Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • mala_sanja

    Na jednoj emisiji (nesto kao Red Carpet kod Vas) sam cula da one bebu ne rode prirodnim putem nego carski rez i da se njima u jos jednoj operaciji usputno i nategne stomak. Uz to si one plate dadilju, imaju mogucnost trenirati koliko god hocu. Mogu platiti trenera, mogu platiti kuhara i strucnjaka koji njima kaze sto i kada pojest.
    Ali eto samo mozemo nagadjati sto se kod drugih dogadja. Nije uvijek sve onako kao sto se nama cini.

    avatar

    13.11.2008. (21:30)    -   -   -   -  

  • Sefica

    Pa, vjerojatno vježbaju. Imaju svoje profesore koji rade s njima, tako da nevidim problem zašto nebi smršavili. Uostalom, nevirujen da oni tu svoju dicu presvlace i hrane ih, postoje tete za to;)

    avatar

    13.11.2008. (22:05)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    ma kakva vježba, to ne jede nego o zraku živi, anoreksičarke sve odreda, valjda im u ugovoru tako piše ;0)

    avatar

    13.11.2008. (22:53)    -   -   -   -  

  • ista kao prije

    geni,geni....

    avatar

    13.11.2008. (23:06)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    Da, naruče carski rez negdje početkom osmog mjeseca trudnoće i usput zategnu kožu trbuha. Taman prije one faze trudnoće koja je terminalna za budući pristojan izgled svake mame.
    A o izgladnjelosti i prevježbanosti da i ne govorimo...
    Pogledaj samo Kućanice, na primjer... I sve te hollywoodske mame... Jebote, imaju više mišića nego Van Damme, Seagal, Stallone i Arnie zajedno!!! I po dva bijedna umjetna balončića umjesto od gladi sasušenih sisa! A da ne spominjem da im želuci sigurno krulje jače od želuca Vanje Halilović...

    avatar

    13.11.2008. (23:39)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    pa ne znam čemu se svi čudite... koliko para toliko muzike - oduvijek je bilo tako i oduvijek će biti... a od normalnih ljudi samo rijetke sretnice imaju sreću da poslije poroda izgledaju mršavo... ali to su geni, to nisu pare

    avatar

    14.11.2008. (08:35)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    a da ih tek vidis ovdje, obicni ljudi, a goli i bosi, kako onda nece i djeca? smrz, smrz...

    avatar

    14.11.2008. (08:44)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    uf, ima jedna mala, sad je rodila, mršava je ko i prije, samo joj narasle sise i trbuh, u bokovima nije dobila ni centimetar!!! grrrr

    avatar

    14.11.2008. (10:10)    -   -   -   -  

  • katalona

    Nakon prvog poroda bila sam lijepa i mršava!
    Nakon drugog poroda bila sam lijepa i mršava!
    Nakon što sam prestala pušiti nisam više lijepa i mršava!
    Dragi Lastane, da li da ponovo zatrudnim?

    avatar

    14.11.2008. (11:06)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    bas sam neki dan vidla heidi klum na probi za reviju victoria secret. trbuh joj ravan ko da nije rodila ni jednom a kamoli tri puta zaredom. cudno. mislim da to mora ici operacijom dole jer to je koza koja se razvukla pa stisnula, nemre to nestat. netko mi je rekao da manekenke odu na carski, izvadi se beba van a njima se odmah odstrani i ta koza. neznam, nemrem to vjerovat.

    avatar

    14.11.2008. (11:59)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Mene vise nis ne cudi, svijet se i onako izvitoperio.
    Nekome je posao da izgleda besprijekorno, a netko se dize u pola 6 ujutro, c-est la vie.
    Nego mene cudi kak uspjevaju nanasati tu veliku djecu, na svako0j fotki skoro hodaju s djetetom od 2,3,4 godineu narucju, a imaju jedva 50 kila. Valjda je i to stvar treninga u teretani. Ja svog nemrem tak nanasati, mogumalo al onda mora hodati.
    Sve je o dfivnoi krasno, te slike sa crvenihtepiha ali uhvati se i njiih bez sminke, pa izgledaju daleko gore od obicnih zena, unatoc svih botoxa i kojekavih tretmana, bez sminke je npr Madonna jedna obicna baba.

    avatar

    14.11.2008. (12:57)    -   -   -   -  

  • ask

    yoga i plivanje u toku trudnoce i nakon. Ja sam rodila prije 4 i pol mjeseca i uopce se ne moze skuzit mada jos imam oko 4 kila viska. Nisam bila na nikakvoj dijeti. Mislim da je vise problem sta se vecina trudnica obzderava po principu to je za bebu a ustvari nadoknaduju sve one godine dijete i gladovanja. Sta se tice hollywoodskih mama jesu one vjezbale , ali mislim da ih je vecina napravila plasticnjake nakon poroda. Angie je ocit primjer . Jadna se dva miseca skirvala dok nisu otekline splasle , a onda se u par dana slikala za sve novine. I onda mi jos promovira neki bullshit o dojenju, a nema sanse da je dojila s obzirom da je garant bila na pain killerima.

    avatar

    14.11.2008. (19:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...