Komentari

bilonekad.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • opetiga

    hahahhaha bate i meni se omar stisne guica ka je vrime za u likara ..kvragu ih daj ..evo gren omar trazit te tablete da buden ponovo lip i mlad i slanki:)

    avatar

    15.11.2008. (21:00)    -   -   -   -  

  • opetiga

    P.S. Super je pisma sa desne strane.....

    avatar

    15.11.2008. (21:02)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Uh, ne volim ni zubara ni ginekologa. Ali, idem. Ne što hoću nego što moram:( A na mamografiji sam bila. Pa nije to tako bolno, barem meni nije bilo. A valjda je i tu bitno tko ti i kako radi. kod nas radi neki ne znam jel to tehničar ili doktor, ali, čovjek je onako....ni mlad ni star ni lije ni ružan, baš onako.....nepoželjan :))) a meni je palo na pamet kako je njemu cijeli dan gledati cice! I skoro sam prasnula u smijeh, ali, mi je bilo neugodno :))))))
    A lijek....nije loš, nije! :)))))))))

    avatar

    15.11.2008. (21:02)    -   -   -   -  

  • angie

    @tiga - e što volim kad se netko tako slatko smije......ajd kad nabaviš tablete javi naciji jesu li po pristupačnoj cijeni. Triba napravit zalihu jer će nam se doskora financije smrznut.
    A pismu i ja obožavam, zato stoji tamo već pola godine, mogla bi baš stavit i nešto drugo:)
    @suncokretić - A ne znam što je gore, kad te pipa muški ili ženski tehničar, mene dopala ženska i baš sam je svima ishvalila jer je bila jako ljubazna i ugodna pa mi odmah bude nekako lakše. Ali pipanje je pipanje:)))))))

    avatar

    15.11.2008. (21:53)    -   -   -   -  

  • Santea

    Nemoj mi likare molim te spominjati,puna mi ih kapa za cijeli život.Kada vidim bijelu kutu bježim ko vrag od tamjana.Znaš što...i meni bi dobro došle jedne ove kapsule:)))
    Ljubac veliki ostavljam

    avatar

    15.11.2008. (23:05)    -   -   -   -  

  • a ča se tu more

    u likara oden ...tek onda kad je nazovimo to stanje kritično ne zbog straja ..linost mi je glavna mana .......al samo za sebe ....a ča se tiče tablet oli tiga kanspul kako bi rekla moja baba ....neču se ni njima pretjerano veselit jerbo sve zaboravin popi ....pa tako bi i to .....no ...more bi da terapija nebi bila loše :) čisto sumljan ......ni ta likarija negarantira uspjeh hahha ....jadna mimajka ako bi me mlađi uspija izličit ..izličila bi ja njega a ne on mene hihih aj sa gren ča :)))
    sačuvaj me bože mularije :)))))

    avatar

    16.11.2008. (11:07)    -   -   -   -  

  • dordora2

    Ni ja ne volim doktore...uzimam neki lijek protiv visokog tlaka, pa bih morala svaki mjesec ići po recept, ali uglavnom mi se ne da ići pa ga radije kupim nego da idem k doktoru, a sve specijalističke preglede uglavnom eskiviram dok je god moguće...)))
    P.s. ne znam je li greška na mom kompu, ali ne mogu na tvom blogu vidjeti sva slova uz desni rub, jer ih "pojede" box - je li ti netko to već rekao? Sve druge blogove vidim normalno.

    avatar

    17.11.2008. (01:20)    -   -   -   -  

  • opetiga

    Efo san dosa popit likariju ..mogla si bar casu vode ostavit ...:)

    avatar

    17.11.2008. (12:53)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Nelagodno je, mislim da se svi možemo složiti s tim. Onda još ta doza straha - kod nekoga veća, kod nekoga manja. Pitam se postoji li netko koga uopće nije strah. Ali mislim da ni ta osoba nije imuna na nelagodu. Onda barem jedanput na godinu treba i to prebroditi.

    avatar

    17.11.2008. (21:40)    -   -   -   -  

  • MiG

    Što se tiče ovog "lijeka", ne bih se baš složila. ;) Sa mlađima sam više manje stalno, a nikakve vajde od toga, možda rješavaju bore i celulit, ali su mi zato živci u totalnoj banani, a frustrirana sam totalno. Ti mlađi nisu za žene koje hoće sigurnost i pravu, potpunu ljubav ...

    avatar

    13.12.2008. (11:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...