupila, ma kad san probala kruv iz njega - odustala san! previše pupe!!! bolje napravit dvi manje štruce bez aparata. meni ukusnije ;-)
19.11.2008. (17:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
promatram, razmišljam
Do prije godinu, dvije bar jednom tjedno pekla sam kruh.
I uvik ISPA lipo.
A NEKI kolači koliko god se trudila nisu ...
Neki BOTUN u glavi ne da ...
Zadnjih miseci IZBACILA san i kru' s mog jelovnika !
Lipo te pozdravljam.
19.11.2008. (17:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nitko nije otok
moj odavno pili da će kupit aparat, a ja ne dam, i sad kad te čitam, mislim si, dobro da nisam, ali vidi šta Sanja kaže, a i ti kažeš da je ukusan, pa sve skupa, nije loš
19.11.2008. (21:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
donin svijet
Sva sreća da u trgovinama ima puno šarenih vrsta kruha za kupiti... a ovu čudnu spravu možeš lijepo koristiti kao kutiju za nakit. :)
19.11.2008. (23:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fulvus
draga Katja, ti si spremna za gepeknu razmjenu, uvijek to možeš uvaliti pljoskicama, naprimjer: meni!:)))))
20.11.2008. (11:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pjesma o jednoj mladosti
Eto je na. A ja se već nabrusila za kruhostroj. Znači, piš ga vrit... :))))
20.11.2008. (11:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ana
Hahaha, stvarno je dobar! Onda se neću puno ni trudit oko njega, nego čim ne bude išlo letit će u kantu. Izgleda da će mi najisplativije biti da me moja sveki nauči! Brže, bolje, efikasnije.
Zamuti, pričekaj da se digne, primisi i stavi peć.
20.11.2008. (11:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
suncokretica
Još jučer sam mislila komntirati, al me nešto spriječilo.......samo da se pohvalim - ja znam ispeći pravi kruh! No, to ne znači da ga pečem :)))))))))))) I ja sam si to mislila kupiti......al kad ti kažeš da ne valja.....neću :))))
20.11.2008. (12:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
brodjanka
Hahahahah..draga moja,ja bih ti sad trebala reći kako kruh uopće nije problem..i nije..samo moraš imati svježi kvasac-gemu,tijesto mora biti blizu izvora topline da se digne duplo u odnosu na zamješenu smjesu,premijesiš i u tepsiju..!Ali zato ni jednom nisam uspjela napraviti dobre medenjake,a imam bar deset recepata i sto preporuka..zadnji su ispali tako tvrdi,da su mogli dobiti certifikat sa neograničenim rokom trajanja...!Od tada nisam više ni pokušavala..eto,ako te to može utješiti!Svaštara
20.11.2008. (13:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Irida
a da ipak pročitaš upute, moja kćer je ovakav apart dobila od nekog i to bez jednog bitnog dijela. Poduzetna, kakva jest nabavila je u servisu nedostajući dio i upute koje nije imala i sad joj obitelj ima svaki dan topli kruh na stolu. Sve mjeri žlicama (nepuna žlica brašna=10g, osrednje puna=15g, a vrhom puna žlica=20 g brašna), tekućinu, nećeš vjerovati mjeri starom dječjom bočicom. Kvasac kupuje pekarsko pakovanje od pola kg, živa jeftinoća. Eksperimentira miješajući razne vrste brašna, peče integralni kruh, kruh sa sjemenkama, sa začinima...kojiput u pekaču samo umijesi tijesto za pizzu ili kiflice. Najnoviji eksperiment je kruh sa krompirom. Ona je oduševljena sa svojim pekačom, nedavno mi je rekla da ove godine za Božić ona mijesi orehnjaču, jer će tijesto zapravo savršeno umijesiti u pekaču...
20.11.2008. (20:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Wish-master
Oli nevidiš kod zdravih očij ! Mulinex ti radi bijeli, polubijeli i crni kruh istovremeno, a ti neznaš :):):) Stavi dva zrna kukuruza paš imat i kukuruzni:):):)
Jubac nona :):)
20.11.2008. (20:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Slažem se s Tobom - nema više smijeha ni osmjeha na licima ljudi :((( Na žalost!
Nismo dobri jedni prema drugima...Uvijek me to rastuži....:((((
Pusa, pozdrav; laku i ugodnu noć od Luki+Goldie+bebača
20.11.2008. (23:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Ma glavno da je pečen, a i možeš se hvaliti maherima da znaš ispeć kruv u dvi boje ;)))))))
16.09.2009. (21:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...