Komentari

alkoholomprotivdroge69.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ivana

    ej, sreco...vec kad vidim da pises o toj bolnoj temi... ja isla tati na groblje za svi svete.. i otisla ti burazu svijecu upalit, dodjem gore i vidim ti starce, jos sam se htjela okrenut i otici, ali govorim necu. odem zapalit svijecu, i sve vrijeme sam se drzala, dok me stara tvoja nije zagrlila, ema moja ja sam se sledila... ivana m.

    avatar

    08.11.2008. (13:51)    -   -   -   -  

  • Lutkica

    Draga, drago mi je za dečka i za vas, drago mi je da su te prihvatili u društvo i da nema nikakvih tenzija... prekrasno je to. Da, poznato mi je zivciranje oko deckiju, ne s moje strane, dapace imam decka koji se sam javlja i koji ne moze bez mene a i ja bez njega, ali znam to od mojih frendica koje stalno zivcane: pa kad ce mi odgovorit, pa nac cu ja drugog i tako dalje... zenske spike... hehe.
    koliko sam skuzila po zadnjem djelu posta, umro ti je brat?! joj sorry ako to tak sad pisem, znam da je to bolno za tebe al mi moras oprostit jer nisam skuzila. moja sucut za pokojnika, ali ako je braco isao, vjeruj mi on ti je najbliza osoba i ostat i ce uvijek u tvom srcu. doduse meni nitko jos tako blizak nije umro i nedaj boze da se to dogodi uskoro... ali zato izgubila sam prabaku kad mi je bilo oko 7-8-9 godina ( nes jecam se tocno), a ta prebaka mi je bila kao mama jer me ona odgajala kao vlastitu kcer i jako sam ju voljela. kad je umrla, zamolila sma boga da podjeli moje srce na 3 djela. jedan dio njoj, drugi meni, i preostali dio cijeloj obitelji koja preostaje. evo cak su mi suze na oci dosle, ali dobro... bit ce bolje.
    Ostavljam pozdrav i uzivaj!!!

    avatar

    10.11.2008. (04:11)    -   -   -   -  

  • mae

    @ivana a ti si znaci bila ta plava cura koju si starci vidjeli gore na sve svete...rekli mi neka plava,na kratko osisana cura,al nikako mi nisi pala na pamet...a vjerujem da si sledila...mos mislit tek kako sam ja kad sam vidila po prvi put grob...ma uzas zivi

    avatar

    13.11.2008. (14:14)    -   -   -   -  

  • kriza srednjih godina?

    zadnjih mjeseci nisam puno pratila blogove, niti pisala, niti komentirala. žao mi je zbog tragedije u tvojoj obitelji, grozno je kad se ugasi tako mlad život. s druge strane drago mi je da si pustila osjećaje iz sebe jer nije dobro potiskivati tugu u sebi. također mi je drago da ljubav cvijeta :) i da imaš nekog uz sebe. sretno! :)

    avatar

    30.11.2008. (17:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...