Komentari

gosponprofesor.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • luki 2

    Predivan i emotivan opis jedne posebne mace - tvoje mace!
    Vole Vas Luki+Goldie+bebači

    avatar

    15.11.2008. (22:57)    -   -   -   -  

  • katalona

    Nije da se hvalim, ali i moja mačka je plemenitog porijekla, potomak višestrukih šampiona!!!
    Mjauuuu!

    avatar

    15.11.2008. (22:58)    -   -   -   -  

  • dome

    A ja moje nađem obično kraj kante, odbačene, izgubljene, jadne. A gle sad spava na kušinu, ispod nje pas raširija se na leđa, ladi jaja. Idila.

    avatar

    16.11.2008. (00:06)    -   -   -   -  

  • zbunjen

    Moja je maca Lukrecija davnih dana također bila spašena kao mače iz kante za smeće. Spašena je od sigurne smrti. Čistokrvni mješanac. Jako mi nedostaje njezin mjauk, njene pametne oči, njeno prisustvo. Žao mi je što je mačji život prekratak da bi nas mačke pratile u starosti.

    Kod mačaka najviše mi se sviđa upravo njihova nezavisnost, sloboda duha. Njihova samostalnost i sposobnost snalaženja u svakoj situaciji, u svakom okruženju.

    avatar

    16.11.2008. (00:49)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    I moj Maki je spašeni napušteni mačić koji sad živi kao kraljević, što ti je sudbina...
    Pitam se da li kad ostavljaš mačka na čuvanje napišeš kako se može nositi kao krznena kragna oko vrata...

    avatar

    16.11.2008. (08:12)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    da znas da mi se ucinilo da je to bila uputa nekome. naime, takvu sam uputu na 4 stranice napisala mom muzu. kad je prvi put sa sinom trebao ostati sam nekoliko dana :D
    a kako macora opisujes..sve nekako dobijem zelju za jednim :).

    avatar

    16.11.2008. (10:20)    -   -   -   -  

  • La Boîte noire

    Super postovi o mačkama i tvom mačku.Obožavam mačke i sve je točno što si napisao.Mačke su zakon!:)

    avatar

    16.11.2008. (19:07)    -   -   -   -  

  • gospon profesor

    Hvala svim ljubiteljima mačaka na komentarima! Razumijemo se! ;) Inače, jedni razlog zašto nemam mačka bez rodovnika je taj što iz iskustva znam da - ništa manje vrijedne - "obične" mačke ne bi mogle živjeti bez lutanja po susjedstvu, a ovaj moj može. To je jednostavno karakteristika pasmine, da boravi u zatvorenom, ograničenom prostoru, a da ne padne u depresiju. Moj mačak ZAISTA nije u depresiji :))). Dakle, čim se steknu uvjeti, bit će mačaka, pasa i tko zna čega sve ne! Ime mačka ne spominjem: anoniman ja, anoniman on ;)

    avatar

    16.11.2008. (20:29)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    hah podsjetio si me na mog mačka....ovih dana stavljam post o njemu:)

    avatar

    16.11.2008. (22:33)    -   -   -   -  

  • Kućanica u Japanu

    Divan post o macku! Sad, slicicu mu ovdje valjda neces staviti, cuvas mu identitet, zar ne? Ime nista, slika nista? Sretan macor s takvim gazdom :-)))
    Nasao se neki macic i u mom susjedstvu, zovem ga Zucko, vrlo je umiljat i drag i stalno mijauce kad me vidi, valjda zato sto se sjeca da sam ja ta koja mu ponekad donese neki slasni zalogaj. Btw, znas li da se i japanske macke odazivaju na 'mic-mic'??! To su tu sve sami poligloti, ako se pojavis s kakvom masnom kobasom pa ih pocastis, nema frke... :-)))

    Ima jedan problem, gospon profesor: pisete jako puno i cesto, tako da vas ja ne stignem citati redovito, a voljela bih...

    avatar

    19.11.2008. (10:01)    -   -   -   -  

  • gospon profesor

    Kućanica u Japanu: hej, pozdrav tebi na drugom kraju svijeta! Drago mi je da me čita netko i u Japanu ;) Da, mačke su poligloti, i te kakvi! Što se tiče skakanja u krilo, ima raznih teorija. Moj mačak najradnije sjedi kod mene, ali zna se dogoditi da sjedne i nekom nepoznatom. Svakog pridošlicu dođe onjušiti, kao i mene kad se vratim izvana. Jedino ne voli kad ga se, po njegovoj procjeni, gnjavi. Onda jednostavno ode. I on i ja smo anonimni, da. Ali, utipkaj "russian blue" u Google, ima puno o njima. Po meni, spadaju u najljepše mačke :) Javi se!

    avatar

    19.11.2008. (12:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...