Komentari

mirinemir.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • suncokretica

    A znaš li da smo ustvari bili jako naivni sklanjajući se u takve i slične podrume? Imali smo sreću pa nijedna nije pogodila u prostor iznad nas......Samo.....nije bilo boljih podruma. A 100 metara od naše zgrade je atomsko sklonište. Tako blizu, a tako daleko......Ja sam se jednom sakrila u ćošak sobe, između ormara i zida, u tom trenutku mi se činilo sigurno. Tek kad je nastala strašna tišina, kad je susjed koji je bio kod nas došao do mene rekao mi je da mi je iznad glave otvoreni prozor......nisam se sjetila da mi se staklo moglo sasuti na glavu i svu me srezati.
    A zvuk VBR-a......svaka iduća detonacija je sve bliža i bliža i bliža i pitaš se.......i sve što možeš je pokriti dijete sobom i sebe kojim jastukom (rekao mi je deda da je jastuk dobar, da se u njega geleri "zamotaju") i.....čekati da se počne udaljavati.....i brojiti, tada smo znali i koliko iznosi "puno punjenje" pa smo znali i kad će prestati......a koljena počnu klecati tek kad prestane......ne ponovilo se!

    avatar

    18.11.2008. (16:15)    -   -   -   -  

  • zvijezda nova

    Kao što kaže suncokretica - ne ponovilo se. Prestrašno je bilo, i mi smo prošli dio rata, daleko od toga što je bilo u Vukovaru, ali taj rat nas je zauvijek promijenio i izbrisao iskreni smijeh s naših usana. Vrijeme računam na ono prije i poslije rata. Pogotovo što sam u ratu izgubila najbolje prijatelje. Prije smo bili radosni, nakon toga ta iskrena radost nestala je iz našeg srca.

    avatar

    19.11.2008. (14:42)    -   -   -   -  

  • zlatna djeva

    na svoju sreću nisam osjetila ratna djelovanja. Samo par uzbuna. Ipak, i danas me prođe neka jeza kad se sjetim dana kad su ljudi u bundama sa najlon vrećicama u rukama napuštali Vukovar. Jesen se pretvara u zimu, a oni idu i ne znaju gdje i šta ih još čeka. Jezivo. Ne ponovilo se.

    avatar

    19.11.2008. (15:59)    -   -   -   -  

  • bobata

    Strašno...i ja kažem - Ne ponovilo se!!

    avatar

    20.11.2008. (12:19)    -   -   -   -  

  • žubor vode

    Stvarno te ratne godine su uništile mnoge živote , domove ali i ostavile neizbrisiv trag u našim srcima . Više se ne znam smijati kao nekada ... i sigurno znam da to nije samo zbog godina ...
    Pozdrav

    avatar

    21.11.2008. (16:23)    -   -   -   -  

  • dordora2

    Strašno i prestrašno, hvala Bogu da je prošlo i nek se nikad nigdje nikome ne ponovi

    avatar

    21.11.2008. (17:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...