Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • Bugenvilija

    Zamisli samo koliko si piva mogla spiti za te nofce :)))))

    avatar

    08.11.2008. (22:50)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    I ja volim Janice. Mislim da ću i ja pogledat tu predstavu. Što se tiče vremena, ajd, ajd, ja po tom potopu išla na Jean Michel Jarre-a u Ljubljanu :))) Ne da nisam vidjela cestu, nego ono..

    avatar

    09.11.2008. (00:40)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ZAO

    ne bi se štel mešati ali Janis se piše, a ne Janice....
    da ne bi mislil neko da je Janica propjevala....

    avatar

    09.11.2008. (00:50)    -   -   -   -  

  • barba

    Oh Lord, won’t you buy me a Mercedes Benz ?
    My friends all drive Porsches, I must make amends.
    Worked hard all my lifetime, no help from my friends,
    So Lord, won’t you buy me a Mercedes Benz ?

    avatar

    09.11.2008. (01:28)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Kultura je barem jedno od polja na kojima nikada ne štedim jer ono što dobijem zauzvrat, neprocjenjivo je (naravno, ono što mi se iz kulturne ponude svidi). Osim što mi je prioritet u džeparcu, dajem joj i prednost nad drugim aktivnostima, ali nedavno se dogodila iznimka. :) Zaputile se prijateljica i ja u kazalište gledati Šokicu, lijepo se dotjerale (ali ne svatovski, hehe), došle na vrijeme, s ve po špagi. Kad ono, pogledamo se, a ona me upita da radije odemo negdje na večeru i napapamo se i ispričamo jer nismo se dugo vidjele, a mene teško nagovoriti na večeru i tako je propala naša kazalištarska večer, ali nije i ona gurmanska. :) Eto čemu dajem prednost pred kulturom. ;))

    avatar

    09.11.2008. (07:44)    -   -   -   -  

  • katalona

    A ja gledala Mamma mia prije par dana... Priznajem, naskakutala sam se i još pjevušim Money, money, money... he, he, he!!!
    Sad se sjetih: idem napraviti ABBA-CD za u auto........

    avatar

    09.11.2008. (13:23)    -   -   -   -  

  • jja

    Je kultura nije povoljna. Ali nije ni novi mobitel ili pete cizme u ormaru pa ipak vecina za ovo drugo ima aza prvo ne?!
    Mene prosjecna karta za kazaliste kosta oko 240 kuna (to je jos jeftino) uvijek puta dva. Ali nije mi zao, od zakonitog koji je bio uvjeren da ne voli kazaliste (a samo ga nije poznavao) sam dobila nekog tko sam i karte kupi :-)))

    Na prijasnji post, votka 2 kune??? Hm...da ovo su mu jos zadnje godine za izdivljati se, nakon 18 ce vam biti dosadno ;-)) ali s alkoholom oprezno.
    Za utjehu, ja sam u doba faksa znala sa divljih tuluma (ni za jedan mi nije zao!) doci koji put jos pripita doma, sramila se, s mamom imala razgovor ujutro i tako. Ali bilo mi bi zao da se tad nisam mogla izdivljati jer bi vjerojatno onda sad imala te zute minute sto bi ipak bilo gore. No sa 16 treba vise granica nego sa 19.

    avatar

    09.11.2008. (13:55)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas 2 2

    Čuj, ako je to kultura u kojoj si uživala....onda, tu se nema što reći. Ja sam svojevremeno na koncert Depeche Mode u ZG pukla 1000,00 kn (dvije karte koja sam kupila iz "druge ruke") budući da su redovne bile rasprodane. Al gušti su gušti i o njima se ne raspravlja. Lijep ti pozdrav i drago mi je da si uživala....a za pivicu....hm, ma uvijek se tu nađe koja kinta.

    avatar

    09.11.2008. (15:04)    -   -   -   -  

  • ista kao prije

    joj što bi ja to gledala.....al daleko mi zg.....možda dođu gostovat jednom....

    avatar

    09.11.2008. (17:23)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Poticajan prikaz predstave, vidi se da ste uživali.

    Za takvu izložbu bi vani bila ulaznica minimalno € 10.- , tak da ne mislim da je ovdje puno. Znam, znam, sad će biti komentar - ali mi nemamo standard kao vani, istina al zato ono što je svakodnevna potreba vani košta manje nego kod nas, npr parking, gradski prijevoz itd.

    avatar

    10.11.2008. (09:25)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Super, Đoplinica je bila jedna od rijetkih istinskih rok faca koja nje stvarno i mislila ono o ćemu je pjevala....Meni je nezaboravna njena izreka, bolje je 20 godina proživjeti ludo, nego 50 u fotelji...na žalost svojim je primjerom to i dokazala...drago mi je da ste uživali....

    avatar

    10.11.2008. (11:47)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Ha, onda smo se vidjele!:))) Ja sam sjedila red iza Tebe; a jednu stolicu iza Sanadera i supruge! :))) Pisat ću o svemu tome - samo da uhvatimdah! :)))
    Pusa, pozdrav od Luki+Goldie+wufovi :)))
    PS: Jučer se Goldie oštenila, pa sada imamo tri male, slatke bebe - dva dečka, jedna cura! :)))

    avatar

    10.11.2008. (14:03)    -   -   -   -  

  • luki 2

    I da - uvijek za demokrate! :)) Pusa, pozdrav od Luki+Goldie+wufovi

    avatar

    10.11.2008. (14:07)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    seka i ja smo htjele to ići gledati, ali naše muške polovice nekak i nisu bile za to... morat ćemo se "spustit" na njihov nivo i ići gledati Zijada :))

    avatar

    10.11.2008. (14:38)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    pa puno je to kulturnog uzdizanja....svaka čast
    ja zadnje vrijeme predstave samo iz rupe "gledam"

    avatar

    10.11.2008. (14:59)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    jos jednom fakat svaka cast na "blogoplodnosti" ja sam po tom pitanju zakrzljala LOL vidim lijepo ste se proveli u kazalistu a i sire u kulturnim vodama :-) Janisica je bila fakat genijalka, glascuga neponovljiva :)))) glede pubertetskih "situacija" sa Nasljednikom mogu si samo misliti kako vam je u ovo doba kad na mlade vrebaju sve moguce opasnosti kud god da krenu, od skole na dalje! Nekad mi cak bude i drago sto nemam djece pa se ne moram brinuti. da sam roditelj, mislim da bi pozvizdila od brige! mah-mah :)))))

    avatar

    10.11.2008. (17:27)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    ja sam na faksu jedva prosla kolokvij o germanijskim ekspresionistima.

    avatar

    10.11.2008. (18:42)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    A kaj nije joplinica umral mlada? Mislim, mada super pjeva, Zdenkica je davno bila mlada :)

    avatar

    10.11.2008. (20:12)    -   -   -   -  

  • fanny

    Gledala sam reportažu s predstave. Stara maherica ima tako dobar, iskustvom izbrušeni glas, da mi se sve dlake naježe. Na Borićku sam lagano zinula, jer nju pamtim samo kao Ifkicu iz Ratkajevih :)
    I mi bili u subotu u metropoli, mala me prvo izvodala po centru, a onda izrazila želju da idemo u Avenue Mall. Mene bolile noge, bilo mi vruće u podstavljenoj jakni i čizmama, bila sam gladna i jadna. Pa smo se posvađale. Onda sam se posvađala s gazdom jer sam htjela produžiti parking sms-om, a on je rekao da ne treba. Misli da je u svom selu gdje ga neće pauk. Gazda je konačno izjavio da nismo zaslužile da nas bilo kuda vodi :)
    Juniorka se do kuće durila, zaspala zamotana u svoju dekicu na stražnjem sjedalu, ja sam nabila slušalice u uha i slušala Stinga. Kad smo stigli, na brzinu sam napravila finu papicu, pa smo se svi - pomirili.
    Pozdravček :)))

    avatar

    10.11.2008. (21:15)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Zdenku ne volim gledat. Slušat - da (ona mi je ko Massimo, preteatralna). I mislim da ne budem išla gledat mjuzikl. Ljuta sam na Zdenku jer je svojim mjuziklom odgodila premijeru mjuzikla o Merlinki. A to bih vrlo rado gledala i slušala.
    Dobar deal s kćeri si napravila. :)))

    avatar

    12.11.2008. (18:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...