Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Cranberrie

    da se to bar više nigdje na svijetu ne događa... a upravo se negdje događa... ljudska glupost je tako beskrajna

    avatar

    18.11.2008. (20:20)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas 2 2

    E draga...da samo oni. A ovdje u Puli???? Zamisli u ono doba kojih je komentara bilo, a ja ih na svoje uši čula. Čitaj dobro: "Zašto ja moram svoga sina slati tamo preko Učke, da se za njih bori? ili još bolje "Ma ti Vukovarci su krivi za sve, da nisu skakali na tenkove ništa se nebi dogodilo!" i još puno puno toga..... Gadilo mi se to slušat, svaka čast bilo je i iznimaka.....ali,ali,ali..... bile su rijetke. Dok je Vukovar krvario oni su živjeli mirno i bilo im je krivo što Vukovarci "skaču na tenkove" , neznam samo da li bi oni u Puli tenkove koji im ruše grad, zasipali cvijećem i dobrodošlicom ili bi branili svoje domove? Ma, nikad to neću zaboraviti sa koliko se jala i zlobe i bešćutnosti se spominjao Vukovar.., ratište i branitelji ..ovdje u Puli.

    avatar

    18.11.2008. (20:38)    -   -   -   -  

  • katalona

    Ne ponovilo se!
    Uvjerena sam da ne bih mogla ponovo proživjeti sav onaj strah...strah za malo dijete, strah za muža, strah za brata (strah za sebe sam potisnula negdje duboko)... srce bi mi prepuklo!!!

    avatar

    18.11.2008. (20:38)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    jesu onda dobro živjeli,no eto ove godine su si zabranili da dijele,ili je to maska za narod,,jebo političare,ja da imam ja bi iz principa dijelio cijeloj zemlji,,

    avatar

    18.11.2008. (21:16)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Bome baš tako je bilo...i istina je da su i onda i sada vodili svoju politiku, a jadan narod na žalost plačao životima...jadno....jadno....

    avatar

    18.11.2008. (22:14)    -   -   -   -  

  • Živjeti svoj život

    Pitam se da li su danas političari osjetili išta više od obaveze koja se mora ispuniti po "službenoj dužnosti" ili sam ja jednostavno postala cinik?

    avatar

    19.11.2008. (00:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...