Komentari

theangelgame.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Zamojac

    uf, prvo da se ponovo naviknem kako je komentirati nečiji blog... a onda da još smislim neki pametan komentar ;) uglavnom.. drago mi je da sam opet tu, pa makar i samo kao čitalac... i reći ću kao i uvijek diplomatski... ti najbolje znaš svoje razloge, ti najbolje znaš što je dobro za tebe... i ako je to tvoja odluka, ja je poštujem i podržavam ;) Pusa.

    avatar

    14.11.2008. (11:19)    -   -   -   -  

  • Olena

    Mislim da je jedino bitno da ti sama i u potpunosti stojiš iza svoje odluke, a mišljenje drugih ni najmanje nije važno... svi mi tražimo razumijevanje drugih za neke naše pstupke, ali oni koji su nam najbitniji razumijet će... a ako i neće, ni to nije bitno, bitno je da će posnosno stajat uz nas i podržat nas u svemu.... sviđa mi se stav koji imaš, ali to valjda dođe s iskustvom... ili je ipak zrelost ključan satojak.... Ostavljam osmijeh.... ;)

    avatar

    14.11.2008. (11:27)    -   -   -   -  

  • Maiya

    Zasto bih te osudivala? Zasto bi te itko osudivao?
    Ja sam, priznajem, drugacija. Kad volim, volim slijepo i bez obzira na sve. I ne odustajem od voljene osobe ni pod razno... osim ako se nasi osjecaji jednom ne promjene ili ako se desi nesto sto ne mogu oprostiti...sebi ili njemu. Takva sam...
    Ali opet, tko zna da li bih se i ja promijenila da sam s nekim sedam godina? U tako dugoj vezi nisam bila. I samo ti znas sto, kako, zasto.
    Drzim ti fige i andam se da si ok. Uzivaj i zivi punim plucima... zivot je samo jedan.

    avatar

    14.11.2008. (11:54)    -   -   -   -  

  • lei (iliti kenya)

    Oh da, napravila i ja nešto slično. Ali moram priznat da si me zatekla. Kome ćeš sad ići na utakmice? :(
    (to mi je prva asocijacija na tebe :D)

    avatar

    14.11.2008. (11:59)    -   -   -   -  

  • emanuele

    nipošto te neću osuđvati jer otkad sam imala dužu vezu mogu shvatiti sve što ona nosi...sve uspone i padove, sve ono dobro i loše što se prelomi i događa u osobi...
    svi misle da je nešto što promatraju iz vana idealno no nitko ne zna kako je unutar toga, to samo zna osoba koja to proživljava i sigurna sam da je svaki tvoj razlog opravdan i na kraju najvažnije je da si ti sretna i zadovoljna, jer vjeruj mi nekad je bolje sa pola puta, nego sa cijeloga...:-)
    i imaš pravo...ne smiješ se skrivati iza veze ma koliko ta sigurnost bila dobra, pa i ako te povrijede, pa i ako vide tvoje slabosti....čovjek si
    Uh mislim da ću se raspisat pa mi je nekako bolje da stanem...u svakom slučaju draga samo hrabro naprijed..:-)))

    avatar

    14.11.2008. (12:22)    -   -   -   -  

  • Tedica

    Najbolja odluka mog života je bila da prekinem vezu s bivšim nakon skoro 6 godina hodanja, zaruka i zakazanog datuma vjenčanja. Tada je bilo teško u mičku paterinu i kajala sam se godinama, pokušavala umanjiti osjećaj nelagode ali nije išlo. Danas smo oboje sretni ali s drugim ljudima, u drugim gradovima i sve se posložilo onako kako je trebalo. Kissi.

    avatar

    14.11.2008. (16:39)    -   -   -   -  

  • just me

    Nemam te zasto osudivati, jer samo ti znas kroz sta si prolazila i kako si se osjecala...
    Ako ti je ovako bolje, ako si pronasla neku novu sebe-odlicno!! :)))
    Ja te samo mogu podrzati u tome!

    pusa*

    P.S. Ja vise ne pisem, ali znas kako mozes do mene u bilo kojem trenutku! :)

    avatar

    14.11.2008. (16:56)    -   -   -   -  

  • assilletta

    Ko bi te osuđivao... zapravo se bojim toga ko vraga... ako me razumiješ. Ne toga da ću postat jača i neovisna, da ću se razviti, nego da se ta nova ja neće uklopiti u formaciju on i ja. A mislim da ne bih htjela da se to dogodi. Da brijem da si upravo opisala jedan od načina na koji mogu zamislit rasplet naše veze... :/ (drago mi je da si se NAPOKON vratila. grlim)
    Ciao!

    avatar

    16.11.2008. (17:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...