Komentari

nkdubravamladi.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • živac

    Ja kažem da bih umro a da nešto ne kažem.
    Ne pretjerujem, ali '99. ima možda i ponajbolju kolektivnu igru u zagićima i limačima. Statovci pokazuje sve kvalitetniji šut, Galić igra odgovornije - kolektivnije, obrana jako dobra... Fali jedan brzi napadač ili šuter koji pogađa s 12 metara (možda to postane Čibarić). Ja bih trećem golmanu, umjesto drugom, davao jedno poluvrijeme. Mislim da bi se tada mogli boriti za treće mjesto. Za ući u borbu za prva dva mjesta, kao što je to trebalo i Dinamu, trebaju tri do četiri igrača.
    Jako sam sretan zbog 2000. godišta i njihovog trenera koji je u velikoj želji ulazio i po 15 metara u dubinu terena - to nam se kod protivničkih trenera ne sviđa, pa možda i malo više razumijevanja od svih nas za njih.
    ALI nikakvo razumijevanje nemam za suđenje prikazano u srazu '98. godišta. Nisu ga imali niti oba trenera koje je, zbog upućenih mu riječi, mogao obojicu isključiti da mu je savjest bila iole čista. U jednom trenutku je trener Trešnjevke Tkalec nešto ružno (intelektualne sposobnosti) doviknuo sucu tražeći da dosudi faul za našu momčad!!!! Istina tražio je i za svoju. Sudac je bio Enterprise - Izgubljeni u svemiru. Rečeno ne opravdava našu lošu igru.

    avatar

    16.11.2008. (15:58)    -   -   -   -  

  • nik titanik

    eto i mene opet da obavijestim svekoliko pučanstvo za novu pobijedu B momčadi rezultatom 5:1 protiv Croatia Sesvete.Bravo dečki samo naprijed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    18.11.2008. (22:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...