Komentari

wieallesgeht.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • simmy

    bogi vi... nikak da se poševite xD

    pobijedila je irska... gnjarh... mislim, inače navijam za irsku, ali bilo vi više kul da ste vi u kurcu jer je izgubila. ali dobro.

    poker sa skidanje... that brings back memories... *kinky grin*

    ideš k njemu doma... nebi ja... xD

    ajde ljubim te
    =*

    avatar

    09.11.2008. (12:32)    -   -   -   -  

  • Alexis

    „Nadasve genijalan, privlačan, šarmantan i savršen!“
    Mda...Semmy je sve, samo ne ovo gore navedeno :D

    „Pobijedio si, nisu posvađani.“

    Looool XD

    „Wow, Finnigane, O si dobio"
    „Da, iz najglupljeg predmeta koji postoji“

    Nema veze, O je O. Sad ima da ga nagradiš :))

    „Ne možeš sam skinuti Mist pa moramo igrati poker?“
    Njanjanjanjanja!

    „Usput, ste znali da Ziggie ima trebu? Čini mi se.“
    Uhuhuhu, baš me zanima koga. Sigurno neku frajericu. Ipak Ziggie ima dobar ukus :D

    „Smiješno, sad kad nam nitko ne upada smo se usrali“
    Buhahahaha, luzeri XD

    „Koji kurac?!“
    Ja ne koristim tu psovku -.-

    Tvoja majka.
    Gđa Finnigan je baš dobra žena...prema meni :D Nisam ja kriva šta tebe mrzi, hahahaha :D

    Kofer koji je teatralno pao u društvenu najavio je Alexisin dolazak. Veselo je skočila na njega, kraljevski se nasmiješila i pljesnula rukama. „Ovo će biti zabavno!“
    Ooooh da, ovo totalno zvuči kao ja :D

    Pusa! :*

    avatar

    09.11.2008. (13:13)    -   -   -   -  

  • Anith

    taman dodjem da komentiram, i teraju me sa racunarske na faxu! xD

    Sretan Rodjendan, sa malim zakasnjenjem ^^
    *hugz*

    avatar

    17.11.2008. (17:05)    -   -   -   -  

  • I feel so fucking lonley.

    e bok.
    ja sam napisala kratki uvod, onak da znaš...
    inače, post mi se sviđa i onaj "poker na skidanje".
    uzbudljivo....
    aj komat ću poslije, ako treba....

    Melanie.

    avatar

    17.11.2008. (17:22)    -   -   -   -  

  • Vanja

    iks de. točno si mogu zamisliti Finniganovu staru kako te strelja pogledom jer si joj razdjevičila sinčića. =D daj zamisli da se vrati iz Londona kad si ti tamo. ja ću umrijeti do smijeha. *zlobno ti se ceri u facu*
    od scene na kauču kad si spomenula poker na skidanje, pa do scene kad ste se valjali po podu sam se cerila toliko široko da su me obrazi počeli boljeti. i samo zato jer ste se sad prepali, a ne ono svo sranje s upadanjem, nisam i ne budem šizila. dobro, jesam, ali sad je dobro.:D i mislila sam da ćeš ga progutati od požude tamo na tom kauču.
    sretan rođendan. iako te znam kratko i ne znam kad je. i sorry jer dolazim tek sad, ali skoro uopće nisam na kompu. škola, jel.
    grlimte.:*

    avatar

    17.11.2008. (22:03)    -   -   -   -  

  • Vanja

    post

    avatar

    21.11.2008. (18:16)    -   -   -   -  

  • anith

    Eh, raspusteni maloletnici haraju Hogwartsom... Sta smo docekali xD Smao kako je jedna takva Dora uspela naci jednog takvog Seamusa, meni to nikada nece biti jasno. Sav je... ne mogu reci flegma, ali pasivan, donekle. I imam utisak da njoj to i odgovara, jer je tako u vodjstvu, a kako je skorpija... ne, nisam neki zaludjenik za horoskopima, ali nekada sam ih volela toliko da danas bar znam glavne osobine znaka (mada je sa podznacima, naravno, preciznije, i oni dosta govore o osobi) Ne bih volela da kazem tipicna skorpija, jer puno je skorpija na ovom svetu koje se hvale svojom tipicnoscu (i dokaz su zaposlenosti svojih roditelja oko nove godine! :), ali ono sto je u njihovoj (nasoj) prirodi je dominacija... No, savrsen muskarac kome one teze je onaj iza kojeg ce sa ponosom stati! Ali kako sam ja od jedne tinejdjerske ljubavi skocila na savrsenog zivotnog partnera, nije ni vazno. Stvar je u tome da tek sada razumem - ili mislim da razmumem - razlog tog stalnog 'prepucavanja' izmedju Dore i Seamusa koji opet, cini njihovu vezu zanimljivijom. A i istera ono nesto muzevnosti iz Seamusa *lol*
    Bice posla preko praznika. Vise za Doru, rekla bih ^^
    Drugo... vec sam to jednom rekla: teen serije delim na one americke - ljigave poput Tree Hilla i OC gde 17-godisnjaci pronalaze partene za celi zivot, varaju se, svadjaju, glupiraju ko u sapunicaa i, sve u svemu, ponasaju kao 30-godisnjaci; i one britanske, koje obozavam - tipa Skins znaci, 17 godisnjaci koji se tako i ponasaju.
    Zato volim i ovaj blog - ne samo zbog toga, naravno, ali sjajno mi je videti nekog ko se tako uziveo u pricu, da se to vidi i na likovima. A poker na skidanje je definitivno takva stvar - rawr! We want more! :D

    avatar

    28.11.2008. (12:04)    -   -   -   -  

  • anith

    A mene na sve strane, samo ne na blogu :(
    Pa, da pocemo:
    gmail: numenenya
    deviantART: Naerdiel
    blog: http://vakirauta.blogspot.com/ (prazan je, vec... dugo. nikako da se nateram da pocnem, a to bi trebao biti.. rl blog :)
    A ima me, nazalost, i na faceu, pa sad... xD

    Eto :D

    avatar

    05.12.2008. (17:25)    -   -   -   -  

  • Ben

    mlada Irkinjo, odbijam komentirati jer ja i dalje čekam na tvoj mail.

    častim te Kilkennyem ako uvažiš moju duboku želju. *namiguje*

    avatar

    09.12.2008. (17:28)    -   -   -   -  

  • Anith

    Guess what! *blush*
    Ocem zlocestu kritiku! :D

    avatar

    14.12.2008. (22:17)    -   -   -   -  

  • Ystäva.*

    heh, mislim da je tebi savršeno jasno da ja čitam sve što je tvoje pa tako i ovo. :D
    a pogotovo ti ne moram govoriti da kad sam pročitala ovo poglavlje (a to je bilo daaavno xD) sam vrištala od sreće na spomen freda weasleya. *poskakuje na stolici*
    likčina!^^

    u svakom slučaju, slažem se da je proricanje najgluplji predmet od svih, ali čuj, O je O i seamus zaslužuje nagradu. *trlja dlanovima uz zlobni cerek*
    igra pokera na svlačenje me je podsjetilo na razdoblje kad sam to igrala sa svojim najboljim prijateljem, iako sam totalni neznalac u pokeru, a svejedno sam pobjeđivala. xD
    alexis bih natukla da je meni upala. ali zvjerski natukla. :D
    i da. moram se složiti što se tiče toga da mame znaju da im sinovi više nisu djevice čak i prije nego li se to dogodi. a imam i živući dokaz za to. :) ali opet, kad pogledaš, nije njima lako tako kad su im mame sveznajuće. :p
    veselim se vašem produženom vikendu!^^

    *moram se natjerati da dođem na taj jebeni emesen pa da te napadnem za nastavke call-a. *trlja dlanovima*
    :D

    avatar

    17.12.2008. (16:16)    -   -   -   -  

  • Alexis

    Ljube, evo konačno mi se internet popravio :D Ponovno sam na netu, weee!

    avatar

    22.12.2008. (14:51)    -   -   -   -  

  • Ben

    mlada Irkinjo, hoću li ja doživjeti pročitati tvoj mail dok još imam plodne plivače?

    avatar

    22.12.2008. (20:02)    -   -   -   -  

  • Vanja

    novi post

    avatar

    24.12.2008. (11:43)    -   -   -   -  

  • Alexis

    post *cerek*

    avatar

    24.12.2008. (20:26)    -   -   -   -  

  • × Dalilah

    Ovo će potrajati, ali istini na volju, i tvoj blog traje dosta dugo. Budimo realni, trebala su mi tri dana da sve pročitam i posložim si dojmove u glavi te sagledam širu sliku priče.
    Vidim veliku dominaciju Irske i sveprisutnost Iraca na blogu. Ne kužim tu ljubav prema njima, ali kad se sjetim da je U2 irska grupa, a Bono Vox iz Dublina, sve mi postane jasno. Pretpostavljam da je tom obožavanju pridonesla i činjenica da je Seamus Irac.
    Prvi postovi su mi nekako dragi. Slatki. Baš početnički, ali i najvjerodostojniji prvotnoj priči o Potteru. Cijela ona strka na Grimmauldaovu trgu 12 mi je super. I primjećujem da si odlična u karakterizaciji likova. Blizance Weasley si prikazala gotovo identično kao u HP-u. Moram priznati da sam uživala u njihovu pojavljivanju u postovima, ali poslije je to postalo nekako rijeđe. Zamijenili su ih tvoji likovi. Šteta.
    Također sam primjetila kako si kroz priču sve više i više gubila neke likove i zamjenjivala ih novima. Isabell, Haley, Norah... Ali to je tako također i u životu. Neki ljudi odu, drugi dođu. Sve je to životni ciklus.
    E da, gdje je nestao Seven?! Izgubila si ga negdje po putu, a on mi jako fali. Uvijek me nasmijao. Glas razuma s dozom sarkazma. Moja savjest nije nimalo tako kul kao tvoja. Trebala bi je češće slušati :)
    Norah i Nathan su me živcirali. Te njihove neprestane svađe i mirenja...ajme pa tko će sve to pratiti?! Nek se već jednom odluče dal' se vole ili ne. Ali zato su Lana i Stacy baš dragi. Nakon onoliko natezanja bilo je i vrijeme da završe zajedno.
    Maxa ne volim. Umišljen je, neambiciozan i nafiksan. Mogao bi se malo ugledati u Alexisa, a ne da glumi veliku frajerčinu iako je zapravo obična baraba. On i Sim su savršeni jedno za drugo.
    Dusk mi je antipatičan, Ian sexy, Rocky kuler, a Ziggie totalna faca. Blago onoj njegovoj trebici s kojom je. Btw, super mi je što si ti jedina ženska u bendu i to još na bubnjevima. Samo mislim da niste još odlučili o imenu. Nije li vam krajnje vrijeme?
    I jedva čekam da vidim kako će izgledati to kad se ti i Seamus puknete. Ajme majko, ne znam tko će od vas dvoje biti zadovoljniji. Njemu je u krvi da bude dobar u krevetu kad je Irac, a ti mi djeluješ kao dosta iskusna samo činjenicom da si perverzna do bola pa me zanima konačan ishod.
    Usput, svaka čast na pravopisu i onim postovima na engleskom. Alexis nije pretjerivala kad je govorila o tebi, tek sad to shvaćam. I da, nisam razumjela one neke dijelove na njemačkom jer ga ne učim, ali u redu. Preživjela sam i bez toga.

    avatar

    03.01.2009. (00:22)    -   -   -   -  

  • Alexis

    post :*

    avatar

    03.01.2009. (22:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...