Komentari

elle-woods-gone-brunette.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • lei (iliti kenya)

    Koja štednja :) Meni bi bilo zanimljivo kad bih krenula štediti na takvim stvarima... Ne bih kupila ništa. :(

    avatar

    18.11.2008. (17:00)    -   -   -   -  

  • lobotomya

    Vidim da ti uživaš u špingu... ja ti ne zamjeram to za doktore i vezice jer i ja kad god mogu i imam vezu potegnem je , makar mi je ono smrtna muka ići doktoru iz svih ovih razloga koje si nabrojila ...ali moram reći da me ćudi što peglaš kosu, moja je ravna ko špageti i ludim zbog toga jer nikada nemam frizure. Pusa !

    avatar

    18.11.2008. (18:43)    -   -   -   -  

  • teuta

    Čitala sam tvoj post tako da da sam otvorila "printaj" jer mi se ne vidi cijeli post, nekako je sve zgrnuto na lijevu stranu.
    Nema veze bitno da sam ga ipak uspjela pročitati.
    Obožavam šoping kao i svaka druga žena. Uopće mi nije bitno što ću kupiti tj. ne patim na marke i kad mi se nešto sviđa pogotovo ako je crveno kupujem hahaha.
    I ja koristim crveni lak za nokte kako na rukama tako i na nogama (usput rečeno, Dragi mi lakira nokte na nogama hahaha).
    Što se tiče štitnjače upravo mi je javila sestra iz Češke da ima problema s tom žljezdom i vjerojatno će ići na operaciju.
    Pozdravček draga i cmokkkk.

    avatar

    18.11.2008. (19:17)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Koka, iskreno vjerujem da su to sve pizdarije. Mene više veseli trošit lovu na frajere nego pederima koji stoje iza modne industrije. Zato uvik i iman frajera.

    avatar

    19.11.2008. (09:40)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    dok sam bila mlada, tamo davnih 80tih i 90tih silno sam željela valovitu kosu, onako ko Kelly McGillis u Top Gunu......a bila je ravna ko metla. Sad, kad želim ravnu, ona je valovita. Ma, šta valovita, frčkava, neukrotiva! Dakle, razumijem isfrustriranost:)))

    avatar

    19.11.2008. (09:56)    -   -   -   -  

  • Shimilam

    srećom nemam većih problema s tenom pa mi je dovoljan becutan, sjenilo i maxfactor 2000 calorie look (definitivno najbolja maskara, novije se nisam usudila isprobati).
    kaj se tiče keune silvera, koristim ga već godinu-dvije i skroz sam zadovoljna, a ona njegova tamno ljubičasta boja je fantastična.

    avatar

    19.11.2008. (10:24)    -   -   -   -  

  • djevabajna

    i ja sam kupila masterpis..al samo zbog nagradnjače..i razočarala se momentalno.. to je baš master PIS! puno sam više očekivala..maltene trepke ala miss piggy..kad ono kurac. i četkica mi nekako diže kosu! al nemoj reć audrey..da me ne kara...a lijepo me savjetovala, al neee, djeva trdoglava i lakoma za vizažističkim koferom koji maxić daruje.. ih! tako mi i treba! neću prežalit jednu maskaru šta kupih u jamerici..za 4 dolarz..a genijalna..:(( a kad smo kod jamerike, duša me boli kad vidim da o.p.i. lakovi tamo koštaju 5 baksa, a ovdje ga cepaju 100tinjak kuna! ma marš! ne dam!

    avatar

    19.11.2008. (11:05)    -   -   -   -  

  • anarhija weekly

    ma s ovim ozenjenim vjerojatno bi imala manje problema nego s kakvim pre-slobodnim likom. ovaj je sam sebi zavezao povodac - ne samo brakom, nego vjerojatno jos vise upravnim odborom. to su uglavnom piece of cake kombinacije...

    avatar

    19.11.2008. (11:37)    -   -   -   -  

  • Sam' što nije

    Aaaaw, već sam se zaljubila u tvoj laptop!!
    A što se kupnje jeftinije kozmetike, ja sam već naučila da ne treba gledati cijenu nego sastojke i ono što tebi odgovara. U DM-u se mogu naći fantastični proizvodi, samo treba malo truda, a ni sve što je skuplje nije nužno bolje.
    Neke se cure, eto, kunu u masterpiece, za moje je trepavice loša. Ali 2000 calorie mi trepuške pretvara u lepeze. :)
    Ali čestitam na uštedi! ;)
    MiB

    avatar

    19.11.2008. (15:24)    -   -   -   -  

  • missillusion

    DM, moje mjesto zločina, jbga, limoni je za studente san snova:)), ali Dm je oduran, više ne nosim više od 200 kn jer sve ode u pm kad prođem jedan krug oko blagajne hahah...ne znam zašto tako mami,ali stala sam jednom kad sam one bodove skupila odjednom oko 10 komada, tad sam htjela lupat glavom o zid:) i tako, kontrola sad oko dm-a je rezultirala nestašicom make upa, mada sam u fazi kad se i ne šminkam, sad oko blagdana uskoro ću opet sve spiskati , jbga....., sviđa mi se tvoj laptop iako nisam vidjela, ali zamišljam onako baš kao kod elle woods:)))

    avatar

    19.11.2008. (15:35)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    wou! svaka čast. i ja danas bila u DM i pokupovala njihove šampone za kosu i telo... moji doma tak i tak ne vide razliku, a nalijevaju po glavi i sebi i previše tih pomada.... da ne velim da mi perilica za suđe čist dobro pere i s tim jeftinim proizvodima. nek crkne ako baš hoće, za razliku cijene kupiti ću novu (ne vidim zašto Calgonit košta pet puta više!!)... i da - a frajer?? fakat pucaš visoko! i nadam se da će ti se posrećiti...

    avatar

    19.11.2008. (16:45)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Moja seka ti prati onaj divastic forum i tamo žene razmijenjuju iskustva, sve u svemu, ona mi je glavni guru kad je kozmetika i noviteti u pitanju s obzirom da ima jako osjetljivu kožu na licu i puno novca troši na kvalitetne kreme i pudere. Iskreno, imam samo dva chanel laka i jedan njihov ruž koji sam kupila nakon sje dana na poslu da se utješim, koristim inače nekakvu srednju klasu kozmetika tipa pupa, loreal, ellen Betrix, ali parfemi...to kad zabrazdim, kupujem na rate, moje omiljneno mjesto za to su Martimex na Trgu i Limoni u KC. DM mi je drag, ali tamo gledam više vatice, kremice, šampone i stvari za čišćenje, nego dekorativnu kozmetiku,evenutalno niveinu kozmetiku kupim, skroz mi je ok.

    avatar

    19.11.2008. (22:54)    -   -   -   -  

  • Ruby Nelle

    hvala bogu pa moja kosa i koža ne zahtijevaju extra posebnu njegu, tako da ne moram izdvajat gomile para za posebne preparate... već godinama koristim l'oreal (onaj rozni, sad se nemrem sjetit kak se zove) šampon i regenerator, ok mi je, a za lice garnierovu kozmetiku i kremu za lice s aloe verom. a maskara - vjerna sam max factoru 2000 calorie. :)

    avatar

    20.11.2008. (09:01)    -   -   -   -  

  • jon snow

    Ne znam da li je dobrodošao muški komentar ovdje, ali ipak ću komentirati.
    Zapravo sam htio komentirati i prošli post, jer sam ostao potpuno fasciniran, ali kao anonimac nisam mogao. Na kraju sam uspio iščupati šifru sa neuspjelog pokušaja pisanja bloga i mogu komentirati.
    Uglavnom samo želim napisati da sam ponovo fasciniran, da ti se divim i jedva čekam neki novi post.

    avatar

    20.11.2008. (13:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...