Komentari

okosjenkiiregocu.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • danijela

  kad kazes da su neke rasprave zavrsile i bez uobicajenog pozdrava na kraju... uhvatio me smijeh! a za sve imam samo jos jedan link kao podsjetu sta nam svima zapravo fali... o maloj tippi koja je zivjela u skladu s prirodom:
  http://www.youtube.com/watch?v=zLoN6pD_JeA
  a bogami sam ja bila "pametnija" kad sam bila u dobi moje kceri! daleko od toga da je ona glupa ili nesto drugo slicno... zivjela ti meni! i nase dvije najdraze!

  avatar

  12.11.2008. (19:47)    -   -   -   -  

 • o kosjenki i regoču

  Živile nam!
  Ajjjj, moja vjerna čitateljice! :))))))))

  avatar

  12.11.2008. (22:41)    -   -   -   -  

 • brod u boci

  Kakva nam god vremena dolazila, nema nam druge nego se boriti do kraja, kako znamo i umijemo. Nevolja je samo u tome što počesto baš i ne znamo najbolje. Upravo zbog toga je dragocjeno podijeliti svoja iskustva s drugim ljudima. Dobronamjernima, dakako...

  avatar

  16.11.2008. (09:09)    -   -   -   -  

 • MENTINA

  sa zakasnjenjem upucujem najsrdacnije cestitke za okruglu brojku :))))))))) a glede odgoja i djece opcenito ne bih se upustala u komentiranje jer nemam vlastitog iskustva, no tvrdnja da su danasnja djeca pametnija je fakat debilna :(

  avatar

  17.11.2008. (16:21)    -   -   -   -  

 • grintavac

  Šta god čovik reka ili napisa neče puno pametnog reć.možda bi tribali krenuti od nas samih pa se upitati kakvi smo mi došli u ovih zadnjih desetak godina...možda nam onda neće bit čudno kakva su nam dica..

  avatar

  19.11.2008. (13:00)    -   -   -   -  

 • novogodišnje ludilo

  Neke druge igre su zamijenile skrivanja u krošnji, a i roditelji su sve manje sa djecom. Čestitke za okrugli rođendan sa malim zakašnjenjem. (gogoo)

  avatar

  21.11.2008. (11:59)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...