Komentari

ramboa.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • JANJO

    Lipo je da si nam se vrnil, ništo si se uozbiljil, kanda si zeru prominil naš kako veliš mentalitet sprdanja i poruge. Ja bi tako rado bila fina i pristojna moja Fatamorgano, ali nemorem zač me raštimaju tako da bes moram pretvorit u smih da bi ostala živa, jednega će mi dana od svega tega kaj slušam, jer moram slušat ,seguro puknit srce.
    Ajde, delaj, bar za tega pristojnega i kulturnega ako se pojavi u politiki, i ja bi glasovala za tekvega, morda izroni i takov ispod oveg našeg suroveg i siveg života.
    Ajde bok !

    avatar

    15.11.2008. (13:20)    -   -   -   -  

  • Rambo A

    Ću Janjo. Bogami ću. A nekad mi dojde da napišem kaj i ovakovega, ozbiljneg, jer se bojim da nji pol ne razumi sprdnju. Pogotovo onaj fran kaj se prije znal javljat. E onaj ga baš niš ni razumil. Ustvari je on razumil sve, al su šefovi rekli drukčije.
    A kaj se mene tiče, tote sam ja cilo vrime. Samo ćutim i pratim kaj se dela.
    Živila ti meni sto godin, a i svi ostali kaj navrnu na ovaj moj "blok". (kaj bi rekal Toma R.)

    avatar

    15.11.2008. (14:58)    -   -   -   -  

  • JANJO

    Svrnila sam videt sil mi kaj napisal i bila sam vesela ki dite kad sam videla da si mi odgovoril, ja sam ti moj Rambo dosadna kad se na nekega napopadem, pa ću Ti reč da mene opće ni briga dal ki moju sprdnju razumi ili ne, oni ki je razumu e ti su moji, a oni ki su tako glupi da nas ne razumu netrebaju ni dojt na naše bloke.
    Sve kaj si pisal do sad uvik me je veselilo, i sve sam razumila, a za one kaj se samo pravu da razumu ni bogme ni važno čel pročitat a kamo li komentare metat. A Franca nam je dobila zadatak da se aktivira, sad pred izbore, ništo je napisala pri Podno Kleka, pa ju je lipo skinil, skinit ću je i ja ako slučajno zabasa k meni, ali mora ona počet delat sad, zač bi vraga pojila od oni svoji iz HaDeZeja. Ovo se s tobum malo dopisevam dok drugi ne dojdu komentirat , a onda ću se malko upristojnit i neću ometat.
    Ajde bok !

    avatar

    15.11.2008. (15:50)    -   -   -   -  

  • Rambo A

    E Janjo skroz si u pravu i za one kaj razumidu i za one kaj ne razumidu. A i za Franciku si u pravu. A vavik si i bila. I još nešto - ti nikad neš smetat ni ometat ovaj moj blog.
    Ajd živila ti meni.

    avatar

    15.11.2008. (16:03)    -   -   -   -  

  • ogulin

    Lijepo da si opet natrag.

    Winston Churchil je rekao:
    "Imate neprijatelje? Dobro, to znači da ste se nekad u životu za nešto zauzeli"

    avatar

    17.11.2008. (21:19)    -   -   -   -  

  • Pesimist

    Ovo je peti pokušaj da ti izrazim zahvalnost što si se vratio na našu blog scenu. Ne zanm u čemu je problem, ali ne mogu poslati komentar na tvoj blog, a ana ostale mogu.

    avatar

    18.11.2008. (13:40)    -   -   -   -  

  • BB (Bez Bloga)

    Eto, poslije ovog tvog ukazanja već vidim jadnog Tomu R. kako “leti kroz dvor, po suseda Joška maleg, da mu prevede, kaj se to na tim blokima dela”.

    avatar

    18.11.2008. (15:44)    -   -   -   -  

  • uskestaze

    ajde, neka si se vratio....sad smo opet u punom sastavu.....bit će smija...

    avatar

    18.11.2008. (23:12)    -   -   -   -  

  • Lude glave

    Pridružujem se općem oduševljenju zbog tvog povratka! Samo nastavi, pauza od proljetos je bila preduga!

    avatar

    21.11.2008. (09:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...