Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • levant

    oš dat đir?

    avatar

    10.11.2008. (14:26)    -   -   -   -  

  • file

    Hm.... a baš mi fali pod f) Miss Robinson... fali ti brate erotike u ovom postu...:))

    avatar

    10.11.2008. (14:38)    -   -   -   -  

  • primakka

    ej, ti, pola-pola, pojedinačni i poluvodljivi, baci pogled na splitsku rivu - mahat ću grančicom ružmarina, u majici naopako!
    sad zažalim šta nisan stigla proć ispod duge, pa da mi se sviđaju aviončići. ovaj ti je baš, onako, sladak :-)

    avatar

    10.11.2008. (16:47)    -   -   -   -  

  • NF

    nego ozbiljno, imali smo razmjenu učenika s Neussom i otac iz jedne obitelji koja je prihvatila našu curu joj je ponudio da odlete kratko do Bleda, traženo dopuštenje od mene, ja rekao ništa protiv, al postoje više istanca, i naravno, te su odgovorne i nisu odobrile

    avatar

    10.11.2008. (23:12)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Levant - al Ti prvo moram pojasnit korištenje palice. Da se stvar ne otme kontroli, treba znat, kad gurat a kad vuć. Zbilja. ;-)
    @ Filipinka - Miss Robinsoj je u ovom slučaju jedna nježna vila pa ja kao đentlmen ne mogu to sad tu tako. :-) A erotike Ti fali... Pa Ti kao da si Bosanka, sve mora bit crno-bijelo... A ja se sturio, crvenilo, obline, oni falusoidni šiljci naprijed, obline ka repu, prstenje kojekakvo, konture u kontralihtu, otvori začudni... Ttt. Nisam se uspio uslikati ja pokraj letjelice, u Flickovskom s/m šinjelu dugokožnom... Sablaznio bih narodne mase... :-))) :-)))
    @ Primakka - eto vidiš. Split ne trpi avangardu, rad kamenih ploča, vješala stilizirana, reoplane. Da sam uslikao Vlajbaha kraj Muća ili Skeknika kraj Graba, to bi se shvatilo. Ovako, odma dugu zazivat, u majici naizvrat... Iako, potonje je dobro za protiv uroka. :-))
    @ NF - priznajem, nisam shvatio. ?Mala treba pratnju? Ili sa "Bled" misliš na ime one Caravelle kraj begeškog aerodroma? Ili... ...? ;-)

    avatar

    11.11.2008. (10:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...